7 nye Apex Legends-figurer lækkede inklusive Valk og Bisk

Hjem/Nyheder/Spil/ 7 nye Apex Legends-figurer lækkede inklusive Valk og Bisk

7 nye Apex Legends-figurer lækkede inklusive Valk og Bisk

Dette er sandsynligvis den største lækage fra Apex Legends

Af Moiz Banoori 29. september 2020 1 minut læst

En nyoprettet Reddit-bruger Prome1theus sendte et billede af alle de kommende Apex Legends-figurer. I alt syv legender lækker og overvejer, hvordan en ny legende frigives hver anden sæson. Dette er alt, hvad der ville blive frigivet indtil sæson 13. Kontoen er bestemt fra en leaker, fordi den ikke har andet end disse tilbud, og Legends lækker.

New Legends LeakIncase, du ikke er bekendt med Titanfall-universet, der er 7 nye legender på dette billede. De følger i rækkefølge, Valk, Blisk, Ash, Horizon, Fuse, Firebug og Husaria. Yderligere vil Valk, Ash, Horizon og Fuse være stødende, mens Firebug og Blisk vil blive genoprettet. Mange af dem mangler, men bare for at afklare. Undergang erstattes muligvis med Ash nu. Hvis du er opmærksom, er der også Loba på billedet.

Der er åbenbart ingen bekræftelse fra Respawn Entertainment. Når man ser på billedet og den overordnede menu, ser det dog solidt ud. Mange lækager opretter ofte nye konti og deler det indhold, de har fået adgang til. Bortset fra dette har Apex Legends en lang række lækager. Da det først kom ud i 2019, havde spillet en enorm lækage, der indeholdt potentielle legender. Bortset fra dette har adskillige kunstværker og karaktermodeller lækket fra tid til anden.

Mærker apex legender

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found