Hvad betyder DW?

Hjem/Lære/ Hvad betyder DW?

Hvad betyder DW?

Af Habiba Rehman 22. september 2018 3 minutter læst

DW er et andet akronym, der har mere end en betydning. Det står for 'Dear Wife', 'Darling Wife' og 'Don't Worry'. De to første betydninger for DW bruges ofte, når du henviser til din kone. Uanset om det er en besked eller en kommentar på ethvert forum på sociale medier, kan du bruge DW i alle dens betydninger. DW for 'Don't Worry' bruges mest som et trøstende udtryk for at fortælle nogen, at alt vil være fint, og det behøver ikke bekymre sig om det.

Sådan bruges DW til kære kone eller elskede kone

For alle de gifte mænd derude, der ønsker at henvise til deres kone, når de skriver en besked eller en kommentar, kan de bruge DW som en kort forkortelse for at fortælle deres koner, at beskeden er til dem. Du, som mand, kan også bruge stenografien til Dear Wife eller Darling Wife, det vil sige DW, når du taler med venner om din kone. Hvordan? Lad os se på et par eksempler på dette for at hjælpe dig med at forstå det bedre.

Eksempler på DW (Dear Wife or Darling Wife)

Eksempel 1

Situation: Du er i siddeområdet i dit hus, og din kone er i køkkenet og laver et specielt måltid til dig og børnene. Og da du ikke har lov til at komme i køkkenet, giver du din kone besked herom.

Mand: DW, er middagen klar endnu?

Kone: DH, det er det næsten. Er du virkelig sulten? Dette er 5. gang du sender en besked.

Mand: Mere end sulten, jeg vil bare se tv'et med dig, det er en weekend, og du har travlt i køkkenet.

Kone: Vær der om 10 minutter, lover jeg.

DH står i dette eksempel for Darling Husband eller Dear Husband. Disse er populært kendt som familie akronymer eller forhold akronymer, hvor du bruger en forkortelse for alle familiemedlemmer. Ligesom DD er for kære datter, er DS for kære søn. BFF, mest populære forholdsforkortelse, der står for 'bedste venner for evigt', og min favorit.

Eksempel 2

Det er din kones fødselsdag, og du planlægger en fantastisk overraskelse for hende og skriver et smukt håndskrevet brev ned og placerer det på sidebordet ved siden af ​​hendes side af sengen. Du kan begynde dette bogstav med en DW eller skrive DW i midten af ​​brevet eller endda i slutningen. For eksempel,

'DW, i dag er din dag, og jeg ønsker dig altid at være lykkelig.'

'Du skal vide, at du har været den mest støttende person i mit liv DW, og jeg ønsker, at du bliver hos mig for evigt.'

'Du, DW, er den bedste ting, der nogensinde er sket med mig.'

Så dette er blot et par måder, hvorpå du kan bruge DW. Du kan være kreativ alene og bruge den måde, du kan lide det. Det er som om du siger elskede kone, når I begge taler. Og skriftligt skriver du simpelthen DW.

Brug af DW til Say Don't Worry

Når nogen, du kender, er meget stressede over noget eller nogen, kan ordene 'Don't Worry' hjælpe dem med at roe sig ned. Det hjælper. På samme måde kan du i tekstkulturen skrive DW i stedet for at skrive den fulde form, dvs. ikke bekymre dig. Det kan bruges i store og små bogstaver. Betydningen forbliver den samme på begge måder. De følgende eksempler viser dig, hvordan DW nøjagtigt kan bruges i denne sammenhæng.

Eksempler på Don't Worry (DW)

Eksempel 1

Situation: Du har en ven, der altid bliver super stresset før hendes eksamen. Og denne gang kan hun bare ikke fokusere på hendes forberedelse, fordi hun er så stresset. Så dette er, at du opmuntrer hende og giver hende motivation gennem dine beskeder.

Stresset ven: Jeg tror ikke, jeg vil bestå morgendagens eksamen. Jeg føler, at jeg ikke har forberedt mig nok.

Du: DW! Jeg ved, du vil få fat i det. Stress ikke for meget om det.

En ven kan hjælpe dig med at slippe af med dit stress. Jeg ved, at jeg gjorde det. Så når du finder dine venner eller familie i stress, er alt hvad de behøver nogle gange en beroligende besked fra en, de elsker. Fortæl dem DW, og alt vil være okay.

Eksempel 2

Situation: Din mor havde givet dig pengene til dit projekt. Og du, som var en klodset kat, placerede pengene et sted i dit værelse og kunne ikke finde dem. Du sender en besked til din bedste ven og beder hende om hendes hjælp.

Du: Jeg placerede de penge, som mor gav mig til Science-projektet, forkert. Jeg freaking ud.

Bedste ven: DW! Jeg har nogle ekstra kontanter, du kan tage det fra mig.

Du: Tak! Men jeg har stadig brug for at finde pengene. Kom hen og hjælp mig med at finde det.

Bedste ven: Okay, jeg kommer om 15 minutter, DW, du finder det.

Du: Du er den bedste!

Bedste ven: Jeg ved! ^ - ^

At høre disse ord fra en bedste ven gør underværker på dit stressniveau. Det hjælper dig med at roe dig ned. Så næste gang din bedste ven er i problemer, skal du bruge de magiske ord.