De 5 bedste mini-computere til kraftfuld KODI-gengivelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste mini-computere til kraftfuld KODI-gengivelse

De 5 bedste mini-computere til kraftfuld KODI-gengivelse

Af Bill Wilson 24. juni 2020 5 minutter læst

Kodi er et af de mest avancerede funktionsrige mediecentre, der bliver mere populært dag for dag. At være tilgængelig på flere platforme er det meget praktisk at bruge, om det er en Windows-pc, en MAC, en Android-baseret enhed eller endda en, der kører Linux.

Med en stigning i antallet af tilføjelser til Kodi er det bedre at få en enhed med avancerede specifikationer, som ikke kun kan bruges til streaming af højkvalitetsvideoer, men også til mange andre funktioner, som den giver. Også kvaliteten af ​​videoer kan forbedres kraftigt ved brug af forskellige krævende algoritmer, som kræver avanceret hardware. Derfor vil vi diskutere de mest avancerede mini-pc'er, der ikke tager meget plads på dit skrivebord, men som er stærke nok til at køre Kodi på sit lyseste.

1. Zotac ZBox EN1080K

Vores vurdering: 10/10

 • Leveres med et meget avanceret grafikkort
 • Processorens ydeevne er også god
 • Flydende køling
 • Strømforsyningen er ikke holdbar
 • Bruger meget strøm

Processor: Core i7 7700 | Max Ram: 32 GB | Grafikkort: Nvidia GTX 1080 8GB

Tjek pris

Zotac har frigivet computerprodukter i lang tid, men de seneste produkter har vækket markedet. Zotac ZBox EN1080K er blandt de bedste Mini-pc'er på markedet, der er vært for 7. generations Intel Core-i7-processor, som er en avanceret quad-core-processor. To DIMM-slots er tilgængelige på denne pc, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste brugere, da de nyeste RAM-sticks består af stor hukommelse.

En af de afgørende funktioner ved denne pc er, at Nvidia GTX 1080 er installeret i dette it, et robust grafikkort, der giver en enorm grafisk oplevelse. ZBox leverer en 2,5 ″ drevbås og en M.2 slot til lagerenheder, som er acceptabel i denne størrelse. ZBox bruger en flydende køleopløsning til effektivt at sprede varmen, da kompakte pc'er ikke kan fungere godt med luftkøling.

Zotac ZBox EN1080K leveres med to vekselstrømsadaptere på hver 180 watt, da grafikkortet alene har en TDP på ​​180 watt. Det inkluderer mange nyeste porte, herunder USB 3.1 Type-C, som bliver meget populær, da de fleste af de nyeste produkter bruger denne port. Folk, der bruger trådløse produkter, kan være sikre på, denne pc giver en fantastisk trådløs oplevelse takket være Dual-Antenna Wi-Fi og Bluetooth 4.2.

Med hensyn til realtidsydelsen observerede vi, at denne pc håndterede alt meget glat og ikke viste tegn på stamming, og temperaturerne på komponenterne var langt under grænsen på grund af væskekøling.

ZBox vejer omkring 7,5 kg, hvilket gør den ret mobil, hvis brugerne har brug for bærbarhed. Det er et perfekt valg for folk, der ønsker den bedste ydeevne i kategorien Mini-pc'er, uanset pris.

2. MSI Trident 3

Vores vurdering: 9/10

 • Leveres VR-klar
 • Hexacore-processor understøttet
 • Kan udføre grafiske opgaver på Kodi meget godt
 • Temperaturerne er lidt høje
 • Åbning af sagen annullerer garantien

Processor: Op til Core-i7 8700 | Max Ram: 32 GB | Grafikkort: Op til Nvidia GTX 1070 8GB

Tjek pris

Micro-Star International (MSI) er et af de bedste mærker, når det kommer til spilprodukter. MSI Trident 3 er en pragtfuld Mini-pc, der bruger nyeste generationskomponenter sammen med smarte udseende. Denne pc kan tilpasses med mange grafikkort, hvilket gør det til et lokkende produkt, da grafikkort er en af ​​de primære komponenter, der bruger næsten halvdelen af ​​budgettet. Den er vært for et H310-bundkort, der understøtter 8. generations processorer og er udstyret med både M.2-slot og 2,5 ″-plads til lagerenheder.

Hvad angår køleopløsningen, anvendes en blæser-lignende ventilator til processoren, gennem hvilken den varme luft strømmer direkte ud af kabinettet. MSI har brugt sit Aero-ITX-design til grafikkortet, som er kendt for mini-størrelse, selvom det kører lidt varmere.

Med et lidt lavere rangeret grafikkort end ZBox Magnus dækkede denne pc tabet med forbedret CPU-ydeevne i de testede benchmarks. Temperaturerne var dog meget højere end ZBox.

MSI Trident 3 indeholder ikke en PSU inde i kabinettet, og en AC-adapter på enten 230 watt eller 330 watt forsyner den, afhængigt af det valgte grafikkort. Denne pc leveres VR-klar med front-HDMI-port, der bruges til VR-headset. Den vejer omkring 7 kg, men i modsætning til ZBox bruger den en tårnform, der ser mere ønskelig ud. Det tilbyder en hel konkurrence til ZBox Magnus og er målrettet mod folk, der er mindre interesserede i grafisk ydeevne.

