Hvad farven på cirklen på en vild Pokémon betyder

Pokémon GO, både i sin helhed og i de mange forskellige mekanik, den indeholder, er meget mere indviklet, end den gennemsnitlige Pokémon-træner indser. Pokémon GO har mange forskellige funktioner og elementer, der er designet til at hjælpe Pokémon-undervisere i deres rejser - fra alle de forbrugsvarer, der er tilgængelige i Butik til de krympende cirkler, der vises på vilde Pokémon, mens du er i færd med at fange dem.

De fleste mennesker tænker på og bruger de farvede krympende cirkler, der vises på vilde Pokémon for at forbedre deres Pokéball-kastens nøjagtighed. Disse krympende cirkler er dog ikke kun der for at guide dig om, hvor den Pokéball du kaster skal komme i kontakt med Pokémon foran dig - de er også der for at indikere, hvor svært det bliver at fange Pokémon i foran dig. Hvor svært en Pokémon er at indkapsle i en Pokéball afhænger af farven på den krympende cirkel, der vises omkring Pokémon, når du målretter mod den med en Pokéball.

Dette er en af ​​de mange små detaljer i Pokémon GO, der kan tage dine Pokémon-fangstfærdigheder til det næste niveau, da du kan bruge farven på cirklen til nøjagtigt at forudsige, hvor svært det bliver at fange den vilde Pokémon foran dig . Følgende er alle mulige farver på den krympende cirkel, du ser på en vild Pokémon, sammen med hvad den specifikke farve siger om den vilde Pokémon foran dig:

Grøn

Vilde Pokémon med grønne cirkler omkring dem er de nemmeste at fange. Disse små væsener vil sandsynligvis blive komfortabelt indkapslet i den allerførste Pokéball (ja, en normal Pokéball), du lobber på dem, og selvom de på en eller anden måde formår at bryde ud af det (hvilket begynder at blive en mere almindelig begivenhed, når du krydser niveau 15 milepæl), skal du bare smide en anden Pokéball mod dem, og denne skal gøre tricket.

Gul

Vilde Pokémon med gule cirkler er relativt sværere at fange, men skal stadig ikke koste dig mere end 2-4 Pokéballs eller 1-2 Great Ball. Hvis du støder på en vild Pokémon med en gul cirkel, som du virkelig vil have, skal du dog ikke vige tilbage for at give den en Razz Berry for at tæmme den lidt, før du kaster en Pokéball eller Great Ball på den.

orange

Pokémon med orange farvede ringe er bundet til imponerende høje CP'er og kan også være temmelig ønskelige 'mons', hvorfor de får dig til at arbejde for dem, før de endelig giver efter og bliver en del af din Pokémon-armada. Sådanne Pokémon vil koste dig mere end et halvt dusin Pokéballs og Great Balls (eller 1-2 Ultra Balls) sammen med en Razz Berry eller to.

Rød

Det er ret usædvanligt at se en vild Pokémon med en rødfarvet ring omkring sig, fordi sådanne vilde Pokémon er ret sjældne (som en Pokémon, der kun kan klækkes ud af et 10 KM æg) og / eller har en imponerende høj CP. Når det kommer til at fange vilde Pokémon med røde farvede ringe, er vedholdenhed altafgørende, da du sandsynligvis bliver nødt til at bruge 2-3 Razz Berries i forbindelse med en hel masse Pokéballs, 4-6 Great Balls eller et par Ultra Balls ( hvis det er lykkedes dig at låse dem op).

Mange trænere mener, at ringens farve omkring en vild Pokémon afhænger af, hvor sjælden den er, og mens spillet forbeholder sig den rødfarvede ring til sjældne eller ekstremt kraftige Pokémon, tildeler spillet farver til vilde Pokémon afhængigt af deres CP'er, ikke deres sjældenhed i naturen.