Sådan repareres Photoshop, der ikke kan oprette nye filer eller åbne eksisterende

Nogle brugere har nået os med spørgsmål efter at have bemærket, at Photoshop ikke bliver i stand til at oprette nye filer eller åbne eksisterende, efter at den har kørt i flere minutter. Genstart af maskinen ser ud til at gendanne den mistede funktionalitet, men problemet ser ud til at vende tilbage efter et stykke tid. Problemet er bekræftet, at det forekommer på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10 med både 64-bit og 32-bit version. Problemet er heller ikke eksklusivt for en bestemt Photoshop-version, da det opstår med flere versioner, herunder CC, CS4, CS5 og endda den nyeste version (CC 2019).

Hvad får Photoshop til at mislykkes i oprettelse af nye filer og åbning af eksisterende filer?

Vi analyserede dette problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der typisk er effektive til at løse dette særlige problem. Som det viser sig, er der flere forskellige potentielle synder, der kan være ansvarlige for denne adfærd:

 • Photoshop CC Glitch - Som det viser sig, kan denne særlige fejl også opstå på grund af en tilbagevendende fejl, der primært synes at påvirke CC-versioner af Photoshop. Flere berørte brugere har formået at finde en løsning på det (ikke en permanent løsning). Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, skal du kunne åbne nye filer og mapper uden behov for at genstarte ved at åbne projektet i Illustrator og derefter åbne Photoshop via Illustrator-menuen.
 • Photoshop har ikke administratoradgang - Det er også muligt, at du støder på dette problem, fordi softwaren ikke har de nødvendige privilegier til at udføre bestemte handlinger. Dette forekommer primært i Windows-version, der er ældre end Windows 7. I dette tilfælde kan du løse problemet ved at konfigurere den eksekverbare start til at køre med administratoradgang.
 • Photoshop Setting-filen er beskadiget - Oftere end ikke vil dette problem opstå på grund af, at Photoshop Setting-filen er blevet ødelagt. Der er en række årsager til dette, fra AV-interventioner til dårlige disksektorer. Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan problemet løses ved at slette Photoshop-filen ved hjælp af en genvej under opstartsproceduren.
 • OpenCL eller OpenGL forårsager ustabilitet - OpenCL og OpenGL er to typer teknologier, der vides at forårsage dette problem i konfigurationer med lav til medium specifikation. Selvom det måske får dig til at miste nogle funktioner, skal du være i stand til at løse problemet ved at deaktivere både OpenCL og OpenGL.
 • Forældet eller beskadiget GPU-driver - Hvis du bruger et dedikeret grafikkort, kan den driver, der bruges aktivt, også være ansvarlig for dette problem. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved enten at opdatere GPU-driveren eller afinstallere den og lade Windows installere den indbyggede ækvivalent.
 • Swap-mappen til Photoshop er på samme drev som operativsystemet - Selvom dette ikke i sig selv er en dårlig fil, har flere brugere rapporteret, at de kun får dette problem, mens Photoshop er konfigureret til at bruge OS-drevet (C som standard) som en bunddisk. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet med min omkonfigurering af Photoshop til at bruge et andet drev som swap-plads.

Metode 1: Oprettelse af filen i Illustrator (hvis relevant)

Hvis du leder efter en hurtig løsning (ikke en egentlig løsning), skal du kunne åbne eksisterende projekter eller oprette nye filer ved først at åbne dem i Illustrator og derefter vælge indstillingen til Rediger i Photoshop. Dette er mindre end ideelt, men det hjælper dig med at fuldføre dit arbejde uden behov for konstant genstart.

For at åbne en fil i Illustrator skal du blot starte programmet og bruge båndlinjen øverst til at vælge Fil> Åbn. Naviger derefter til placeringen af ​​Photoshop-filen, vælg den og klik Åben.Når filen er åbnet i Illustrator, skal du åbne menuen Filer og klikke på Rediger i Photoshop (rediger billede).

Men for at denne metode skal fungere, skal du have et Creative Cloud-abonnement, der indeholder både Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Hvis denne metode ikke løste problemet, leder du efter en permanent løsning, eller trinene ikke gælder for din nuværende situation. Gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Åbning af Photoshop med administrativ adgang

Dette kan virke som en alt for forenklet løsning, men mange brugere har formået at løse dette problem ved at sikre, at Photoshop åbner med administrative rettigheder. I de fleste tilfælde bekræftes dette at være effektivt for brugere, der bruger Windows 7, Windows 8 / 8.1 eller endda Windows Vista.

