Mpow Flame 2 Sport Trådløse øretelefoner anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Hardware anmeldelser/ Mpow Flame 2 Sport Wireless Earphones Review

Mpow Flame 2 Sport Trådløse øretelefoner anmeldelse

Af F Shahid 3. februar 2020 8 minutter læst

Den første ting, som vi har brug for for at komme ud af vejen, er, at der ikke er mangel på fantastiske trådløse øretelefoner, der specifikt henvender sig til de mennesker, der ofte besøger gymnastiksalen. Men hvis du kigger på noget, der varer, vil du sandsynligvis blive skuffet, da markedet er oversvømmet med top of the line sports trådløse øretelefoner, der er lavet specielt til gymnastiksalen. Se på Powerbeats eller Jaybirds. På et sådant marked er det svært at skabe et navn til dig selv.

PRODUKTINFO
Mpow Flame 2 Sport trådløse øretelefoner
FremstilleMpow
Fås påSe på Amazon

Overraskende nok er det her Mpow træder ind og trækker linjen; et firma, der for nylig begyndte at skabe bølger på de teknologiske YouTube-kanaler og ærligt talt overrasket os med det trækkraft, det har modtaget i løbet af få måneder.

De pågældende øretelefoner er Mpow Flame 2, en opdateret version af den originale Flame, der formåede at få en masse opmærksomhed. Flammen 2 kommer med nogle tweaks, nemlig en dynamisk lyd, øget batterilevetid, Bluetooth 5.0, nyere chip, et forbedret design og mere stabile ørekroge, der giver dig mulighed for at bære disse uden nogen chancer for, at øretelefonerne kommer af. Alt dette til en forbløffende pris på kun $ 23,99.

Er disse øretelefoner billige, eller præsenterer de faktisk et godt forhold til ydelse? Det er hvad vi skal finde ud af i denne anmeldelse.

Unboxing

Som en person, der har udpakket mange øretelefoner og hovedtelefoner, må jeg sige, at jeg er vant til det almindelige design, som de fleste virksomheder finder på. Mpow er ikke anderledes for unboxing, men hej, i betragtning af prislappen på disse, tør jeg ikke tage nogen point væk, hvad angår emballagen.

Forsiden af ​​kassen har et vektordiagram over øretelefonerne sammen med modelnavnet nederst til højre, navnet på øretelefonerne øverst til højre, firmaets logo øverst til venstre sammen med deres slogan, der siger, "Drøm. Udforske. Inspire ”, og en stor tekst i hvidt, der fortæller dig, hvordan disse øretelefoner er lavet til sport. Forsiden føles måske overfyldt i starten, men virksomhedens brug af rødt og hvidt giver en erklæring.

Bagsiden af ​​kassen er meget enklere, da den læser alle øretelefonernes specifikationer sammen med et andet vektordiagram og oplysningerne om virksomheden og nogle nødvendige etiketter. Der er ikke noget fancy eller specielt her, og jeg kan lide det på den måde.

Den virkelige magi ligger under kassen, eller hvordan det ser ud, ved første øjekast. Ser du, den røde del er bare ærmet, der har den sorte boks pænt gemt inde i den. Jeg kan virkelig godt lide den røde og sorte tilgang, som Mpow har taget. Når du tager ærmet af, får du en flot sort kasse, der har Mpows logo trykt i midten i rød farve. Jeg må sige, jeg kan godt lide, hvor dette går hen.

Så snart du åbner kassen, sidder der en sort bæretaske med røde accenter og Mpows logo lige i midten. Under bæretasken har du dit sædvanlige sæt dokumentation, og det er det.

Når du åbner sagen, bliver du præsenteret for øretelefonerne sammen med andet tilbehør såsom flere silikone ørepropper samt hukommelseskum ørepropper (vores var dårligt ude af form), en skjorteklip, ørevinger af forskellig størrelse og en mikro- USB-kabel. Jeg må sige, at medtagelsen af ​​et mikro-USB-kabel var et øje, da jeg i det mindste forventede Type-C, nu hvor det er blevet meget mere almindeligt, men hej, vi kan ikke klage meget på grund af den gode pris tag.

Nedenfor er det indhold, du får.

 • Mpow Flame 2 trådløse øretelefoner.
 • 4 sæt ørepropper i forskellige størrelser.
 • 2 sæt ørevinger.
 • 1x Micro-USB-kabel.
 • Shirtklip.
 • Dokumentation.

