Fix: 'Telefon er i lydløs tilstand' Meddelelse i Galaxy S-smartphones

Samsungs smartphones er en af ​​de mest populære blandt de almindelige forbrugere, og de udgør over 46% af de samlede smartphones, der bruger Android. Samsungs Galaxy S-serie er dens flagskibsserie af telefoner, hvortil der tilføjes og frigives en ny telefon hvert år. Samsung placerer sit eget designede brugergrænseflade over Stock Android, der følger med mange forudinstallerede applikationer.

En af disse forudinstallerede applikationer er Peel Remote-app der kan gøre din mobiltelefon til en fjernbetjening. Men for nylig har mange brugere stødt på en frustrerende "Din telefon er i lydløs tilstand" -spam fra appen, selv efter at have forsøgt at afinstallere den.

Hvad forårsager spam-meddelelsen "Din telefon er i lydløs tilstand"?

Vi undersøgte problemet efter at have modtaget adskillige rapporter fra brugere og udtænkt en løsning, der løste problemet for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagen til, hvorfor problemet udløses, og anførte det nedenfor:

 • Peel Remote App:Peel-fjern-appen leveres forudinstalleret med den mobile enhed, og den er kendt for at forårsage denne besked-spam hver gang telefonen låses op. Selv om denne sag ikke er relateret til applikationen, trækker den stadig over andre applikationer og viser denne meddelelse.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningen.

Deaktivering af Peel Remote App

Peel-fjernappen leveres forudinstalleret med telefonen, og den får særlig tilladelse til at trække over andre apps og vise underretninger, selvom denne meddelelse ikke er relateret til nogen applikationsfunktion. Derfor deaktiverer vi appen i dette trin og tager tilladelse fra den til at slippe af med problemet. For det:

 1. Træk ned under meddelelsespanelet og vælg “Indstillinger”Ikon.
 2. Tryk på på den "Ansøgninger”Og se efter“SkrælFjern”På listen.

  Bemærk:Hvis Peel Remote-appen ikke er tilgængelig, skal du klikke på menuknappen på toprethjørne og VælgAt viseSystemApps”Og se efter det på denne liste.

 3. Vælg "Deaktiver"Og tryk på"Opbevaring" mulighed.
 4. Inde i butikken, tryk på på den "Slet data" mulighed.
 5. Nu navigeretilbage til vigtigsteindstillinger og tryk på “Lyd & Meddelelser" mulighed.
 6. På fanen Notifikationer skal du trykke på “Apps”-Knappen og i listen se efter“SkrælFjernApp“.
 7. Drej Knap knap til at “Af”For at sikre, at det ikke har tilladelse til at vise underretninger.
 8. Genstart telefonen, og kontroller, om problemet fortsætter.