Sådan vendes Tether Android uden rod

Android-operativsystemet har fantastiske muligheder, en af ​​dem er evnen til at binde din telefons internetforbindelse til andre telefoner eller endda pc'er via Bluetooth, WiFi eller USB. Normalt binder folk deres telefons internet for at forbinde andre enheder til Mobile Hotspot, hvilket virker ret nemt med de indbyggede indstillinger i Android OS. Til tider vil du muligvis gøre det omvendte ved at lade din bærbare computer / computer dele det internet med din Android-enhed, teknisk betegnet som “Omvendt internetdeling“. For at opsummere det,

Tethering deler internetforbindelse af en Android-enhed til andre enheder.

Reverse Tether er brugen af ​​din pc eller bærbar internetdeling med din Android-enhed.

Før du fortsætter, skal du sørge for at have adgang til følgende:

Android-telefon (rodfæstet / ikke rodfæstet).

Connectify-software (få den her).

Bærbar / desktop med Windows 7 og nyere med en Wi-Fi-adapter

Installer Connectify, og fortsæt med instruktionerne på skærmen. Når den er installeret, start appen. Nu bliver du nødt til at konfigurere det, hvilket er meget nemt at gøre.

Skriv SSID det forbindelsesnavn, du vil give, dette er det wi-fi-netværksnavn, som du vil se på din Android. Giv dit netværk en adgangskode, hvis du vil bruge et sikret netværk. Vælg nu fra den forbindelse, du vil dele. dvs. dette er adapteren, der har internettet. Vælg det Wi-Fi-netværk, som du vil forbinde din Android-telefon med.

Vælg krypteringstype, og for denne har du et par muligheder:

“Åbn”, hvis du ikke ønsker at bruge nogen adgangskode.

“WAP / WEP ... osv.

Tænd nu din telefon-Wi-Fi. Klik på start Hotspot ved connectify. Giv adgangskoden, når du bliver bedt om det på din telefon, du vil se Hotspot på din liste i telefonen.

Du er færdig, nu vil du se en aktiv eller inaktiv klient i connectify. Ikke flere trin, tillykke! Du har ombundet din internetforbindelse til din Android-telefon.