Sådan jailbreakes din iDevice, der kører iOS 9.3.3 med Pangu og Cydia Impactor (Windows)

Denne guide viser dig, hvordan du jailbreak din iPhone, iPad eller iPod Touch på iOS 9.2 - 9.3.3 ved hjælp af Pangu og Cydia Impactor til Windows.

Bemærk: Før du udfører jailbreak-proceduren, er det altid en god praksis at lave en fuld sikkerhedskopi af din enhed. Apple giver forskellige måder til sikkerhedskopiering på iCloud eller iTunes. Og nu kan du gøre det selv uden din computer.

Jailbreaking-processen

Uden yderligere gentagelse, lad os starte med det første trin.

 1. Hent det seneste PangujailbreakIPA fra følgende link. Også, Hent detCydiaImpactor herfra. Gemmebeggefiler til en mappe på din computer.

 2. Højreklik det Impactorlynlåsfil og uddragdet.

 3. Nu, lanceringImpactor.exe fra den udpakkede mappe. Sørg for, at du IKKE kører det som administrator.
 4. Hvis et vindue med sikkerhedsadvarsel vises, klikLøb.

 5. Opret forbindelse dit iDevice til din computer via lynkabel og VælgStol på denne computer hvornår din iDevice spørger dig.

 6. Vælg det NvwaStone IPA-fil downloadet tidligere. Trækogdråbe det ind i CydiaImpactor.

 7. Appen beder dig om det gå ind dit ÆbleID og adgangskode. Type dem til skilt IPA. Det giver din enhed mulighed for at køre den.

 8. Cydia Impactor-appen viser nu en advarsel til udviklere:

“Denne handling tilbagekalder og erstatter ethvert eksisterende Apple Developer-certifikat, der er knyttet til din konto, hvilket måske (eller måske ikke: Jeg ved ærligt talt ikke meget om det officielle Apple-udviklingsarbejde) har en eller anden kompliceret effekt på din arbejdsgang, hvis du er en Apple-udvikler . ”

 1. Nu vil Cydia Impactor underskrive IPA og downloade Pangu Jailbreak på din iDevice.
 2. Når appen er downloadet til din iOS-enhed, skal du stol på udviklerprofilen oprettet under din e-mail-adresse.
  1. til Indstillinger, tryk påGenerelog åbenEnhedLedelse.

   Tryk pådite-mail fra EnhedLedelsemenu.

  2. Nu, tryk påTillid.
  3. Bekræftedithandling, ved aflytning det Tillidknap igen fra pop op-vinduet.

 3. tilbage til din startskærm og lancering det Panguapp.
 4. Når appen beder om din tilladelse til at sende push-underretninger, klikOkay.

 5. Trykke det Startknap og lavejo da feltet Brug indlejret certifikat, der træder i kraft indtil april 2017 erafkrydset. Hvis du ikke er udvikler og ikke markerer afkrydsningsfeltet, er den underskrevne IPA kun gyldig i 7 dage. Hvis du er en udvikler, og du underskriver IPA med din egen udviklercertificering, kan du bruge den i et år.

 6. Nu, trykke det lås / vækkeknap for at låse din enhed. Efter ca. 5 sekunder vil du modtage en besked om, at din enhed er blevet jailbroken.

 7. Lås op dit iDevice, genindtastning Pangu-appen. Nu forbereder det jailbreak-miljøet og installerer Cydia.

 8. Når den er færdig, springer din iDevice op igen med Cydia-ikonet på springbrættet.

Bemærk: Denne jailbreak-metode kræver genudførelse af jailbreak efter hver genstart. Så sørg for, at du IKKE sletter Pangu-appen fra din enhed. Årsag skal du åbne den og trykke på cirklen efter hver genstart.

Afsluttende ord

Vi ville ikke være i stand til at jailbreak vores iDevices med denne procedure, hvis Pangu-teamet ikke har udført deres forbløffende arbejde. Derfor meget taknemmelighed over for dem og alle de andre, der havde indflydelse på at skabe dette jailbreak.

Du er velkommen til at prøve denne metode på din iDevice og dele artiklen med alle, som du synes kan være nyttige. Også, hvis du vil jailbreak din iDevice, der kører iOS 9.2 - 9.3.3 uden at bruge en computer.