Fix: Roblox-fejlkode 116 på Xbox One-appen

Det Roblox Fejlkode 116 stødes på af brugere, der prøver at afspille Fremhævet, Populært eller enhver form for brugergenereret indhold via Roblox Xbox One-appen. Denne fejl rapporteres at forekomme på Xbox One, Xbox One S og Xbox One X. Før den faktiske fejlkode opstår, får brugerne en kort besked, der siger "Du kan ikke se indhold, som andre mennesker laver på grund af, hvordan din konto er konfigureret".

Hvad forårsagerRoblox Fejlkode 116?

Denne særlige fejlkode opstår, fordi de fleste Roblox-spil kræver adgang til både online multiplayer-spil og brugeroprettet indhold. Fejlkoden opstår typisk med underordnet konto, der er en del af en familiekonto.

Da disse konti har begrænsede tilladelser, skal du foretage en række justeringer for at sikre, at adgang til Roblox-appen er korrekt konfigureret.

Sådan repareres Roblox-fejlkode 116

Løsningen indebærer at ændre en række indstillinger, der har at gøre med kontoens kommunikation & multiplayer og spilindhold. For at gøre dette lettere for dig oprettede vi en trinvis vejledning gennem det hele. Her er hvad du skal gøre:

  1. Tryk på Xbox-hjemmeknappen for at åbne sidemenuen.
  2. Brug din controller til at navigere ned for at vælge Indstillinger ikon (tandhjulsikon) og tryk på EN knappen for at åbne den.
  3. Vælg derefter Alle indstillinger og tryk på En knap igen.
  4. Brug nu din venstre tommelfinger til at vælge Konto fra menuen til venstre.
  5. Brug derefter den samme venstre tommelfinger til at navigere til Privatliv og online sikkerhedog tryk på EN knappen igen.
  6. Vælg Xbox Live-privatliv, rul derefter ned til Se detaljer & tilpas og tryk på A-knappen igen.
  7. På den næste skærm skal du rulle nedad og få adgang til Spilindhold menu.
  8. Brug derefter venstre tommelfinger til at vælge Du kan se og dele indhold. Skift nu menuen fra Blok til Alle.
  9. Tving luk og genåbn Roblox-applikationen. Du skal være i stand til at spille ethvert spil uden problemer.