Fix: Microsoft-konto Usædvanlig loginaktivitet

Internettet er et stort sted fuld af information og fuld af viden. Der er noget interessant for alle, og det kan aldrig blive kedeligt. Imidlertid tager nogle mennesker deres ulovlige og moralsk tvivlsomme aktiviteter online på grund af mange forskellige fordele. Forbrydelser som afpresning, tyveri og bedrageri kan let udføres online, og din identitet kan stadig forblive privat, hvis du spiller dine kort rigtigt.

Derfor er det vigtigt at være sikker og tage sig af de websteder, du besøger, dine åbne e-mails og software, du downloader fra Internettet.

En phishing-fidus, der efterligner Microsofts officielle e-mail-konto

Phishing er et udtryk, der beskriver et uautoriseret forsøg på at få en persons værdifulde oplysninger såsom adgangskoder, kreditkortoplysninger og personlige oplysninger ved at foregive at være troværdig eller ved at repræsentere en autoriseret person. Disse forsøg er ofte vellykkede med brugere med lidt viden på nettet.

For at forstå denne fidus skal det siges, at Microsoft sender e-mails, så snart de opdager mistænkelig aktivitet vedrørende din konto. Titlen på e-mailen er den samme, og alt ser ud til at være ens undtagen afsenderens e-mail. Det er normalt ret nemt at få øje på forskellen mellem en officiel Microsoft-mail og en fidus.

Svindlen sendes normalt fra en falsk e-mail-adresse, og den ligner den rigtige ting.

Sådan undgår du denne fidus

Scam-e-mails er normalt svære at undgå, medmindre du bruger et kraftfuldt spamfilter på din computer. Der er visse forholdsregler, du kan tage, hvis du har lyst til, at din Microsoft-konto har brug for ekstra beskyttelse.

  1. Dobbelt tjek alt

Se altid, før du åbner hyperlinks eller vedhæftede filer indeholdt i din e-mail, uanset hvem der er afsenderen. Hvis du bare ser på e-mailens struktur, vil du ikke bemærke noget galt. Svindlere kan dog ikke have adgang til den rigtige Microsoft-e-mail-konto.

Husk, ægte Microsoft-e-mails har altid det grønne skjold ved siden af ​​afsenderen!

  1. Brug antivirusprogrammer

Normalt giver de fleste antivirusprogrammer mulighed for at beskytte din e-mail-sikkerhed. Du skal blot aktivere disse skjolde, og chancerne er, at du ikke behøver at håndtere spam nogensinde igen. Bortset fra at registrere bestemte e-mails som spam automatisk, kan firewalls og virusbeskyttelse blokere alt fra at downloade eller oprette forbindelse til din computer.

  1. Brug totrinsbekræftelse

Totrinsbekræftelse gør det sværere for svindlere at hacke sig ind på din Microsoft-konto, fordi de bliver nødt til at kende din adgangskode OG dine sikkerhedsoplysninger. På denne måde bliver du nødt til at godkende alle dine nye enheder, der skal logge ind, og en hackers enhed kan ikke stole på.

For at tænde det skal du besøge: Grundlæggende sikkerhed >> Log ind >> flere sikkerhedsindstillinger >> Totrinsbekræftelse >> Opsætning af totrinsbekræftelse >> Følg instruktionerne på skærmen.

  1. Bloker afsenderen fra at sende nye e-mails

For at stoppe modtagelsen af ​​e-mails fra denne adresse skal du klikke på Indstillinger >> Indstillinger >> Sikre og blokerede afsendere >> Blokerede afsendere og tilføje den adresse, du fik e-mailen fra.

Derudover kan du rapportere denne e-mail til Microsoft. Åbn e-mailen, og vælg Uønsket i menuen øverst på siden. Klik på Phishing-fidus for at sende denne rapport til Microsoft for at tage den i betragtning.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found