Fix: Windows 10 Store-ikon mangler

Sammen med mange nye ting tilføjede Microsoft sin helt egen appbutik i Windows 8, som fortsætter sin vej ind i Windows 10 med sine egne helt egne problemer, selvfølgelig. Mange brugere oplevede det manglende appbutikproblem på grund af korruption af filer under opgraderingen fra de tidligere versioner af Windows til Windows 10 i både Start-menuen og Tiles-tilstand. Butiksikonet, hvis det ikke mangler, kan normalt ikke klikkes. Inden du fortsætter med instruktionerne i denne vejledning, skal du sikre dig, at din Edge Browser er lukket, at datoen og klokkeslættet på systemet er korrekt, så butiksprogrammet synkroniserer korrekt med Microsoft-serverens.

Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne for korrupte filer fraher, hvis filer viser sig at være korrupte og mangler, skal du reparere dem og derefter kontrollere, om ikonerne stadig mangler, hvis de fortsætter med nedenstående trin.

Metode 1: Registrer igen Store-appen

Højreklik på startknappen i nederste venstre hjørne, og vælg Kommandoprompt (administrator). Accepter brugerkontokontrolprompten, der beder om tilladelse til at tillade kommandoprompten at køre som administrator.

Få følgende kommando i kommandoprompten. Kopier det, og højreklik i det sorte vindue for at indsætte det.

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command “& {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore) .InstallLocation +‘ \ AppxManifest.xml ’; Tilføj-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer $ manifest} ”

Luk kommandoprompt. Og test for at se om butiksappen vises igen og kører. Kontroller nu, om butikken vises og fungerer, hvis ikke, klik derefter på Start knap og typepowershell,højreklik på PowerShell, og vælg Kør som administrator.

I Powershell-vindue, skriv følgende kommando og tryk enter.

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

test nu, og kontroller, om appen fungerer, hvis ikke, gå videre til metode 2.

Metode 2: Kør BAT-filen til Register Store

Klik her for at downloade BAT-filen. Gem det, højreklik på det og vælgKør som administrator.Når det er gjort, skal du kontrollere, om butikken nu vises og åbner, hvis ikke, fortsæt derefter til metode 3.

Metode 3: Opdater Windows Store-cache

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. I køredialogen, der åbnes, skal du skrivewsreset.exe