Sådan løses 'Amazon Error Code 5004'

Nogle Windows-brugere ser fejlkode 5004 når de forsøger at streame indhold fra Amazon Prime. I de fleste dokumenterede tilfælde opstår dette problem kun med flere titler, mens andet indhold strømmer fint ud.

Som det viser sig, er der flere forskellige synder, der kan forårsage fejlkoden 5004 på Amazon Prime. Her er en kortliste over potentielle tilfælde, hvor dette problem kan opstå:

 • Amazon Prime-serverproblem - Hvis du ser den samme fejlkode på flere enheder, skal du begynde at overveje, at du muligvis har et problem, der ligger uden for din kontrol. I dette tilfælde er det eneste, du kan gøre, at identificere problemet og vente på, at Amazon løser deres serverproblemer.
 • Deaktiveret Amazon Prime-konto - Som det viser sig, kan dette problem også forekomme i tilfælde, hvor du ikke har brugt din Amazon-konto i lang tid, og den er automatisk deaktiveret. I dette tilfælde kan du genaktivere det fra en desktop- eller mobilbrowser.
 • Nvidia Shield TV-bug - Flere forskellige Nvidia Shield TV brugere har bekræftet, at dette problem også kan opstå på grund af en fejl, der opstår på grund af nogle midlertidige filer, der ikke forsvinder, selvom appen afinstalleres. I dette tilfælde er den eneste bæredygtige løsning at nulstille dit Nvidia Shield TV fra fabrikken.
 • Geobegrænsning - Hvis du forsøger at få adgang til Amazon Prime Video fra et land, der endnu ikke understøtter streamingplatformen, kan du muligvis se denne fejlkode på grund af en geografisk låst begrænsning. I dette tilfælde er den eneste bæredygtige løsning at bruge en VPN-tjeneste.

Metode 1: Undersøgelse af et serverproblem

Inden du går ud til nogen af ​​de andre rettelser nedenfor, skal du starte med at sikre, at Amazon ikke i øjeblikket har at gøre med et udbredt serverproblem. Hvis den fejlkode 5004skyldes faktisk et streamingproblem, der ligger uden for din kontrol, er der intet du kan gøre andet end at vente på, at problemet løses af de kvalificerede udviklere.

Hvis du mener, at dette scenarie muligvis er anvendeligt, ville en god idé være at bruge tjenester som DownDetector eller IsTheServiceDown for at finde ud af, om andre brugere i dit område i øjeblikket har samme type problemer.

Hvis den undersøgelse, du lige har foretaget, har afsløret et problem med Amazons videoservere, skal du bare vente på, at problemet er løst.

Men hvis der ikke er noget bevis for et serverproblem, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Genaktiver din Amazon Prime-videokonto

Hvis du støder på dette problem på et Smart TV, eller når du bruger en tjeneste som Roku eller Nvidia Shield, er det at du ser fejlkode 5004på grund af at din Amazon-konto er blevet inaktiv.

Dette rapporteres typisk at forekomme, hvis du er logget ind med din Amazon Prime-konto på en enhed (Smart TV, Roku, Nvidia Shield osv.) Uden at bruge den i lang tid. Nogle enheder beder dig ikke om at genaktivere din konto, medmindre du logger ind på den fra en desktop- eller mobilbrowser.

Hvis du tror, ​​at dette scenarie muligvis kan anvendes, og din Amazon Prime-konto er blevet deaktiveret midlertidigt, skal du hoppe på en stationær eller mobilenhed og besøge login-side af Prime Video, ramte Log ind knappen, og log ind med din Amazon-konto.

Når du har gjort dette med succes og genaktiveret din Amazon-konto, skal du vende tilbage til den enhed, hvor du tidligere stødte på problemet, og se om problemet er løst.

Hvis problemet stadig ikke er løst, eller dette scenarie ikke var relevant, skal du gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 3: Fabriksindstil Nvidia Shield TV (hvis relevant)

Hvis du støder på dette problem på en Nvidia Shield-enhed, er der en meget stor chance for, at du står over for en irriterende fejl med Amazon Prime-appen, der gik uløst i årevis nu.