Det er overflødigt at sige, at Mpow bestemt har leveret for så vidt angår emballagen, men det får mig til at spekulere på, om de har skåret hjørner et andet sted? Det er det, vi skal finde ud af.

Du kan ikke se øretelefoner prissat i dette beslag pakket med så meget, at ofte, og jeg er overrasket over tanken, som Mpow har lagt i disse.

Design og byggekvalitet

I betragtning af hvordan vi ser på et af de mest overkommelige par hovedtelefoner, er den ene ting, der rejser nogle bekymringer fra min side, hvor holdbare øretelefonerne skal være i det lange løb, og er de designet til at tilfredsstille designnerden i mig?

Lad os starte med designet; Mpow Flame 2 er designet på en måde, så de er ret store. Ørekrogene og hele enheden er stor på mit allerede store hoved, og ærligt talt ville jeg ønske, at de var lidt diskrete. Jeg har brugt FiiO F9 Pro den største del af året, og de er blandt de mest diskrete øretelefoner, som jeg har brugt. Flamme 2 er derimod ret stor. Dette gøres hovedsageligt for at huse det store batteri og anden elektronik, da der ikke er nogen kontrol på selve ledningen, så det er noget, jeg forstår.

På højre øre har du knapperne for lydstyrke op og ned, de er små, hvis du har store fingre som jeg, men de har buler på dem for at hjælpe dig med at få en fornemmelse. Under samme side har du den mikro-USB-opladningsport, der er dækket.

For så vidt angår byggekvaliteten, har jeg nogle betænkeligheder ved det. Til at begynde med føles øretelefonerne virkelig lette, og selvom denne faktor normalt er forbundet med god kvalitet, føles plastik på huset billig og kan let opfange ridser i det lange løb. En anden ting, som jeg skal adressere, er at disse øretelefoner bruger et fladt kabel, og mens mange mennesker beundrer et fladt kabel, er det ikke min kop te som det er min erfaring, det er meget lettere at bryde.

For at opsummere design og byggekvalitet vil jeg sige, at du får det, du betaler for. Der er intet over toppen af ​​nogen af ​​disse faktorer, men i betragtning af prislappen bør det ikke være et problem.

Komfort

Komfort er utvivlsomt en af ​​de vigtigste faktorer, når det kommer til et godt par øretelefoner eller hovedtelefoner. Uden at komforten er der, kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at jeg bruger noget i længere tid.

Heldigvis, når det kommer til komfort, negler Mpow Flame 2 det. Jeg havde disse øretelefoner som min daglige driver i cirka 4 dage, og jeg brugte dem overalt. Uanset om jeg redigerer anmeldelser eller træner i gymnastiksalen, følte jeg ikke en gang behovet for at justere noget. Disse øretelefoners lette karakter skinner virkelig, når det kommer til at bringe komfort til bordet, og jeg må sige, jeg er glad.

En ting, jeg dog vil påpege, er at hvis du ikke har generisk formede ører, har du brug for lidt tid til at justere, hvilket du kan gøre ved at bruge de medfølgende ørepropper eller ørevinger for at opnå maksimal komfort.

Lydkvalitet

Da jeg først fik hånden på disse øretelefoner, var det den eneste ting, der bekymrede mig mest. Jeg blev ved med at spørge mig selv, om disse billige øretelefoner vil være gode, når det kommer til lydkvalitet. Før jeg tager dig videre, vil jeg sige, at du med en let justering kan få dem til at lyde rigtig godt, men forvent ikke, at de er høje.

Husk, at dette er sportshøretelefoner, hvilket betyder, at hovedfokus her var at sikre, at øretelefonerne overlever mod sved, når du løber eller generelt træner. Hvad lydkvaliteten angår, parrede jeg dem med min Galaxy S10 + kombineret med PowerAmp, som jeg bruger som min go-to-musikapp. Jeg brugte tidligere FIiO F9 Pro, og de kræver ikke, at equalizeren på nogen måde finjusteres, da de leverer perfekt lyd på et fladt equalizerbånd.

I det øjeblik jeg tilsluttede dem og spillede Slipknots Solway Firth, indså jeg dog hurtigt, at jeg skulle tilpasse equalizeren, og det gjorde jeg også. Jeg brugte min ældre forudindstilling og øgede forforstærkeren, så jeg kunne køre mere lyd fra dem, og de fungerede til en vis grad. Men på dette tidspunkt var jeg sikker på, at denne ændring i lydsignaturen skyldes softwaretilpasninger.

