Sådan rettes sessionen "Microsoft Security client OOBE" Stoppet fejl 0xC000000D

Microsoft Security-klienten tilhører Microsoft Security Essentials-pakken. Microsoft Security Essentials er en gratis download fra Microsoft, der er enkel at installere, nem at bruge, og den kommer ofte forudinstalleret på brugernes computere.

Microsoft Security Essentials kører stille og effektivt i baggrunden, så du er fri til at bruge din Windows-baserede pc, som du vil - indtil en fejl som denne vises. Nogle gange kan det ganske enkelt ses i Event Viewer på din computer, og nogle gange forårsager det endda en BSOD! Selvom synderen er dette værktøj, er der forskellige måder at løse dette problem på, så sørg for at følge nedenstående løsninger!

Løsning 1: Slet en bestemt fil

Masser af brugere var i stand til at løse problemet ved blot at slette en enkelt fil, som let kan findes på din computer, og de har anbefalet denne løsning til alle. Spørgsmålet at stille er, vil der ske noget med din Microsoft Security Essentials-installation. Den store kendsgerning er, at denne fil automatisk regenereres, og du vil være i stand til at beholde problemet, men uden tilføjelsen af ​​fejlen!

 1. Naviger til følgende placering på din computer ved at åbne Windows Stifinder og klikke på Denne pc:

C: \ ProgramData \ Microsoft \ Microsoft Security Client \ Support \ EppOobe.etl

 1. Hvis du ikke kan se mappen ProgramData, skal du muligvis aktivere den mulighed, der giver dig mulighed for at se skjulte filer og mapper. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Slet filen EppOObe.etl i mappen Support ved at højreklikke på den og vælge Slet-indstillingen. Genstart computeren, og kontroller, om det samme problem stadig vises på din computer.

Løsning 2: Afinstaller Microsoft Security Essentials fuldstændigt

Hvis du ikke bruger dette værktøj, da det kom forudinstalleret på din computer, kan du afinstallere det, og det vil sandsynligvis slippe af med problemet. Imidlertid kan det somme tider simpelthen at afinstallere det ikke løse problemet, da der er nogle resterende poster i registreringsdatabasen, der skal tages hånd om.

Hvis du engang havde Microsoft Security Essentials installeret på din computer, skal du springe det første sæt trin over og fortsætte med at slette registreringsdatabase-filerne!

 1. Først og fremmest skal du sørge for at være logget ind med en admin-konto, da du ikke kan afinstallere programmer ved hjælp af nogen anden kontotype.
 2. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 3. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find posten Microsoft Security Essentials på listen, og klik på den en gang. Klik på knappen Afinstaller over listen, og bekræft eventuelle dialogbokse, der kan vises. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere Microsoft Security Essentials og genstart computeren bagefter.

Nu er det tid til at slippe af med de resterende ting. Først og fremmest skal du kontrollere, om filen fra løsning 1 stadig er i samme mappe, og sørg for at slette den sammen med andre filer, der muligvis er tilbage. Efterhånden som registreringsdatabasen går, er det nok at slette registreringsdatabasenøglerne relateret til Microsoft Security Client OOBE for at få problemet til at forsvinde.

 1. Da du skal redigere registreringsdatabasen, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har udarbejdet for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre yderligere problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger instruktionerne nøje.
 2. Åbn registreringseditorgrænsefladen ved at skrive “regedit” i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgler i Registreringseditor ved at navigere i venstre rude:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ WMI \ Autologger

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ WMI \ Autologger

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet002 \ Control \ WMI \ Autologger

 1. I hver af disse registreringsdatabasenøgler skal du være i stand til at finde Microsoft Security Client OOBE-nøglen i venstre navigationsrude. Højreklik på det for hver CurrentControlSet, og vælg Slet-indstillingen. Sørg for at bekræfte alle bekræftelsesdialoger og afslutte registreringsdatabasen. Kontroller, om problemet er forsvundet efter genstart af computeren.

Løsning 3: Deaktiver Microsoft Security Client i Computer Management

Hvis du ikke vil afinstallere Microsoft Security Essentials, da du bruger det til at beskytte din computer mod forskellige trusler, kan du blot deaktivere OOBE, da formålet ikke er at holde dig sikker (andre tjenester og processer tjener denne proces). OOBE står for Out-of-box-oplevelse, og det indebærer opsætning af de kerneindstillinger, som du allerede har konfigureret.

Sådan deaktiveres Microsoft Security Client OOBE i Computer Management fra opstart på din computer:

 1. Klik på Start-menuen på din Windows 7-pc, find computerindgangen i højre rude, højreklik på den, og vælg Administrer indstillinger. Du skal have administratorrettigheder for at fortsætte.
 2. Hvis du bruger Windows 10, kan du blot højreklikke på startmenuknappen og vælge indstillingen Computeradministration.

 1. Naviger til Computerstyring (Lokal) >> Systemværktøjer >> Ydeevne >> Datasamler-sæt >> Starthændelsessporingssessioner ved at udvide disse sessioner ved at klikke på pilikonerne til deres navne.
 2. Højreklik på Microsoft Security Client OOBE-posten, og vælg den fedte egenskab. I vinduet Egenskaber skal du navigere til fanen Sporingssession og fjerne markeringen af ​​indstillingen Aktiveret for at deaktivere den. Anvend ændringerne og afslut.

