Sådan rodfæstes Snapdragon Samsung Galaxy S8 og S8 Plus

Vi har tidligere sendt en guide til rodfæstelse af den internationale Exynos-version af Samsung Galaxy S8 og S8 Plus, men der eksisterede ingen kendte rodmetoder til USA Snapdragon-varianten på det tidspunkt. Imidlertid er en metode til rodfæstning af Samsung S8 Snapdragon-varianten endelig dukket op, og vi deler den med dig nu.

Et par bemærkninger, du skal overveje, før du følger denne vejledning:

 1. Det er absolut muligt at vende tilbage til 100% lager-ROM, hvis du har fuld lager 4 firmware efter eget valg.
 2. Denne rodmetode gør ikke omgå SafetyNet. Magisk og SuHide fungerer ikke, fordi bootloaderen stadig er låst i denne rodmetode. Disse rodskindmetoder ændrer boot.img, hvilket i øjeblikket ikke er muligt.
 3. Der ser ud til at være en fejl med denne rodmetode, hvor batteriet kun oplades til 80%, men nogle hævder, at det bare er en visuel fejl, da de får 100% batteriydelse.

En kort forklaring på denne rodproces:

Vi blinker a ændret 4 fil firmwarepakke i ODIN, og dette giver os mulighed for at bruge et par binære filer sammen med SU binær og en tilladende kerne. Derefter kører vi nogle ADB-kommandoer, så du skal have ADB korrekt konfigureret på din computer. Se Appual's guide til "Sådan installeres ADB på Windows" for den proces.

Krav:

 • SystemRoot + ADB pakket .zip
 • Indledende ODIN 4-filer firmware
 • Normal + Comsey ODIN
 • billedekst4
 • CSC Systemroot
   1. For at begynde med skal du downloade alle de nødvendige filer og gemme dem på dit skrivebord.
   2. Uddrag firmwarepakken til ODIN 4-filer og ODIN-softwaren, hvis du ikke allerede har dem.
   3. Åbn nu Comsey ODIN, og vælg hver partition og filerne fra firmwarepakken med 4 filer. For ODIN-indstillingerne skal du vælge F. Reset Time, Auto Reboot, Re-Partition, Nand Erase All og Update Bootloader.
   4. Sluk nu din Samsung S8, og start i Download Mode. For at gøre dette skal du holde Bixby-knappen + Lydstyrke ned og trykke på tænd / sluk-knappen.
   1. Tryk nu på “Start” i ODIN, og vent på, at den er færdig. Når det er færdigt, skal du bare vælge “Genstart system”, hvis det starter i lagergendannelse.
   2. Nu skal du konfigurere din telefon og aktivere USB-fejlfinding. Gå ind i Indstillinger> Om telefon> tryk på 'Build Number' 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret. Gå derefter til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver USB-fejlfinding.
   3. Nu er vi klar til ADB-kommandoerne. Gå ind i din primære ADB-mappe på din computer, hold Skift + højreklik og vælg "Åbn et kommandovindue her".
   4. Når terminalskærmen åbnes, skal du kontrollere ADB-forbindelsen til din enhed ved at skrive 'ADB-enheder '. Den skal vise din telefons serienummer.
   5. Nu skal vi begynde at indtaste ADB-kommandoerne for at opnå rod.

    adb skub systemroot / data / local / tmp

    adb shell chmod -R 7777 / data / local / tmp

    adb shell setsid su

    id

    echo /data/local/tmp/systemroot/remount2.sh> / sys / kernel / uevent_helper

  1. Nu vente ca. 30 sekunder inden du indtaster denne næste kommando: monteres
 1. Når du ser, at / systemet er monteret som RW, skal du skrive:sh /data/local/tmp/systemroot/root.sh
 1. Hvis du fulgte alt nøjagtigt som angivet, skal din enhed genstarte, og SuperSU installeres.
 2. På dette tidspunkt skal du nu installere Flashfire fra Google Play Butik.
 3. Nu skal du udtrække System.img.ext4.zip og placere den aktuelle system.img.ext4-fil på enhedens interne lager, ikke SD-kort.
 4. Placer også hele CSC Systemroot.zip også på det interne lager, men pak ikke det ud, bare læg hele .zip derinde.
 5. Åbn Flashfire-appen på din enhed, og giv den rootadgang. Tryk nu på + -tegnet, og vælg "Flash Firmware-pakke", og naviger derefter til filen system.img.ext4, og vælg den.

 1. Tryk også på + -tegnet, og vælg "Flash ZIP eller OTA", og vælg CSC Systemroot.zip-filen, og vælg Mount System som R / W.
 2. Tryk på + -tegnet, og vælg "Tør", vælg derefter Systemdata, tredjepartsapps, Dalvik-cache, Cache-partition og Cache-partitionsformat.
 3. Tryk nu længe på "Tør" og træk det til toppen. Så procesordren i Flashfire skal være Slet> Flash Firmwarepakke> Flash ZIP eller OTA.
 4. Sørg for helt sikker på, at "Everoot" er deaktiveret, og blink.
 5. Når alt er færdigt, skal du opdateres fuldstændigt til QD2 og rodfæstes med BusyBox. God fornøjelse!