Gør mig ikke forkert, den dynamiske lyd fra disse øretelefoner gør dem ideelle til al slags musik, men lavt føles mudret i nogle sange som Doomed af Bring Me the Horizon. Men på samme tid, hvis du spiller Lamb of God eller Pantera, vil du helt høre en anden lyd. Den dynamiske lyd fungerer godt, og jeg ville ikke gå så langt som at kalde det en gimmick, men jeg ville have foretrukket, hvis de gjorde lyden fladere, så den kan finjusteres, som du vil.

Det højder der repræsenterer højere frekvenser såsom bækkener såvel som vokal er der, men de udtages ikke som de burde være. Det samme gælder mids og nedture der repræsenterer baggrundsvokinstrumenter såvel som bas.

En anden note, som jeg gerne vil tilføje her, er, at Mpow Flame 2 ikke kommer med aktiv støjreduktion. Hvad passivet angår, bliver det kun så bedre som pasformen. Dette betyder, at du bliver nødt til at fikle lidt med de medfølgende ørepropper samt ørekroge.

Kort sagt er lydkvaliteten i bedste fald gennemsnitlig, primært fordi der ikke er meget lydadskillelse til at begynde med. Hvis du ønsker at få disse øretelefoner bare fordi du vil gå i gymnastiksalen og have noget, der ikke kommer i vejen for, at du træner eller løber, så er disse gode. Hvis du er en lydfil, der ønsker at være i stand til at lytte til hver eneste frekvens, vil du måske se andre steder.

Batteri liv

Jeg kan ikke gennemgå et par trådløse øretelefoner uden at tale om batteriets levetid. At være en ivrig musikelsker, lytter jeg til musik hele dagen. Selv når jeg arbejder, skal der afspilles et spor på min telefon, så jeg kan være i min zone, og jeg foretrækker at lytte til musik i fuld lydstyrke, fordi det er sådan, jeg i første omgang kan nyde det .

Når det er sagt, er den annoncerede batterilevetid på Mpow Flame 2 12 til 15 timer. Jeg var skeptisk over for dette, fordi dette er et par øretelefoner og ikke dine hovedtelefoner i fuld størrelse. Men jeg må sige, at den annoncerede batterilevetid holder op efter 5 dages test.

For mig varede øretelefonerne på fuld lydstyrke omkring 12,5 timer. Dette er imponerende, fordi jeg i løbet af hele brugen lyttede til musik på maksimal lydstyrke, så også videoer og besvarede opkald. Høretelefonerne løb løbende, og jeg var virkelig imponeret over det.

En anden virkelig imponerende ting er, at disse øretelefoner oplades 100 procent uden for kassen, hvilket ikke er noget, du får meget at se. Mpow har gjort et fantastisk stykke arbejde for så vidt angår batteriets levetid, og jeg kunne ikke være lykkeligere.

Konklusion

Markedet for trådløse øretelefoner eller hovedtelefoner er i bedste fald mættet. Med spillere som Sony, Samsung, Bose samt Jaybird, der skaber bølger efter bølger. På et så mættet marked bliver det næsten umuligt for en mindre virksomhed at etablere sig. Overraskende nok har Mpow formået at gøre netop det.

Mpow Flame 2 er ikke banebrydende på nogen måde. De tjener imidlertid som et bevis på, at hvis du klipper de rigtige hjørner, kan du skabe et overkommeligt produkt, der ikke kun klarer at holde op, men også fungerer rigtig, rigtig godt.

De klager, jeg har med disse øretelefoner, kunne let løses af virksomheden, men for det bliver de nødt til at bumpe omkostningerne.

Mpow Flame 2 Sport trådløse øretelefoner

En budgetmester

 • Stor batterilevetid
 • IPX7-klassificeret
 • God til at træne
 • En anstændig mængde tilbehør inkluderet
 • Komfortabel lige ud af kassen
 • I bedste fald gennemsnitlig lyd
 • Bygningskvalitet føles billig
 • Bruger stadig Micro-USB

Bluetooth: 5.0 | Batteritiming: 12-15 timer / 300 timer standby | Batteri: 150 mAh | Lade tid: 3 timer |

DOM:For den pris, du betaler, er det virkelig svært at gå galt med Mpow Flame 2-øretelefonerne. Indrømmet at de ikke er de bedste trådløse øretelefoner på markedet, men du får så meget til en så lille pris. Det er svært at ignorere dem.

Tjek pris