FIX: Windows-opgraderingsfejl C1900204

Fejl C1900204 angiver, at Windows-opgraderingen mislykkedes; denne fejl er senest relateret til Windows 10-opgraderinger. Der kan være flere grunde til, at opdateringen mislykkes; for at være mere specifik kan du kontrollere den kaldte logfilsetupact.log fra C: \ Windows

Setupact.log-filen indeholder de specifikke detaljer om fejlen, hvorfor den fejler. Du kan foretage fejlfinding af fejlen, hvis du forstår den. eller post fejloplysningerne på //equestions.net/ bede om mere specifik hjælp.

Målet med denne vejledning er at løse dette problem ved at oprette et bootbart iso-billede af Windows 10 eller opgradere det ved hjælp af værktøjet til oprettelse af medier. Før du gør det, skal du dog oprette gendannelsesdiske til dit eksisterende operativsystem eller tage en fuld sikkerhedskopi, hvis du har brug for at vende tilbage til det tidligere operativsystem.

Forudsat at du nu har de nødvendige backups; følg trinene nedenfor for at forsøge at opgradere først. Hvis det mislykkes; du kan udføre en ren installation via isoen.

hvis du ren installation windows 10; du bliver bedt om at aktivere Windows 10 ved hjælp af nøglen.

Inden du fortsætter med opgraderingen / ren installation, skal du udføre en kompatibilitetstest for at sikre, at hardwaren kan understøtte Windows 10.

At udføre kompatibilitetstesten følg disse trin nedenfor

1. Klik påHent Windows 10ikon fra proceslinjen for at åbne det.

2. Klik på de 3 foret linier i øverste venstre hjørne.

3. Klik på Kontroller din pc for at scanne og teste / kontrollere kompatibilitet.

Hvis alt er i orden, og hardwaren er kompatibel; fortsæt med nedenstående trin, ellers er det efter min mening bedre at holde fast ved, hvad du har, eller hvis du først kan opgradere den nødvendige hardware; du kan derefter fortsætte med trinnene igen.

MEN omkostningerne ved køb og konfiguration af hardware kan overstige omkostningerne ved at få en ny computer / bærbar computer med Windows 10 allerede på.

Opgrader ved hjælp af Media Creation Tool

1. Gå til //www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

2. Rul ned til bunden, og find den korrekte version af systemtypen til din processortype. (32 bit eller 64 bit).

3. Når du kører værktøjet; du vil blive præsenteret for to muligheder.

a) Opgrader denne pc nu

b) ELLER Opret installationsmedie til en anden pc

c). Vælg Opgrader denne indstilling nu og fortsæt med trinene på skærmen. Denne mulighed har fungeret for de fleste brugere, der fik C1900204 fejl.

Hvis du ønsker det Rengør Installer Windows 10 følg trinene her