Microsoft undersøger ødelagte meddelelser på Skype til Android version 8.52

Hjem/Nyheder/Microsoft/ Microsoft undersøger ødelagte meddelelser på Skype til Android version 8.52

Microsoft undersøger ødelagte meddelelser på Skype til Android version 8.52

Af Alex Schoff 28. september 2019 1 minut læst

Microsoft har for nylig rullet ud en helt ny version af Skype til alle understøttede platforme. Denne opdatering støder den eksisterende version af Skype til 8.52 på Mac, iPhone, Windows, Android, Web, iPad og Linux.

Ifølge udgivelsesnoterne løste Microsoft forskellige problemer i denne udgivelse. Der var nogle mindre forbedringer af den samlede brugeroplevelse på alle platforme. Virksomheden behandlede problemer med gruppemeddelelser på Android.

På baggrund af tingene introducerede denne opdatering imidlertid nye problemer. Der er flere rapporter om ødelagte lydmeddelelser fra Android-brugere. Skype-brugere bekræftede, at selv om beskedbeskederne er slået til i appen Indstillinger, vibrerer telefonen kun ved modtagelse af en underretning.

Denne opdatering har tilsyneladende ødelagte meddelelser på Skype til Android. (8.52.0.142). Meddelelsesmeddelelser har ingen lyd, og ja, jeg har lyd slået til. Arbejdede som normalt indtil appen blev opdateret i går aftes. Min telefon vibrerer, men producerer ingen lyd med notifikationen, og det gør det svært at vide, hvornår jeg får besked. : /

Også den ledede meddelelse til Android har ikke fungeret i et par år nu, selvom appen stadig har en skifte til den i indstillingerne ...

Skypes projektleder Miika reagerede på feedbacken og bekræftede, at Microsoft undersøger dette problem.

Vi undersøger dette problem med ingen lyd i meddelelsesmeddelelser.

I mellemtiden kan du prøve med Skype Insider Preview-versionen, som er tilgængelig herfra.

Miika tilføjede yderligere, at du kan bruge Skype-applikationen til at rapportere problemet, hvis problemet stadig vedvarer, selv med Insider-preview-versionen.

Skype-teamet frigav nogle nye platformsspecifikke funktioner. Det bringer mørk tilstand til mobilbrugere inklusive iPad, iPhone og Android. Dine standardsystemindstillinger vil automatisk blive anvendt på Skype-applikationen, hvis du kører den nyeste version på din telefon.

Et af de interessante højdepunkter i denne opdatering er, at den bringer gruppefunktionsplanlægningsfunktionaliteten til mobilbrugere. Den nye funktion gør det lettere for mobilbrugere at vælge et tidspunkt for et opkald, der passer til alle gruppemedlemmer. Denne funktionalitet var oprindeligt kun tilgængelig for standardopkald.

Mærker android Microsoft skype