Fix: Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix

Brugere af Netflix-applikationer på Android eller iPhone oplever fejlmeddelelsen 'Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix'Når de prøver at streame nogle shows på deres applikationer. Dette er en almindelig fejl, der findes i streamingplatformens applikationsplatform, også kendt som Netflix-fejl 1011.

Netflix har officielt genkendt fejlmeddelelsen på deres websted og frigivet en dokumentation, der hjælper brugere med at foretage fejlfinding af det aktuelle problem. Dette problem er for det meste relateret til din internetforbindelse. Hvis det ikke er åbent eller bag en firewall / proxy, kan du muligvis ikke streame.

Hvad forårsager fejlen 'Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix' i sin mobilapplikation?

Som nævnt før vedrører denne fejlmeddelelse for det meste problemer på tilslutningssiden af ​​Netflix-applikationen på din smartphone. Nogle af grundene til, at denne fejl opstår, er men ikke begrænset til:

 • Problemer i internetforbindelsen af din smartphone.
 • Uoverensstemmelser i mobil applikation Dette løses for det meste ved at nulstille de tilknyttede gemte data.
 • Problemer på din enhed. En simpel strømcyklus løser for det meste dårlige konfigurationer, der er gemt på din smartphone.

Før du fortsætter, skal du sørge for at have dine Netflix-legitimationsoplysninger ved hånden. Når vi nulstiller applikationen, skal du muligvis indtaste dem igen.

Løsning 1: Test af din internetforbindelse

Hovedårsagen til, at mobilapplikationen ikke opretter forbindelse til netværksservere, er en dårlig internetforbindelse. Udtrykket 'dårlig' internetforbindelse betyder ikke kun hastigheden; det tager højde for et antal forskellige moduler, som du bør kontrollere.

 • Du skal ikke have en proxy installeret på dit netværk. En proxyserver kortlægger normalt internettrafik til eksterne IP-adresser, der er i konflikt med Netflixs streamingmekanisme. Det samme gælder for VPN'er.
 • Dit hjemmenetværk bør ikke have nogen specifikke firewalls forbud mod streaming af populære sider som Netflix.
 • Du skal bruge en åben internetforbindelse. Internet på offentlige steder som universiteter, hospitaler og hotspots osv. Er for det meste ikke åbent og begrænser en form for trafik.

Hvis du stadig ikke kan diagnosticere din forbindelse, skal du oprette forbindelse til et andet netværk og se om du er i stand til at streame der. Du kan endda prøve at skifte til din mobils internetdata. Hvis det fungerer fint i andre netværk, kan det vise sig at være et flag, at dit nuværende netværk har nogle problemer. Hvis det ikke fungerer engang på andre netværk, skal du overveje at følge de andre løsninger, der er anført nedenfor.

Du kan også strømcyklusdit netværk og din smartphone. Sluk for din smartphone og tag strømmen til din router ud. Vent ca. 5-10 minutter, før du tilslutter alt igen, og kontroller, om fejlmeddelelsen forsvandt.

Løsning 2: Nulstilling af Netflix-applikationen

I nogle tilfælde kan Netflix-applikationen muligvis også blive beskadiget eller have sine data eller moduler indstillet i dårlige konfigurationer. Dette er en meget almindelig adfærd og forekommer oftest i smartphones, der er rodfæstet. Ikke desto mindre kan vi, inden vi geninstallerer applikationen, prøve at nulstille det og se, om dette løser problemet.

Trinene, der er anført her, er af Android. Du kan følge lignende i iDevices.

 1. Åbn din smartphones indstillinger og klik på Apps.
 1. Når du er i applikationer, skal du søge efter posten Netflix og klik for at åbne flere egenskaber. Når du er i Netflix-applikationsegenskaber, skal du klikke på Opbevaring.
 1. Når du er i lagerindstillinger, skal du klikke på Slet data og Ryd cache.
 1. Prøv nu at starte Netflix igen, indtast dine legitimationsoplysninger, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Geninstallation af Netflix

Hvis ovenstående metode ikke virker, kan vi prøve at geninstallere Netflix-applikationen på din computer. Geninstallation sletter alle programmets moduler fra din smartphone. Geninstallationen opdaterer praktisk talt hele applikationen og hjælper med at indsnævre fejlmeddelelsen.

Igen er de trin, der er nævnt her, af Android. Du kan replikere dem i henhold til din iDevice.

 1. Naviger, hvor Netflix er forudindstillet. Bliv ved med at trykke på applikationen indtil en mulighed for Afinstaller kommer frem. Klik på den.
 1. Søg nu efter Netflix i Play Butik (eller App Store på iOS) og Installere ansøgningen.
 1. Når du har indtastet dine legitimationsoplysninger, skal du kontrollere, om fejlmeddelelsen bliver løst.