SM Bus Controller og det er drivere

System Management Bus (ofte forkortet til SM Bus, SMBus eller SMB) controller er en enkelt-endet, en to-leder bus, der er ret enkel og er designet til formålet med let kommunikation. SM Bus Controller er en komponent, der muliggør effektiv og problemfri kommunikation mellem en computer og nogle af dens mest integrerede hardwarekomponenter såsom dens strømforsyningsenhed (PSU) og dens køleventilatorer. SM Bus Controller tillader grundlæggende en computer med succes at håndtere og udføre kommandoer som f.eks. At tænde eller slukke for strømforsyningsenheden og kontrollere dens køleventilatorer.

Funktionen af ​​SM Bus Controller slutter dog ikke blot ved at lade et operativsystem kommunikere med og kontrollere hardwarekomponenter såsom PSU'er og køleventilatorer. SM Bus Controller kan også bruges af en computer til overvågningsformål, da mange bærbare computere bruger deres SM Bus Controllers til at holde deres batteri- og temperaturniveauer i skak. Derudover har SM Bus Controller et stort potentiale til at blive tilpasset til en række andre formål, hvilket fremgår af det faktum, at nogle udviklere har formået at bruge den til at indlæse og installere firmware på enheder lettere.

Sådan opdateres dine SM Bus Controller-drivere

Hvis driverne til en computers SM Bus Controller er installeret korrekt, og komponenten fungerer som den skal, kan den næsten ikke ses. Men hvis det ikke er tilfældet, vises SM Bus Controller i Enhedshåndtering på den pågældende computer sammen med et udråbstegn, der grundlæggende indikerer, at selve SM Bus Controller eller dens drivere ikke er installeret korrekt. Selvom dette ikke er et særlig stort problem på de fleste computere, kan det konstant være irriterende for den kendsgerning, at deres SM Bus Controller eller dens drivere ikke er installeret korrekt, for den gennemsnitlige computerbruger.

Heldigvis er det ret nemt at løse dette problem og få din SM Bus Controller til at gå tilbage til den måde, det tidligere var (det kan ikke mærkes ved at tage etiketten og udseendet på de overvågede enheder, den opretter forbindelse til). Alt du skal gøre er at opdatere din SM Bus Controller's drivere til den nyeste version, og følgende er de to metoder, du kan bruge til at gøre det:

Download de nyeste chipset-drivere fra producentens officielle hjemmeside

Find ud af modellen på din computers bundkort, og hvem der har produceret det. Hvis det ikke var en brugerdefineret version, kan du nemt få driverne ved at gå til producentens websted og indtaste modelnummeret på dit system. Modelnummeret er normalt placeret foran eller bagpå.

Gå til Support, Produkter eller Downloads side på det officielle websted for producenten af ​​dit bundkort.

Slå dit bundkortes modelnummer op, og du skal se en liste over alle de senest tilgængelige drivere til dit bundkort. For eksempel, det her er en webside, der viser alle de nyeste tilgængelige drivere til Gigabyte GA-H81M-DS2V

Hent og installere alt det nyeste Chipsæt drivere til dit bundkort.

Når du har installeret den nyeste Chipsæt drivere, SM Bus Controller (og udråbstegnet på den) skal forsvinde fra Enhedshåndtering og du skal ikke længere modtage påmindelser eller advarsler.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found