Brugere, der har behandlet dette problem før, antyder, at problemet skyldes nogle midlertidige data, der hører til Amazon Prime, der holder fast, selvom du geninstallerer appen.

I dette tilfælde skal du nulstille din Shield-enhed tilbage til fabriksindstillingerne for at rette fejlkoden 5004.

Bemærk: Husk, at hvis du gør dette, slettes alle data, der er til stede på din enhed. Så før du følger instruktionerne nedenfor, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dine data sikkert.

Når du er klar til at nulstille din Shield-enhed i et forsøg på at rette fejl 5004, skal du følge instruktionerne nedenfor:

 1. Fra Hjem skærm på din Skjold enhed, få adgang til Indstillinger menu.
 2. Når du er inde i Indstillinger menu, gå til Enhedsindstillinger derefter få adgang til Nulstil fanen.
 3. Inde i Nulstil fanen, vælg Nulstil igen for at bekræfte handlingen, og vælg derefter Slet alt for at bekræfte handlingen.

Metode 4: Brug af en VPN-klient

Husk, at Amazon Prime Video er konfigureret til at foretage en masse placeringskontrol (når du opretter en konto, når du logger ind og når du forsøger at streame indhold). Hvis du forsøger at streame indhold, ser du muligvis fejlkoden 5004 på grund af en slags geografisk begrænsning.

Heldigvis, hvis du støder på dette problem på en enhed, der understøtter det, skal du være i stand til at løse dette problem ved hjælp af en 'sikker' VPN-klient for at få det til at virke som om du får adgang til streamingplatformen fra et sted, der ikke ' ikke overtræder nogen geografisk begrænsning.

For at hjælpe dig med at vælge den bedste mulighed for dig har vi lavet en liste over sikre VPN-klienter, som du kan bruge, når du streamer indhold fra Amazon Prime:

 • Cloudflare
 • Super ubegrænset proxy
 • Surfshark
 • HMA VPN
 • Gem mig
 • Unlocator

Hvis du leder efter specifikke instruktioner om, hvordan du installerer og konfigurerer en VPN-klient på en Windows-pc, skal du følge instruktionerne nedenfor for at downloade, installere og konfigurere den gratis version af Hide.me VPN:

 1. Besøg download side af Hide.me fra en desktop-browser (helst) og klik på Hent knappen for at starte download.
 2. Når du kommer til næste skærmbillede, skal du klikke på Tilmeld knappen, og download derefter den gratis version af Hide.me til Windows.
 3. Ved næste trin skal du indsætte e-mail-adressen og trykke Gå ind for at starte registreringsprocessen.

  Bemærk: Sørg for, at du har brug for en gyldig e-mail-adresse på dette trin, da du bliver nødt til at validere den senere.

 4. Når registreringen endelig er afsluttet, skal du åbne din e-mail Indbakke og se efter bekræftelses-e-mail fra Hide.me. Når det lykkes dig at finde det, skal du klikke på bekræftelseslinket og konfigurere brugernavnet og adgangskoden til din konto.
 5. Når valideringen er afsluttet, skal du klikke på Opret en konto.
 6. Når du er færdig med at gennemføre loginproceduren, skal du gå til Priser> Gratis og klik på Ansøg nu for at aktivere den gratis plan.
 7. En gang Ledig plan er aktiveret, få adgang til Hent sektion og klik på Hent nu (knappen, der svarer til dit operativsystem).
 8. Når downloadingen er afsluttet, skal du dobbeltklikke på vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
 9. Når det lykkes dig at installere Gem mig applikation på din computer, skal du bruge de legitimationsoplysninger, du tidligere validerede, til at logge på, før du klikker på Start din gratis prøveperiode at komme i gang.
 10. Til sidst skal du indstille et land, der understøttes af Amazon Prime, og aktivere VPN-tjenesten.
 11. Forsøg at streame indhold fra Amazon Prime Video igen og se om problemet nu er løst.
Tags amazon prime