Sådan redigeres og trimmes videoer på Windows 10 med Photos-appen

Da Microsoft besluttede at stoppe med at inkludere Movie Maker med de nyere Windows-udgivelser, er nogle brugere tilbage uden en intuitiv måde at redigere korte videoer taget af sig selv.

De fleste brugere, der ønsker at redigere en video, vender sig til en tredjepartsløsning, idet de mener, at Windows ikke er udstyret til at gøre dette som standard. Hvis du er en ny Windows 10-bruger, er du muligvis ikke klar over, at operativsystemet har indbyggede funktioner til at trimme eller opdele dele af en video.

Heldigvis er Windows perfekt i stand til at trimme og opdele forskellige videoer, men vejen for at gøre det er ikke så ligetil som man måske tror.

Hvis du leder efter en måde at redigere en video på uden at installere yderligere software, skal du følge vejledningen nedenfor for at bruge Photos-appen til at opdele og trimme videoer:

Sådan klipper eller deler du videoer med Photos-appen på Windows 10

Redigering af videoer under Windows 10 er lidt kontraintuitivt. Da standardappen til åbning af videoer er Film og tv, kan man forvente, at denne app er udstyret med videoredigeringsfunktioner. Det er det ikke.

Den eneste måde at trimme og opdele videoer i Windows 10 er via Photos-appen. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

  1. Naviger til placeringen af ​​den video, du prøver at redigere, højreklik på den, og vælg at Åbn med> Fotos.

  2. Når videoen er åben i Fotos app, tryk på Knappen Rediger & Opret i øverste højre hjørne og vælg Trimme.

  3. Dernæst skal du bemærke udseendet af to nye skyderen. Juster dem for at fjerne de unødvendige dele fra en video og fokusere på det bedste øjeblik. Når du er tilfreds med resultatet, skal du trykke på Gem en kopi knappen placeret i øverste højre hjørne af Photos-appen.

    Bemærk: Når du rammer Gem en kopi knappen, gemmes den valgte del af videoen i en separat fil sammen med hele videoen. Windows tilføjer automatisk en "Trim" -afslutning i slutningen af ​​navnet, så du ved, hvad der er hvad.

Hvis du ønsker at opdele en enkelt video i flere mindre stykker, skal du åbne videoen med appen Fotos, trimme den en gang og derefter åbne den originale video igen for at trimme den igen. Du bliver nødt til at gøre dette systematisk, indtil du formår at opdele din video i så mange stykker, som du vil.

Som du kan se, er appen Fotos et ekstremt grundlæggende redigeringsværktøj. Men det er let at bruge, intuitivt og fungerer ret hurtigt. Hvis du kun har brug for at trimme en video eller opdele den i flere sektioner, vil det få arbejdet gjort på ingen tid. Hvis du leder efter noget mere detaljeret, har du ikke andet valg end at bruge en tredjepartsløsning.