3. Intel Hades Canyon NUC

Vores vurdering: 10/10

 • Højtydende / effektforhold
 • Unikt design
 • RAID-1-konfiguration
 • to Thunderbolt 3-porte
 • Køleopløsning kunne have været bedre

Processor: Op til Core-i7 8809G | Max Ram: 32GB | Grafikkort: AMD RX Vega M GH

Tjek pris

Intel fremstiller ikke stationære pc'er eller bærbare computere, men blandt de kompakte pc'er er Intel uden sidestykke. Intel Hades Canyon NUC er en af ​​de mest solgte kompakte pc'er på markedet på grund af dens høje pålidelighed og funktioner. NUC står for "Next Unit of Computing", og denne serie har givet os de hurtigste Mini-pc'er ved hjælp af en enkelt kombineret chip. Det understøtter Intel 8. generation af mobile processorer op til Core-i7 8809G sammen med 32 GB hukommelse.

AMD Radeon RX Vega M GH er det hurtigste grafikkort, der kan bruges med denne bærbare computer, hvilket giver god funktionalitet takket være dens High-Bandwidth-Memory. Denne pc har også de hurtigste RAM-frekvenser i denne kategori pc'er med op til 3200-MHz, selvom den samlede kapacitet forbliver den samme. På den anden side giver det kun en enkelt M.2-plads til lagerdrev, der begrænser lagringskapaciteten til maksimalt 2 TB, hvilket kan være deal-breaker for nogle mennesker.

Da denne pc bruger et mobilt chipsæt, var dets benchmarkresultater lidt lavere end dem, vi tidligere har nævnt, selvom ydeevnen var mere end tilstrækkelig til Kodi-applikationer. Det leverede også mange I / O-porte for brugervenlighed.

Intel Hades Canyon NUC leveres med en 390-watt vekselstrømsadapter til strømforsyning, hvilket er meget højere end de fleste af de kompakte pc'er. Med tilgængeligheden af ​​et stort antal I / O-porte på denne pc kan brugerne bruge op til seks skærme. Den er også tilgængelig i bare-bone-konfigurationen, dvs. uden opbevaring og RAM, hvilket giver brugeren en masse tilpasning. Denne pc giver muligvis ikke en udsøgt grafisk oplevelse, men på grund af høj processorkraft er det alligevel et spektakulært produkt.

4. Asus ROG GR8-II

Vores vurdering: 8/10

 • Forbløffende æstetik
 • Tilstrækkelig ydeevne til at klare de fleste KODI-opgaver
 • Ultra-stille termisk kammerdesign
 • SupremeFX HD-lyd
 • Lidt støjende under belastning

Processor: Op til Core-i7 7700 | Max Ram: 32 GB | Grafikkort: Nvidia GTX 1060 3G / 6G

Tjek pris

Asus ROG (Republic Of Gamers) er en serie af entusiasteklasser, der har designet mange innovative produkter. Asus ROG GR8-II er en kompakt pc designet til at spare plads på skrivebordet og samtidig levere avancerede specifikationer. Den har 7. generations Intel-processorer og understøtter op til 32 GB DDR4 RAM. Med et H110-bundkort ved hånden er BIOS-funktionerne på denne pc meget begrænsede og muligvis ikke en tilfredsstillende oplevelse.

Desværre er der ingen avancerede grafikkort tilgængelige med dette produkt, og brugerne er begrænset til Nvidia GeForce GTX 1060 3G og 6G. Med hensyn til lagringskapacitet er der to varianter af dette produkt, hvor den ene giver en supplerende 2,5 ″-bås til SATA-drev, mens den anden kun understøtter en enkelt M.2-plads. PC'en ser forbløffende ud og giver en førsteklasses fornemmelse takket være det unikke kabinedesign og Aura Sync-understøttede RGB-lyn.

Asus ROG GR8-II leveres med en 230 watt vekselstrømsadapter, som er passende til en avanceret processor sammen med GTX 1060. Selvom denne pc bruger en blæser-stil køleventilator, er den effektiv nok, da pc'en ikke er strømhungrende .

Vi observerede, at processoren og grafikkortet matchede meget godt på denne pc og ikke viste tegn på flaskehals. Selvom fansen var lidt støjende under testsessionen, som man forventede, da ventilatorer i blæserstil er kendt for deres støj. Vi anbefaler dette produkt til brugere, der ønsker god ydelse sammen med behagelig æstetik, da dets udseende er uovertruffen i forhold til andre produkter på vores liste.

5. HP EliteDesk 800 G4 Mini

Vores vurdering: 9/10

 • Ultra-lavt strømforbrug
 • Har stor opbevaringsevne
 • Meget kompakt design
 • Intet dedikeret grafikkort understøttet
 • Dyr med hensyn til ydeevne

Processor: Op til Core-i5 8500 | Maks Vædder: 32 GB | Grafikkort: Intel UHD Graphics 630

Tjek pris

HP EliteDesk-serien har forsynet os med strålende produkter konsekvent med EliteDesk 800 G4 Mini som deres nyeste model. Denne serie er designet til at give kompakte løsninger til folk, der ikke har brug for grafisk ydeevne. Med hensyn til processoren understøtter den 8. generations Intel-processorer op til Core-i5 8500, en hexacore-processor med seks tråde.

Selv i en så bemærkelsesværdig lille størrelse kan den pakke 32 GB DDR4-hukommelse og give rigelig lagerkapacitet ved hjælp af to M.2 slots og en 2,5 ″-bås. Der er dog ikke plads til et dedikeret grafikkort, der lammer pc'ens grafiske muligheder.

Test af denne pc var ikke en hektisk opgave, da den ikke inkluderer et dedikeret grafikkort. CPU-ydelsen var tilfredsstillende, og temperaturerne holdt sig under grænsen. Med meget effektiv strømforsyning og ultra-low-power processorer ved hånden, er dette produkt absolut skønhed for folk, der ønsker at nyde en sød oplevelse, mens de holder deres regninger under kontrol.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found