Bedste tilpassede ærmekabler til din spil-pc i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste tilpassede ærmekabler til din gaming-pc i 2020

Bedste tilpassede ærmekabler til din spil-pc i 2020

Af Ace Luke 13. oktober 2020 5 minutter læst

En ren og organiseret pc-opsætning går langt. Du kan nemt styre alle dine indre komponenter, og det ser også meget bedre ud. Det er vigtigt, at du let kan få adgang til alt og bytte dem ud efter behov. Dette hjælper også, hvis du foretager hyppig fejlfinding. Du ønsker ikke at blive frustreret over sammenfiltrede ledninger hver gang du åbner din sag.

For at hjælpe med at præsentere din opsætning på en mere ordnet måde er korrekt kabelforvaltning til din pc afgørende. Hvis du stolt vil vise dit dyr på en pc, vil du ikke have det gemt under en jungle fuld af kabler. For at undgå denne situation er det nødvendigt at investere i kabelsæt til at styre forskellige ledninger korrekt. Disse ledninger kan gøre de skinnende RGB-dele til et mareridt. Jo længere du afskrækker med at organisere dine kabler, jo mere føles det som en opgave.

For at hjælpe med at fremvise dine pc-komponenter har vi gennemgået de bedste brugerdefinerede ærmekabler på markedet. Disse brugerdefinerede kabler med ærmer hjælper med at styre ledningerne, der stikker ud fra din pc. Stol på os, du vil takke dig selv, når du har set, hvor ren din bygning ser ud. Så uden yderligere ado er her de bedste brugerdefinerede kabler på markedet, som du kan vælge mellem til din pc.

1. KabelMod Pro ModMesh C-serie kabelsæt

Bedste samlet

 • Masser af farveindstillinger
 • Inkluderer alt hvad du har brug for
 • Ærme af høj kvalitet
 • Masser af farveindstillinger
 • Lidt dyrt

105 anmeldelser

MålestokStørrelse: 18AWG | Inkluderet kabelkammer: Ja | Farver: Lyseblå, sort, sort / rød, sort / blå, blodrød, kulstof

Tjek pris

CableMod har været nivelleringsbjælken for andre virksomheder, når det gælder kabeladministration. Guldstandarden ved at tilbyde de mest premium kabelsæt til at organisere din opsætning. Det er tydeligt for os, at de kommer ud på toppen i luksuriøse kabelsæt med hensyn til tydeligt moderne design. Disse kabelsæt fra CableMod leveres med kvalitetsbyggemateriale og meget rost visuel æstetik.

At fortælle dig, hvorfor CableMod er et snit over resten af ​​konkurrencen, er at disse sæt er stablet med unikke funktioner. Til at begynde med tilbyder CableMod muligheden for at udskifte alle de eksisterende ledninger i din opsætning. I stedet for disse ledninger tilbyder CableMod sine unikke kabler til at forbinde til din pc. I stedet for bare at uddele de sædvanlige kabeludvidelser, tager CableMod ruten for at gøre opsætningen til noget mere premium.

Materialet i disse unikke kabler er meget blødere, glattere og tyndere at håndtere let end traditionelle kabler. CableMod har mærket disse kabelsæt som “ModFlex Sleeving” som en anden funktion, de leverer. Disse glatte kabler er meget mere fleksible og bøjelige end den sædvanlige kørsel af møllekabler. Disse CableMod-kabler og kan let passe ind i en trang opsætning med mellemrum. De giver også et andet alternativ til disse glattere kabler. De har en række stivere og stive kabler, der er varemærket “ModMesh”.

Disse unikke kabler ankommer også i en bred vifte af livlige farver. Så med disse farveskemaer kan du farvekoordinere dine kabler for også at matche det æstetiske ved din pc-opsætning.

Men en vigtig ting at bemærke om alle CableMod-kabelsæt er, at de lægger en skør pris på deres premium-kabler. Denne pris er så dyr, at den kan skræmme en hel del fra at købe disse. Men hvis du ikke ønsker andet end det bedste til din opsætning, anbefaler vi, at du investerer i disse kabelsæt.

2. Antec-strømforsyningskabel-sæt

Forsøgt og sandt

 • Inkluderer masser af kabelkamme
 • Stor samlet kvalitet
 • Tre års garanti
 • Anstændigt antal farveindstillinger
 • Kan føles stiv for nogle

489 anmeldelser

MålestokStørrelse: 16AWG | Inkluderet kabelkammer: Ja | Farver: Hvid, sort, sort / grå

Tjek pris

Antec er et godt udgangspunkt for nogen, der aldrig før har brugt et kabelsæt i deres opsætning. En af de mest populære kabelsætproducenter ved siden af ​​CableMod. Antec er den mest lovende og pålidelige kabelsætudbyder, der er kommet ud i nyere hukommelse. De prioriterer kvaliteten af ​​disse kabelsæt højt for at give et utroligt produkt.

Disse Antec-kabelsæt er lavet af specialdesignede PET-ærmer med mulighed for at vælge mellem 300 mm eller 500 mm længde. De solide 16AWG-kabler er også velegnede i de fleste opsætninger. Selvom Antec-kabler muligvis er stivere end de fleste og mindre bøjelige.

