Minecraft Villager Breeding Guide

Landsbyboere i Minecraft ser ved første øjekast ud som almindelige NPC'er, og de fleste spillere ville bare gå og stjæle deres ting eller bare dræbe dem for sjov. Landsbyboere i Minecraft har dog en vigtig rolle, og den rolle handler. Landsbyboere handler med smaragd som valuta, og til gengæld tilbyder de dig varer. De fleste af disse ting kan endda være sjældne og nyttige for dig i overlevelsestilstand.

For at finde en landsby skal du søge efter biomer. Biomer, der er snedækket eller i skoven, har ingen landsbyer. Biomer som ørkenbiomer er dem, der sandsynligvis vil bære landsbyer. Selvom det er let at finde og handle med landsbyboere og endda skabe et hjem tæt på deres. Der er en fangst! Landsbyboere dør efter et stykke tid, og den eneste måde at fortsætte med at bringe flere af dem er ved at opdrætte landsbyboere. Der er ingen specifikke køn i Minecraft, så det er ikke noget problem at finde den rigtige.

Byg en opdrætter

Opdrættere er som huse, som landsbyboere har brug for for at gøre mere af sig selv. Et normalt hus fungerer dog ikke, da landsbyboere reagerer på døre. Når der er mange døre i deres nærhed, mener de, at det er et hus og reagerer på det, som om det er et stort rum for dem at blive i. Så den bedste måde at opbygge en opdrætter på er at skabe plads med mindst 20 eller flere døre .

At bringe landsbyboerne ind

Den hårde del er at bringe landsbyboerne ind. Det ville være ekstremt simpelt, hvis du spiller kreativt, da du bare kan bruge æg til at gyde dem inde i opdrætteren. Men i overlevelse er det ikke så let, fordi du på en eller anden måde skal lokke dem ind. Den bedste mulighed for at gøre det er at bygge nær deres små gårde, da de også interagerer med det og åbner indgangen. Den anden måde er at bruge en minecart og tage den inde i opdrætteren ved hjælp af skinner.

For at få dem inde i minevognen er alt, hvad du skal gøre, at bringe dem nær minevognen ved at skubbe dem, og de vil automatisk sidde i vognen. Derefter skal du bare skubbe vognen, så falder vognen i opdrætteren

Når det er gjort, skal du gentage den samme proces for at bringe en anden landsbyboer ind og derefter rydde af gelænderne og de ekstra stenblokke. Nu skal du bare vente. Nogle gange tager det længere tid for dem at opdrætte, men det kan også gøres meget hurtigt.

Når de først har skabt en landsbyboer, vokser den til en voksen landsbyboer om 20 minutter, og så kan du også handle med ham. På denne måde løber du ikke tør for landsbyboere og behøver ikke gå igennem besværet med at finde nye landsbyboere at handle med.