 1. Kontroller, om problemet stadig vises i Event Viewer, når du har genstartet computeren.

Løsning 4: Geninstaller Microsoft Security Essentials, og aktiver Windows Defender

Dette er en noget mere avanceret løsning, og det involverer geninstallation af Microsoft Security Essentials, hvilket betyder, at du vil være i stand til at fortsætte med at bruge dette værktøj, når dette trin er slut, men du forhåbentlig ikke modtager fejlmeddelelsen. Denne metode er rettet mod Windows Vista eller nyere brugere.

 1. Følg instruktionerne fra løsning 2 for at afinstallere Microsoft Security Essentials-programmet fuldstændigt. Det næste trin ville være at aktivere Windows Defender-funktionen, som automatisk deaktiveres, når Microsoft Security Essentials er installeret.

Brugere af Windows 10:

 1. Højreklik på skjoldikonet på din proceslinje, og klik på Vis sikkerhedsdashboard.
 2. Når Windows Defender Security Center åbnes, skal du klikke på skjoldikonet under startknappen, åbne beskyttelsesindstillinger for virus og trusler og slå realtidsbeskyttelse og skybaseret beskyttelse fra.

 3. Naviger til browserikonet (andet fra slutningen), og tænd for Kontroller apps og filer.
 4. Du kan også aktivere SmartScreen, hvis du mener, at du skal beholde det under denne proces.

Andre versioner af Windows:

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen, indtaste "kontrolpanel" i dialogboksen Kør og klikke på OK.
 2. Skift visningen ved at indstille i Kontrolpanel til Store ikoner, og find Windows Defender-posten.

 1. Klik på knappen Værktøjer øverst i vinduet ved siden af ​​det gearlignende ikon, og klik på Indstillinger under sektionen Indstillinger, der vises.
 2. Naviger til fanen Administrator i vinduet Indstillinger, og marker afkrydsningsfeltet ud for indstillingen Brug dette program. Klik på Gem for at anvende ændringerne og bekræfte administratormeddelelser.

 1. Det næste trin er at downloade og installere Microsoft Security Essentials igen. Besøg dette link for at finde downloadlinket til programmet og gemme det på din computer.
 2. Åbn den fra mappen Downloads og følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet på din computer igen.

 1. Windows Defender skal deaktivere sig selv automatisk, og det var derfor, at aktivere det var en vigtig del af denne løsning. Kontroller, om problemet stadig vises.

Løsning 5: Deaktiver programkompatibilitetsassistenttjenesten på din computer

Denne tjeneste og Microsoft Security Client OOBE fører tilsyneladende krig, og brugere har rapporteret, at det bare er lykkedes at løse deres problem at deaktivere denne tjeneste på din computer.

Programkompatibilitetsassistenten registrerer kendte kompatibilitetsproblemer i ældre applikationer. Når du har kørt et ældre program i den nye version af Windows, giver det dig besked, hvis der er et problem, og tilbyder at rette det næste gang du kører programmet. Det er ikke gavnligt for din computer, og du kan deaktivere ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn dialogboksen Kør ved hjælp af Windows-tast + R-tastekombination. Skriv services.msc i dialogboksen Kør, og klik på OK for at åbne tjenesterelaterede indstillinger.

 1. Find programkompatibilitetsassistenttjeneste, højreklik på den, og vælg Egenskaber i den genvejsmenu, der vises.
 2. Hvis tjenesten stoppes (du kan kontrollere det lige ved siden af ​​servicestatusmeddelelsen), skal du lade den være som den er. Hvis den kører, skal du klikke på Stop-knappen og vente på, at tjenesten lukkes, inden du fortsætter.

 1. Sørg for, at indstillingen under afsnittet Starttype i Egenskaber for programkompatibilitetsassistent er indstillet til Deaktiveret, inden du afslutter Tjenester.
 2. Kontroller, om problemet med Microsoft Security Client er stoppet, er forsvundet for evigt.

Du får muligvis følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Stop:

“Windows kunne ikke stoppe Programkompatibilitetsassistenttjenesten på den lokale computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-3 fra instruktionerne ovenfor for at åbne egenskaber for Programkompatibilitetsassistenttjeneste. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Gennemse ...

 1. Indtast din kontos navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver genkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og indtast adgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det, hvis du har konfigureret en adgangskode.

Bemærk: Hvis dette ikke løser dit problem, er der en ting, du kan gøre, mens du stadig er i vinduet Tjenester. Der er nogle ting, som du kan tilpasse med DHCP-klienten for at hjælpe dig med at løse problemet, som foreslået af en bruger.

 1. Find DHCP-klienten, højreklik på den, og vælg Egenskaber i den kontekstmenu, der vises.
 2. Naviger til fanen Gendannelse i vinduet Egenskaber, og skift værdierne for første, anden og efterfølgende fejl for at genstarte tjenesten i rullemenuen. Klik på OK, og kontroller, om problemet er væk.

Løsning 6: Installer de nyeste grafikkortdrivere

Det ser ud til, at nogle mennesker oplevede problemet på grund af gamle grafikkortdrivere leveret af Microsoft til deres NVIDIA- eller AMD-grafikkort. Uanset hvilket kort du bruger, skal du holde dig til drivere, der downloades fra deres websted, og ikke dem, der installeres automatisk af Windows.

 1. Vælg Start-knappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater øverst. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK.

 1. Udvid en af ​​kategorierne for at finde navnet på den enhed, du vil opdatere, højreklik derefter på den, og vælg Opdater driver. For grafikkort skal du udvide kategorien Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge Afinstaller enhed.

 1. Bekræft alle dialoger, der kan bede dig om at bekræfte dit valg og for at processen er færdig.
 2. Se efter din grafikkortdriver på enhedsproducentens websted og følg deres instruktioner. Gem installationsfilen på din computer og kør den derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!