FIX: Intet simkort installeret på iPhone 5/6

Citatet "Ingen er perfekt" kunne også anvendes på teknologigadgets. iPhone 6 til trods for at være en førsteklasses teknologi beder om nogle af de indbyggede fejl, hvoraf den ene din mobiloperatørs navn erstattes af “Intet sim-kort”Fejl. Det skyldes, at din enhed ikke genkender det sim-kort, der er indsat i sim-bakken.

Dette viser sig at være mere et hardwareproblem, men for nogle brugere var dette problem forbundet med software. For en lang række iPhone 6-brugere blev problemet løst ved at udføre nogle af de grundlæggende operationer, hvoraf nogle er hardwareproblemer, da de er lette at håndtere på grund af visuel inspektion.

Metode 1: Brug SIRI til at deaktivere mobildata

1. Åbn din Siri (Mobil assistent)

2. Kommandoer din Siri til Sluk for dine mobildata

Manuelt kan det ikke gøres, da indstillingen er nedtonet, da du ikke har et sim-kort, der fungerer. Når siri deaktiverer dine mobildata, skal du tænde dine mobildata igen. Dit sim-kort skal være placeret ved enheden nu.

For at slå dine mobildata til skal du gå til Indstillinger ->Cellular (eller kommando Siri for at tænde den)

Metode 2: Opdater operatørindstillinger

1. Gå til din Indstillinger

2. Find Generel Åbn den.

3. Rul ned, og tryk på

4. Herefter skal du se, om dine mobilindstillinger har brug for opdateringer. Efter opdatering skal dit sim-kort være tændt igen.

Metode 3: Rens sim-kortet

Lejlighedsvis skyldes problemet de snavsede kobberstik på sim-kortet. Rengør det forsigtigt, følg instruktionerne.

Tag sim-kortet ud ved at indsætte en lille nål i det lille hul på siden af ​​din iPhone. Anvend noget kraft, det springer ud.

Sæt sim-kortet ud af bakken; Husk det nøjagtige udseende, så det ikke giver dig noget problem, når du indsætter det igen.

Påfør noget af spritalkoholen ved Q-spidsen af ​​kobbersiden, og gnid den forsigtigt. Vent et øjeblik for at tørre ud.

Sæt nu sim-kortet tilbage i bakken, nøjagtigt som du tog det ud.

“Sim-kort ikke fundet” skulle være langt væk nu.