Fix: Windows Update-fejlkode 0x800706b5

Håndtering af Windows Update har aldrig været ret let, og brugere har ofte udsat denne proces til sidste øjeblik, da det aldrig har set ret tiltalende ud. For at være ærlig har Microsoft aldrig gjort opdateringsprocessen så glat, som alle gerne vil have, og der er mange forbedringer, de skal implementere for at få flere brugere til at opdatere.

Udgivelsen af ​​Windows 10 blev efterfulgt af Microsofts brug af "brute force", når det kommer til opdateringer, da de næsten kraftigt har installeret deres nye operativsystem på brugernes computere. Vi forventede, at Windows Update ville blive lettere med Windows 10, men der er stadig mange fejl at håndtere.

Fejlkode: 0x800706b5

Der er mange Windows Update-fejlkoder, der vises for ofte, men denne ser ud til at have forårsaget mest voldsomhed blandt det generelle publikum. Denne fejlmeddelelse efterfølges af denne tekst: "Windows kunne ikke søge efter nye opdateringer".

Den virkelige årsag til problemet er ikke kendt, men der er en hel del løsninger, der har fungeret for forskellige mennesker, så du kan lige så godt tjekke dem ud. Sørg dog for at følge instruktionerne nøje, inden du gør noget, fordi det er let at ændre nogle indstillinger forkert og gøre det endnu værre for dig selv.

Inden du udfører nedenstående trin, skal du prøve en enklere løsning, der skal gå til Lukningsmenu og vælge Opdater og genstart. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve nedenstående løsninger.

Løsning 1: Kør Windows Update-fejlfinding

Windows 10 leveres forudinstalleret med flere fejlfindingsprogrammer, som automatisk kan genkende det problem, du har, og løse det for dig på ingen tid. Disse fejlfindingsprogrammer har hjulpet mange mennesker, der ikke er så erfarne med at håndtere disse problemer selv, og processen tager næsten slet ingen tid.

 1. Åbn appen Indstillinger ved at klikke på Start-knappen og derefter på tandhjulsikonet lige over. Du kan også søge efter det.
 2. Åbn sektionen Opdatering og sikkerhed, og naviger til menuen Fejlfinding.
 3. Først og fremmest skal du klikke på indstillingen Windows Update og følge instruktionerne på skærmen for at se, om der er noget galt med Windows Update-tjenester og -processer.
 4. Når fejlfindingsprogrammet er færdigt, skal du navigere til afsnittet Fejlfinding igen og åbne fejlfindingsprogrammet til internetforbindelser.
 5. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Nulstil Windows Update-komponenter

Denne metode er normalt i stand til at løse de fleste opdateringsproblemer, fordi dens natur er, at du nulstiller hver komponent i Windows Update til standardindstillingen. Denne særlige fejlmeddelelse indeholder ikke masser af instruktioner online om, hvordan man løser det, men denne løsning er bestemt noget, du skal prøve så hurtigt som muligt.

Denne løsning indeholder trin, der fortæller dig, hvordan du ændrer registreringsdatabasen. Uerfarne brugere skal altid være ekstra forsigtige, når de behandler deres registreringsdatabase, fordi den indeholder kommandoer på lavt niveau, som din computer bruger til at køre problemfrit. Heldigvis kan du sikkerhedskopiere den aktuelle tilstand i din registreringsdatabase ganske let for at løse de problemer, du måtte støde på.

Se artiklen nedenfor for at sikkerhedskopiere og gendanne registreringsdatabasen i Windows:

Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen på Windows 7, 8 og 10

 1. For det første skal du dræbe Background Intelligent Transfer, Windows Update, Cryptographic Services. Dette er kernetjenesterne relateret til Windows-opdateringsprocessen, og de fungerer normalt også med andre funktioner, såsom Windows-sikkerhedsopdateringer osv. Det er klogt at deaktivere disse tjenester, før du begynder at foretage fejlfinding af problemet.
 2. Åbn kommandoprompt med administratorrettigheder, og kopier og indsæt kommandoerne nedenfor. Sørg for at klikke på Enter bagefter.

net stop bits

net stop wuauserv

net stop appidsvc

net stop kryptsvc

 1. Herefter skal du slette bestemte filer, der skal slettes for at fortsætte med nulstilling af opdateringskomponenterne. Dette gøres også via et kommandopromptvindue.

Fjern “% ALLUSERSPROFILE% \ Application Data \ Microsoft \ Network \ Downloader \ qmgr * .dat”

 1. Det næste trin udføres også via et administrator kommandopromptvindue, og det betragtes som et aggressivt trin udført for at nulstille Windows Update-komponenterne. Derfor kan du springe dette trin over, hvis dette ikke er din sidste chance for at løse problemet. Imidlertid har gennemførelsen af ​​disse trin hjulpet mange mennesker alene, så vi anbefaler, at du prøver dette.
 2. Omdøb mapperne SoftwareDistribution og catroot2. For at gøre dette skal du skrive følgende kommandoer ved en kommandoprompt. Sørg for at trykke på Enter, når du har skrevet hver kommando.

Ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak

Ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak

 1. Kopier og indsæt følgende kommandoer for at nulstille de tjenester, vi dræbte i starten, til deres standardsikkerhedsbeskrivere. Sørg for at klikke på din Enter-knap for at køre hver kommando, der vises nedenfor:

exe sdset bits D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRC ;;

exe sdset wuauserv D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDT;

 1. Det næste trin består også af en kommandopromptkommando, så sørg for at du ikke afslutter den under denne proces.

cd / d% windir% \ system32

 1. Du bliver også nødt til at omregistrere BITS-filerne for at nulstille dine Windows Update-komponenter fuldstændigt. Du bliver nødt til at køre en kommando for hver af nedenstående filer og glem ikke at klikke på Enter, når du har indtastet hver af disse:

regsvr32.exe atl.dll

regsvr32.exe urlmon.dll

regsvr32.exe mshtml.dll

regsvr32.exe shdocvw.dll

regsvr32.exe browseui.dll

regsvr32.exe jscript.dll

regsvr32.exe vbscript.dll

regsvr32.exe scrrun.dll

regsvr32.exe msxml.dll

regsvr32.exe msxml3.dll

regsvr32.exe msxml6.dll

regsvr32.exe actxprxy.dll

regsvr32.exe softpub.dll

regsvr32.exe wintrust.dll

regsvr32.exe dssenh.dll

regsvr32.exe rsaenh.dll

regsvr32.exe gpkcsp.dll

regsvr32.exe sccbase.dll

regsvr32.exe slbcsp.dll

regsvr32.exe cryptdlg.dll

regsvr32.exe oleaut32.dll

regsvr32.exe ole32.dll

regsvr32.exe shell32.dll

regsvr32.exe initpki.dll

regsvr32.exe wuapi.dll

regsvr32.exe wuaueng.dll

regsvr32.exe wuaueng1.dll

regsvr32.exe wucltui.dll

regsvr32.exe wups.dll

regsvr32.exe wups2.dll

regsvr32.exe wuweb.dll

regsvr32.exe qmgr.dll

regsvr32.exe qmgrprxy.dll

regsvr32.exe wucltux.dll

regsvr32.exe muweb.dll

regsvr32.exe wuwebv.dll

 1. Lad os derefter slette de unødvendige poster i registreringsdatabasen, der muligvis er blevet efterladt. Naviger til følgende placering i Registreringseditor.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ COMPONENTS

 1. Klik på komponentnøglen i registreringsdatabasen, og kontroller følgende nøgler i højre side af skærmen. Slet dem, hvis du finder nogen.

AfventerXmlIdentifier

NextQueueEntryIndex

AdvancedInstallersNeedResolving

 1. Nulstil Winsock. For at gøre dette skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  netsh winsock reset

  Hvis du kører Windows XP, skal du konfigurere proxyindstillingerne. For at gøre dette skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  proxycfg.exe -d

  Hvis du kører andre versioner af Windows, skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  netsh winhttp nulstil proxy

 1. Når du har gennemført alle ovenstående trin, skal du sørge for at genstarte de tjenester, du dræbte i starten ved at kopiere og indsætte kommandoen nedenfor i dit kommandopromptvindue.

netto startbits

net start wuauserv

net start appidsvc

net start kryptsvc

 1. Genstart din computer efter at have fulgt alle trinene, der er anført.

Løsning 3: Installer opdateringen manuelt

For at slippe af med denne fejlkode kan du også installere opdateringen manuelt og undgå den. Når det kommer til disse særlige fejlkoder, skyldes de undertiden en buggyopdatering, og de kan undgås ved at installere opdateringen manuelt ved at følge nedenstående instruktioner.

 1. Besøg dette websted for at finde ud af, hvad den seneste opdatering er. Det skal være placeret øverst på listen til venstre på siden med den aktuelle Windows 10-version øverst.

 1. Kopier også KB (Knowledge Base) nummer sammen med "KB" bogstaver (f.eks. KB4040724).
 2. Åbn Microsoft Update Catalog, og søg efter det nummer, du lige har kopieret.
 3. Klik på knappen Download til venstre, vælg versionen af ​​dit operativsystem (32bit eller 64bit), og download filen.

 1. Kør den fil, du lige har downloadet, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opdateringsprocessen.
 2. Når opdateringen er afsluttet, skal du genstarte din computer og vente på at se, om det samme problem vises med den næste opdatering frigivet af Microsoft.

Relaterede artikler):

//appuals.com/windows-update-error-0x80070057-fix/