Som det viser sig, kan manglende administrative rettigheder også være ansvarlige for Photoshop's afvisning af at åbne eller oprette nye projekter. Her er en hurtig guide til åbning af Photoshop med administrative rettigheder samt hvordan man kan tvinge softwaren til at åbne med administratoradgang hver gang:

 1. Første ting først skal du sørge for, at Photoshop er helt lukket - Kontroller ikonet på bakkebjælken for at bekræfte, at Photoshop eller Creative Cloud ikke kører i baggrunden.
 2. Højreklik derefter på den eksekverbare Photoshop (den, du bruger til at starte programmet), og klik på Kør som administrator. Hvis du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol) klik på vinduet Ja for at give administratoradgang.
 3. Når Photoshop er åbnet, skal du bruge det normalt og se, om problemet stadig opstår. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte med nedenstående trin for at gøre ændringerne permanente.
 4. Luk Photoshop helt igen.
 5. Højreklik på Photoshop-eksekverbarheden igen, og vælg Ejendomme fra genvejsmenuen.
 6. Når du er inde i Ejendomme skærmbillede i Photoshop, vælg fanen kompatibilitet, gå til Indstillinger sektion og afkryds det felt, der er knyttet til Kør dette program som administrator.
 7. Klik på ansøge og åbn derefter Photoshop igen for at se, om rettelsen var effektiv.

Hvis denne metode ikke var effektiv i dit særlige scenario, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Sletning af din Photoshop-indstillingsfil

Det er muligt, at en beskadiget Photoshop-indstillingsfil forårsager denne adfærd. Flere brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse dette problem ved at lukke Photoshop og tvinge dialogboksen Indstillingsfil ved næste genstart.

Denne procedure løser problemet i de fleste tilfælde, men husk, at det også nukleare eventuelle brugerdefinerede genveje, som du muligvis tidligere har oprettet.

Hvis du er villig til at tage risiciene, skal du starte med at lukke Photoshop helt - tjek også ikonet for turbakke for at bekræfte, at softwaren stadig ikke kører i baggrunden. Hvis ikke, skal du gå til den primære eksekverbare Photoshop og holde den nede Ctrl + Alt + Skift mens du dobbeltklikker på Photoshop-genvejen.

Hold tasterne nede, indtil du ser en dialogboks, der spørger dig, om du vil slette din Indstillinger fil. Når du ser det, skal du klikke på Ja at slippe af med din Adobe Photoshop-indstillinger fil.

Bemærk: Hvis du bruger en Mac-computer, skal du holde den nede Kommando + Valg + Skift.

Når indstillingsfilen er slettet, skal du lade din Photoshop forblive inaktiv og se, om den samme adfærd stadig forekommer. Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af OpenCL / OpenGL

En anden potentiel synder for dette særlige problem er situationer, hvor OpenCL og / eller OpenGL er aktiveret på lav til mellemstore pc-konfigurationer. Flere berørte brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse problemet ved at deaktivere de to teknologier og genstarte deres computer.

Husk, at deaktivering af disse til ydeevneindstillinger vil begrænse ydeevnen af ​​din redigeringssoftware, da du mister visse GPU-funktioner såsom Scrubby Zoom, HUD Color Picker, Repousse og flere andre. Men du får sandsynligvis mere stabilitet som et resultat.

Efter at have gjort det og genstarte Photoshop, rapporterede nogle brugere, at problemet aldrig kom tilbage for dem. Her er hvad du skal gøre for at deaktivere OpenCL og / eller OpenGL:

 1. Åben Photoshop og vent, indtil softwaren er fuldt indlæst.
 2. Brug båndlinjen øverst for at få adgang til Redigere fanen, og vælg derefter Præferencer fra genvejsmenuen og klik på Ydeevne.
 3. Når du er inde i Præferencer indstillinger for dit Photoshop-program, skal du klikke på Avancerede indstillinger (under Grafikprocessorindstillinger).
 4. Fra den næste menu skal du fjerne markeringen i de felter, der er knyttet til Brug grafikprocessor til at fremskynde beregning og Brug OpenCL. Klik derefter på Ja for at gemme den aktuelle konfiguration.
 5. Luk Photoshop, genstart computeren for at sikre, at ændringen håndhæves fuldt ud. Når den næste opstartssekvens er afsluttet, skal du starte Photoshop igen og se om det samme problem stadig forekommer.

Hvis problemet stadig ikke er løst for dig, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 5: Opdatering af grafiske drivere til de nyeste versioner

Flere berørte brugere har rapporteret, at problemet blev løst på ubestemt tid, og Photoshop stoppede med at handle, selv efter lange perioder, efter at de geninstallerede eller opdaterede deres GPU-kortdrivere på den berørte maskine. Dette bekræftes at være effektivt på både Windows 7 og Windows 10.

I de fleste tilfælde var Photoshop meget mere stabil under brug af den indbyggede driver, end den var før denne handling. At forlade de indbyggede drivere kan dog påvirke din systemydelse med spil og andre ressourcekrævende aktiviteter.

