Sådan handler du spil på Steam

Steam er en af ​​de mest anvendte spilfordelingsplatforme i verden. Udover at tilbyde tjenester til spil til hosting af deres spil / tjenester inkluderer Steam også andre mange funktioner til deres brugere, såsom handel med spil, afsendelse af gaver, et omfattende profilsystem osv.

På trods af de klare instruktioner stødte vi på flere tilfælde, hvor brugerne havde problemer, da de handlede spil på Steam. Enten forstod de ikke processen korrekt, eller de havde problemer i et specifikt trin. Sørg for at følge hvert trin korrekt og i den rækkefølge, de er anført i.

Hvordan handler jeg spil på Steam?

Steams kalder den 'omsættelige' version af spil på sin platform som Steam Gaver. Disse gaver er ikke kun begrænset til spil, men kan også indeholde genstande, der bruges i ethvert spil såsom skind, rustning, våben osv. (Det hele afhænger af spillet).

Normalt opnås de ekstra kopier af spil, som brugerne har, normalt gennem en pakkeaftale, en bonus eller ved hjælp af salgsfremmende koder, der er givet af spilene selv.

Du har en komplet gaveopgørelse på din profil i Steam (desktopversionen). Der er dog en fangst; du kan ikke handle med alle spil i Steam. Du skal se biblioteket og kigge efter etiketten på Gave tag nær Steam-billedet, der findes på spiloplysningerne til højre på skærmen. Nedenfor er metoden til, hvordan du kontrollerer, hvilke spil du har til rådighed for handel.

  1. Åben din Steam-klient og klik på din Brugernavn når applikationen åbnes.
  2. Når du har åbnet dit brugernavn, svæve over det og vælg Beholdning.
  3. Når du er i beholdningen, vil du se forskellige antal varer, der vil blive opført i henhold til det specifikke spil eller selve Steam. Klik på Åbn avancerede filtre og klik derefter på Handles.
  4. Når du er i den omsættelige sektion, vil de spil, du kan handle, være til stede her. Desuden er der også en salgbar filter, der viser, at du også kan markedsføre denne vare på markedet.

Nu hvor du ved, hvilke Steam-spil du kan handle med din ven, går vi videre til metoden for, hvordan du modtager et spil eller giver det ved hjælp af handel. Sørg for at følge instruktionerne korrekt. Instruktionerne er også skrevet i en bestemt rækkefølge.

Sådan handler du et Steam-spil gennem din beholdning

Hvis du har et ombytteligt Steam-spil til stede i din beholdning (som vi lige kiggede på i den sidste metode), kan du nemt bytte det med en ven på samme måde som du ville bytte et Steam-kort eller ethvert andet emne. Her i denne løsning navigerer vi først til vens profil og derefter inviterer ham til handel. Når handelsvinduet er åbent, kan vi nemt handle med spillet ligesom enhver anden vare.

Bemærk: Hvis du vil handle et spil med nogen, skal han allerede være din ven. Sørg for, at han føjes til din venneliste, før du udfører denne løsning.

  1. Start Steam-klienten, og klik på Venner & Chat til stede nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg nu den ven med hvem du vil handle. Højreklik på ham og vælg Handel> Send et handelstilbud.
  3. Nu vises et nyt vindue, der vil bestå af to kasser; en til dig og en til din ven. Her kan du klikke på skyderen til stede nedenunder Din beholdning og vælg de Steam-emner / spil, der skal udfyldes.
  4. Nu skal du træk og dråbe elementerne til højre på skærmen i din boks. Lignende trin udføres også af din ven. Når begge har færdiggjort de varer, som du skal handle, skal du klikke på Kom med et tilbud til stede nederst på skærmen.
  5. Når et tilbud er afgivet, får du en formel meddelelse, som du kan acceptere. Når du accepterer, forsvinder de varer, du præsenterede til handel, fra din beholdning, og du modtager de varer, som din ven accepterede at handle automatisk i din beholdning. Det er så simpelt.

Bemærk: Fortsæt kun med at handle for ingenting, medmindre du kender veninden personligt. Vi er stødt på flere fidus tilfælde, hvor brugerne blev narret til at handle deres spil for ingenting.