Fix: Det angivne modul kunne ikke findes

Fejlen "Det angivne modul kunne ikke findes" kommer op, når et program ikke kan finde et specifikt modul, der er nødvendigt for dets drift. Denne fejl er meget generisk og forekommer i mange scenarier lige fra Windows til tredjepartsapplikationer til installationsmedier.

På grund af fejlens generiske karakter kan vi ikke angive de nøjagtige rettelser for hver situation. Mest sandsynligt ved hjælp af følgende fejlfindingstips kan du muligvis bestemme årsagen til din DLL eller den specifikke filfejl. Gå gennem tipene en efter en og se om nogen af ​​dem peger dig i den rigtige retning.

Løsning 1: Kørsel af systemfilkontrollen

Hvis du støder på denne fejl med hensyn til operativsystemet, kan du prøve at køre systemfilkontrollen på din computer. SFC-hjælpeprogrammet krydser gennem alle filerne i dit operativsystems installationsmappe og bestemmer, om en fil er korrupt eller mangler. Hvis den finder nogen, erstatter den den efter download af en ny version fra Windows-servere. Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse, når du prøver denne løsning.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “cmd”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
  2. Når du er i kommandoprompten, skal du udføre følgende kommando:
sfc / scannow

  1. Denne proces vil tage noget tid. Vær tålmodig og lad processen gennemføres. Hvis der er uoverensstemmelser, vil terminalen informere dig herom. Genstart computeren efter dette, og prøv at installere / starte det program, der gav fejlen "Det angivne modul kunne ikke findes".

Løsning 2: Afinstallation af enheden korrekt

Hvis du for nylig har afinstalleret en enhed, der ikke bruger enhedsadministratoren, er der chancer for, at når du starter din computer, ser operativsystemet efter de filer, der kræves til enhedens drift, men når den ikke finder nogen, vises der en fejl. Hvis du får en fejl som denne i denne tilstand, kan vi rette den ved at afinstallere enheden korrekt fra enhedsadministratoren.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien alt efter din sag, finde enheden, højreklikke på den og afinstallere. Når du bliver bedt om det, skal du også slette driverne.

  1. Genstart computeren efter denne handling, og se om fejlen "Det angivne modul ikke kunne findes" stadig vises. Lav også en fuld strømcyklus.

I nogle tilfælde, hvis problemet stadig ikke løses, skal du fjerne de enhedsspecifikke nøgler manuelt. Der var flere tilfælde, da filerne ikke blev fjernet automatisk efter fjernelse af printeren, og dette forårsagede fejlmeddelelsen.

Naviger til placeringer som følgende:

C: Windows / Brugere / (dit navn) / Roaming / Startup / Monitor Ink genvej (slet dette)

eller

C: Windows / Brugere / (dit navn) / Roaming / Applikationsdato / Opstart / Overvåg blækgenvej (slet dette)

Løsning 3: Kontrol af biblioteket for installation af afhængigheder

Hvis du installerer programmer, der bruges som ekstra biblioteker til at køre et tredjepartsprogram, eller det er et afhængigt program, tilrådes det, at du kontrollerer det bibliotek, hvor du installerer programmet / pakken. Dette er et meget almindeligt scenario.

For eksempel, hvis du har et spil, der kræver, at appuals.dll skal være til stede for at køre, skal du installere appuals.dll i spillets bibliotek. Dette forhindrer spillet i at kaste 'det angivne modul kunne ikke findes', fordi det finder pakken. Hvis du installerer appuals.dll i et andet bibliotek, ville spillet ikke vide, hvor man skulle se. Derfor er fejlen.

Bemærk: Hvis du får fejlen på grund af specifikke DLL'er, skal du downloade DLL-filerne eller geninstallere afhængighedspakken på det program, du prøver at køre.

Løsning 4: Kontrol af dine registreringsdatabase poster

En anden grund til, at fejlen 'Det angivne modul ikke kunne findes', er, fordi der er beskadigede Windows-registreringsdatabase poster på din computer. Hvis dette er tilfældet, skal du manuelt slette de beskadigede poster for at slippe af med fejlen.

Registre bliver beskadiget alt sammen på grund af ufuldstændige opdateringer, uventede nedlukninger ved installation af software osv. Sørg for, at du har en administratorkonto, inden du fortsætter med løsningen.

Bemærk: Registreringseditor er et kraftfuldt værktøj. Ændring af nøgler, som du ikke kender til, kan beskadige din computer og gøre den ubrugelig. Sørg for at oprette en sikkerhedskopi af den, før du foretager ændringer.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  2. Når du er i registreringseditoren, skal du navigere til de følgende taster og slette alt det indhold, der er angivet fra dem.

Slet Løb fra HKEY_LOCAL_MACHINE> Software> Microsoft> Windows> CurrentVersion

Slet Løb fra HKEY_CURRENT_USER> Software> Microsoft> Windows> CurrentVersion

Slet RunOnce fra HKEY_LOCAL_MACHINE> Software> Microsoft> Windows> CurrentVersion

Slet RunOnce fra HKEY_CURRENT_USER> Software> Microsoft> Windows> CurrentVersion

  1. Genstart computeren, når du har foretaget ændringer, og se om fejlen “det angivne modul ikke findes” stadig opstår.

Bemærk: Hvis du ikke kan løse fejlen, anbefales det, at du søger efter en løsning ved hjælp af den fulde meddelelse om fejlen inklusive den fil, der forårsager problemet. Ovennævnte metoder kan 'hjælpe' dig med at diagnosticere problemet, men fungerer muligvis ikke i din specifikke sag.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found