Sådan tilsluttes nr. 1 F1 Smart Band med mobilapp

Fremkomsten af ​​højteknologiske innovationer har introduceret brugen af ​​Smart Bands i vores liv i dag. No.1 F1 Smart Band er en af ​​de bærbare teknologier, der er kommet godt med sine imponerende funktioner. Tak til mærke nr. 1 til produktion af smartwatches og nu de smarte bands inklusive NO.1 F1Smart Band.

Den bærbare teknologi har været til stor fordel for de fleste mennesker, og du er ingen undtagelse her. Det smarte bånd er også kendt som en aktivitets- eller fitness-tracker, der er designet til at hjælpe dig med at spore og overvåge dit kaloriforbrug, søvnkvaliteten, hjerterytmehastigheden og bevægelseskilometeret blandt andre gode aktiviteter.

Derfor er det uden tvivl, at besiddelsen af ​​No.1 F1 Smart Band sandsynligvis vil gavne dig i dine daglige aktiviteter. Alt i alt vil det smarte band forbløffe dig med sine utrolige funktioner.

Tilslutning af No.1 F1 Smart Band til mobilappen

Nu hvor du har det smarte bånd med dig, er der meget mere behov for at forbinde det til en mobilapp for at udvide armbåndets funktioner. Smartbåndet kan tilsluttes både Android- og iOS-enheder.

Punkt at bemærke, No.1 F1 Smart Band understøtter telefoner med Bluetooth version 4.0 eller nyere. Sørg desuden for, at smartbåndet og din telefon er tæt på for at muliggøre nem forbindelse. For at forbinde det smarte armbånd til en mobilapp skal du følge nedenstående procedure:

Trin 1: Download og installer Wear Fit-appen

Wear Fit-appen kan downloades både i Android- og iOS-telefoner. Vær opmærksom på, at fitnessappen kun er kompatibel med telefoner med Android version 4.4 eller nyere og iOS 7 eller nyere versioner.

Der er to måder, hvorpå du kan downloade og installere Wear Fit:

Metode 1: Download det fra enten Google Play Butik eller App Store

Hvis du bruger en Android telefon, skal du følge nedenstående trin for at downloade Wear Fit-appen:

  1. Gå til Google Play Butik på din telefon.
  2. Søge efter "Brug pasform”App.
  3. Klik på Installere.

Hvis du bruger en iPhoneskal du følge nedenstående trin:

  1. Gå til din App butik på din iPhone.
  2. Søge efter "Wear Fit ” app.
  3. Klik derefter på Få.

Metode 2: Scanning ved hjælp af QR-kode

Du kan også downloade og installere appen ved at scanne QR-koden direkte i No.1 F1 Smart Band. Du kan derefter downloade og installere Wear Fit.

Trin 2: Start Wear Fit-appen

Efter download af Wear Fit-appen skal du åbne den på din telefon for at oprette forbindelsen. Naviger gennem applikationerne i din telefon, og klik på Wear Fit-appen for at åbne den.

Trin 3: Tænd Bluetooth på din telefon

For at du med succes kan forbinde dit No.1 F1 Smart Band, skal du sikre dig, at Bluetooth er slået til for at aktivere parring. For at tænde Bluetooth på din telefon skal du følge proceduren som beskrevet nedenfor:

  1. Klik på Indstillinger app på din telefon.
  2. Vælg Bluetooth.
  3. Skift knappen ud for på indstillingsskærmen Bluetooth at dreje det på.

Trin 4: Opret din profil

Når du har startet appen Fitness Bracelet, skal du fortsætte med at indstille din profil. Dette giver dig mulighed for at planlægge dit fitnessmål og starte en sund rejse ved at spore og overvåge din søvnregistrering, trinregistrering, hjerterytme blandt andre sundhedsregistreringer.

Trin 5: Tilslut Smart Band til telefonen

Mens din Bluetooth er tændt, skal du nu forbinde dit No.1 F1 Smart Band til din telefon via Wear Fit-appen. Dette gør det muligt for din telefon at synkronisere data fra det smarte bånd, derfor overvåge og føre registreringer af dit fitnessmål. For at opnå dette skal du følge parringsvejledningen på din telefon omhyggeligt og forbinde de to enheder sammen.

Når dit nr. 1 F1 Smart Band opretter forbindelse til din telefon, kan Wear Fit-appen automatisk søge og forbinde smartbandet.

Trin 6: Tilpas din Wear Fit-app

Når forbindelsen er vellykket, kan du fortsætte med at tilpasse appen yderligere ved at indtaste Wear Fit-vejledningerne og andre yderligere indstillinger som trin, søvn og hastighedsposter. Du kan nu begynde at bruge dit No.1 F1 Smart Band og nyde de muligheder, der følger med det smarte armbånd.