Her er en hurtig guide til at afinstallere dine nuværende GPU-drivere og erstatte dem med den nyeste version eller med de indbyggede ækvivalenter:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Devmgmt.msc” inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op Enhedshåndtering.
 2. Når du er inde i Enhedshåndtering, skal du rulle gennem listen over enheder og udvide den menu, der er knyttet til Displayadaptere.
 3. Hvis du har to GPU'er (en dedikeret og en integreret løsning), kan du se to forskellige enheder her. Da Photoshop som standard er konfigureret til at bruge det mest kraftfulde grafikkort, skal du højreklikke på din dedikerede GPU og vælge Ejendomme fra genvejsmenuen.
 4. Inde i Ejendomme menu på din dedikerede GPU, skal du klikke på Chaufførfanen, og klik derefter på Afinstaller enhed. Bekræft ved bekræftelsesprompten ved at klikke på Afinstaller, men marker ikke det felt, der er knyttet til Slet driversoftwaren til denne enhed.
 5. Når driveren er fjernet, skal du lukke Enhedshåndtering og genstarte din computer. Dette tvinger dit operativsystem til at installere en driver i stedet for den, du lige har afinstalleret. Afhængigt af hvad der er gemt lokalt, kan det vælge at downloade den nyeste version eller installere en lokalt lagret driver, der passer til beskrivelsen.
 6. Når den næste opstartssekvens er afsluttet, skal du åbne Photoshop og kontrollere, om problemet er løst. Hvis problemet stadig opstår, skal du fortsætte med de næste trin nedenfor.
 7. Hvis du stadig støder på det samme problem (eller du ser en fejlmeddelelse ved opstart), skal du være i stand til at løse det ved at ajourføre dine dedikerede drivere. Den nemmeste måde at gøre dette på er at installere en proprietær software, der er i stand til automatisk at installere den rigtige driver til din GPU Hver GPU-producent har sin egen software, der gør dette:

  GeForce Experience - Nvidia

  Adrenalin - AMD

  Intel Driver - Intel

 8. Når proceduren er afsluttet, skal du genstarte computeren igen og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 6: Ændring af swap-drev (ridse disk)

Så usandsynligt som dette kan synes, har flere berørte brugere bekræftet, at de var i stand til at løse dette problem ved at ændre standardstrygdrevet til et andet drev (eller bibliotek). Selvom der ikke er nogen officiel forklaring på, hvorfor denne procedure er effektiv, er det sandsynligt, at dette ender med at rydde enhver korruption inde i swap-mappen, da det bliver nødvendigt at genskabe det igen.

Her er en hurtig guide til ændring af swap-drev til Photoshop til en anden placering:

 1. Åbn Photoshop med administratorrettigheder. Følge efter Metode 2 for instruktioner om, hvordan du gør det.
 2. Når du er inde i Photoshop, skal du åbne fanen Rediger fra båndlinjen øverst og vælge Præferencer, klik derefter på Ridseskiver.
 3. Når du er inde i Ridseskiver fanen i menuen Indstillinger, fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der er knyttet til det drev, der aktuelt er aktivt, og kontroller det andet.
 4. Klik på Okay for at gemme ændringerne, genstart derefter computeren.
 5. Ved næste opstartssekvens skal du åbne Photoshop igen og se, om problemet er løst.

Hvis du stadig har det samme problem efter tomgangsperioder, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 7: Geninstallation af Photoshop-applikationen

Som det viser sig, kan dette problem også opstå på grund af filkorruption inde i installationsmappen i Photoshop. Flere brugere, som vi også kæmper for at løse denne adfærd, har rapporteret, at de endelig fik et gennembrud efter at have forsøgt at afinstallere softwaren fuldstændigt og derefter geninstallere den nyeste tilgængelige version baseret på deres licens.

Her er en hurtig guide til afinstallation af din nuværende Photoshop-version og installation af den senest tilgængelige version:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Appwiz.cpl” inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner menu.
 2. Inde i Programmer og funktioner vindue, rul gennem listen over applikationer og find din Photoshop-installation. Når du ser det, skal du højreklikke på det og vælge Afinstaller / skift. Hvis du bliver bedt om af UAC(Brugerkontokontrol) hurtig, klik Ja at give administrative rettigheder.
 3. Fra afinstallationsmenuen skal du følge vejledningen på skærmen for at fuldføre afinstallationen, og genstart derefter din computer.
 4. Når den næste opstartssekvens er færdig, skal du besøge dette link her, log ind med din Adobe-konto og download den nyeste version af Photoshop (alt efter hvilken licens du ejer).
 5. Når installationen er afsluttet, skal du åbne applikationen og se, om problemet er løst.