Antec tilbyder også en prestigefyldt tre års garanti til sikkerhedskopiering af deres produkts pålidelighed. Så vær sikker på at du kan investere i disse kabelsæt uden bekymring.

For så vidt angår den visuelle æstetik af disse sæt, tilbyder Antec en generøs mængde farveindstillinger at vælge imellem, der passer godt ind i en RGB-opsætning. Med alle disse ting sagt, er Antec-kabelsæt de mest kompatible og pålidelige kabelsæt, man kunne købe med en garanti for god kvalitet.

3. EZDIY-FAB-kabelforlængelser med ærmer

Kabler med bløde ærmer

 • Overkommelig pris
 • Meget blødt design
 • Tykt og robust
 • Lidt svært at administrere
 • Reserverede farveindstillinger

177 anmeldelser

MålestokStørrelse: 16AWG | Inkluderet kabelkammer: Ja | Farver: Sort, sort / grå, sort / hvid, grøn, hvid

Tjek pris

Dette firma er muligvis noget nyt inden for producenterne af kabelsæt, men lad det ikke narre dig en smule. De spiller ikke rundt, når det kommer til kvaliteten af ​​disse kabler. Det meget unikke design af disse kabler fik dem til et hurtigt sted på denne liste.

Det meget glatte design af hvert af deres nye individuelle kabler er ingen vittighed. Disse kabler er også varmekrympefrie, hvilket betyder, at de er relativt fleksible og manøvrerbare. Disse kabler tilbyder også montering i høj kvalitet og holdbart materiale. Bortset fra det er kabler let håndterbare og fungerer perfekt selv i mindre tilfælde.

Selvom disse kabler er tykke, kan det være besvær at administrere for nogle mennesker. Så sørg for at vælge den rigtige ærmeetui til at styre dem. Med hensyn til de farver, disse kabler giver, har den kun to slanke farver, sort og hvid. Disse kan gå godt med nogle opsætninger, men vil ikke være så behagelige med RGB-opsætninger. Men med den overkommelige pris, disse kabler tilbyder, kan du købe dem uden megen bekymring.

4. Asiahorse Customization Mod Sleeve Cable Kit

Funktion over form

 • Relativt billigt
 • Anstændig byggekvalitet
 • Let at administrere
 • Begrænsede farveindstillinger
 • Skuffende kundesupport

4.174 anmeldelser

MålestokStørrelse: 18AWG | Inkluderet kabelkammer: Ja | Farver: Sort, blå, hvid, isblå, rød

Tjek pris

Denne særlige post på vores liste tilbyder en god værdi til en relativt lav pris. Selvom disse kabelsæt ikke udmærker sig inden for et bestemt område, sømmer de det grundlæggende ganske godt. Vær sikker på at disse kabler kan få jobbet gjort fint. Byggekvaliteten af ​​disse kabelsæt er fint, intet for fantastisk.

Selvom Asiahorse mangler lidt i tilpasningsafdelingen, er det ikke overraskende fra et relativt overkommeligt produkt. Deres hovedfokus var aldrig meningen at være æstetikken i deres produkter med et tydeligt design uden spænding. De har også et begrænset antal farveindstillinger i disse sæt.

Hovedprioriteten for disse kabler formodes at være deres funktionalitet. Heldigvis leverer Asiahorse på denne front, mens de måske ikke er det flashigste produkt på markedet, men de fungerer godt med deres ekstremt holdbare og enorme 18AWG-kabler.

Disse kabelsæt finder en betydelig anstændig balance i fleksibilitet, byggekvalitet og selvfølgelig pris.

5. Coocat Custom Sleeved Cables

Indgangskabler

 • Budgetvenlig mulighed
 • Anstændige materialer
 • Diskret design
 • Mangel på farver
 • Usikker langvarig holdbarhed

59 anmeldelser

MålestokStørrelse: 18AWG | Inkluderet kabelkammer: Ja | Farver: hvid

Tjek pris

Den sidste post på vores liste er den billigste og budgetvenlige af alle valg her. Hvis du vil have et brugerdefineret kabel med ærmer på indgangsniveau, der kan gøre jobbet gjort, er dette valget for dig. De er stadig relativt ukendte på scenen for kabeladministration, men lavede et kvalitetsbudgetorienteret produkt.

Det gennemsnitlige byggemateriale med tyndere kabler er helt sikkert kompatibelt med din pc. Disse kabler er håndterbare, og de kan få arbejdet gjort. Med det sagt vil disse kabler føles lidt svagere for nogle mennesker, hvilket sandsynligvis skyldes brugen af ​​næsten sub-par materialer.

De kommer kun i en farveindstilling af hvid / sort uden andre specielle designs til kablerne. Men den hvide farve skal være fin og intet, hvis du har en uigennemsigtig opsætning.

Alt i alt, hvis du vil have ordentlig kabeladministration uden at bryde banken, skal disse være fint for dig. Men hvis du kun er ligeglad med den visuelle æstetik, anbefaler vi, at du investerer et andet sted.