HP Envy 4512 Alt i en printer anmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ HP Envy 4512 Alt i en printer anmeldelse

HP Envy 4512 Alt i en printer anmeldelse

Af Bill Wilson 10. september 2019 7 minutter læst

Der er næsten ingen tilfælde, hvor det ikke vil være gavnligt for dig at eje en printer. En universitetsstuderende, der skal aflevere sine opgaver eller et kontor, hvor der er brug for hurtige udskrifter, det er nødvendigt at eje en printer. Imidlertid er printermarkedet, tro det eller ej, ekstremt forskelligt. Der spænder fra nogle dyre fotoprintere til billige budgetterede tekstprintere, der er meget at overveje. HP er et velkendt mærke inden for denne produktgenre, og det er derfor forståeligt, at du har indsnævret din liste til nogle af deres produkter. I dag ser vi på en af ​​HPs alt-i-én printere, Envy 4512, der hjælper dig med at træffe dit valg.

HP Envy 4512

Økonomisk

  • Tillader direkte udskrivning fra internettet ved hjælp af touchpad'en
  • Forudlagrede skabeloner til hurtig udskrivning
  • Ingen Ethernet-port
  • Underordnede sort / hvide udskrifter
  • Umulige abonnementsplaner med HP Instant Ink

Printopløsning: 1200 x 1200 dpi (ensfarvet) og 4800 x 1200 dpi (farvet) | Kopiopløsning: 600 x 300 dpi | Scanningsopløsning: 1200 x 2400 | Patrontype: HP 63 og HP 63 XL | Indføringsbakke: 80 sider | Udskriftsbakke: 25 sider | Sidestørrelse: A4 8,5 x 11,7 tommer

DOM:En alt i en multifunktionel printer, scanner og kopimaskine - Envy 4512 gør det hele. Selvom udskriftskvaliteten ikke er for speciel, er det stadig intet at miste søvn over. Denne printer er ideel til dem med middelmådige udskrivningsbehov, omend i en lav mængde. Pakket med HPs nye patrontype, WiFi-forbindelse og nogle forudlagrede skabeloner, er Envy 4512 måske bare det, du er på markedet for.

Tjek pris

Envy 4512 er en meget velbygget og designet printer med scannings- og kopieringsfunktioner. Det bedste ved Envy 4512 er, at udskrivning kan tages direkte fra internettet, når den er tilsluttet til WiFi. Ved hjælp af frontpanelet kan udskrifter tages fra HP-udskrivningsapps fra en lang række websteder. Desuden har Envy 4512 også et udvalg af prælagrede skabeloner, der kan udskrives direkte. Udskriftskvaliteten af ​​fotos er, selvom den er subpar, stadig anstændig i forhold til prisintervallet.

Selvom Envy 4512 ser godt ud i design, lider den af ​​nogle alvorlige ulemper, der rejser nogle med hensyn til flag. Vigtigst er den langsomme udskrivningshastighed. Selvom den definerede hastighed på det officielle HP-specifikationsark er moderat, er Envy 4512 sjældent i stand til at arbejde med den hastighed. Når det er sagt, er det vigtigt at overveje, at hurtige udskrifter spontant til tider ikke er så hurtige. For det andet har Envy 4512 ikke en Ethernet-port til tilslutning. Denne printer understøtter trådløs forbindelse via WiFi direkte, men en dedikeret Ethernet-port mangler. WiFi-udskrifter er upålidelige, da en afbrydelse af forbindelsen betyder at genstarte udskriften helt.

Når vi har alt dette i tankerne, og det faktum, at der er meget mere at tale om, lad os dykke ind og udforske Envy 4512.

Design

Envy 4512 huser en sort krop overalt, og det føles bare godt. Plasten, som den består af, føles godt bygget og godt at røre ved. I stedet for traditionelle knapper er der en berøringsskærm med alle muligheder. Der er kun én knap på denne kombinationsprinter, og det er tænd / sluk-knappen foran til venstre på panelet. Desværre er der ingen Ethernet-port til dedikeret og ensartet forbindelse til internettet. Berøringspanelet er et 2,2-tommer monokromt LCD-panel. Alt undtagen strøm styres via dette berøringspanel. På papir lyder det meget fancy, men touchpad'en lider under en del inputforsinkelse. Bortset fra grundlæggende navigation tager printeren et par sekunder, før kommandoen registreres. Og hovedmenuen er et rod af underkategorier, der skal udforskes for at få flere muligheder.

Envy 4512 har en kapacitet på 80 ark i inputbakken og 25 ark i outputbakken. Ingen af ​​disse tal er for fænomenale eller noget at miste søvn over, men det er der. Du bliver lejlighedsvis nødt til at rydde udskriftsbakken for at forhindre rod, men det kan også styres. Øverst er flatbed-scanneren til alle scannings- og kopieringsformål. Vi bemærkede hængslerne på flatbedens top for at føle os ret klikagtige. I vores erfaring har vi været vidne til tilfælde af plasthængsler, der er udsat for svagere dele. Desværre synes Envy 4512 også at være underlagt det. Hvordan denne printer står over for dette problem over tid, er noget, der skal ses.

Opsætning

Heldigvis vejer Envy 4512 lige under 12 kg i en meget kompakt og lille størrelse. Dette gør det muligt at placere printeren bekvemt mange steder med sin lette og miniature størrelse. Efter tilslutning af alle kabler er det næste trin at få denne printer til at begynde at udskrive.

HP giver en guide i boksen om, hvordan man gør dette, men guiden er ikke særlig detaljeret. Efter tilslutning til pc'en kan du installere driverne via cd'en, der fulgte med kassen. Alternativet til det er at installere driverne via internettet; dette er gavnligt for dem uden en DVD-ROM, da hvem har dem i 2019.

Hvis du har forbindelse til internettet, sendes du til HP-websiden for Envy 4512-printeren. Websiden indeholder alle de nødvendige komponenter, der skal downloades. Nogle andre valgfri downloads inkluderer HP-smarte apps, der kan downloades for en jævnere og lettere oplevelse. Derudover kan du også installere HP Smart Apps på dine mobile eller tablet-enheder og få Envy 4512 direkte ud af det.

Funktioner

Envy 4512 har en udskriftsopløsning på 1200 x 1200 dpi til mono og 4800 x 1200 dpi til farvede udskrifter. Denne opløsning er ret standard, så den tilbyder ikke noget specielt til udskrivningsbehov. Under udskrivning har Envy 4512 en udskrivningshastighed på 20 ensfarvede sider pr. Minut og 16 farvede sider pr. Minut. Imidlertid fandt vi i praksis, at hastigheden var ret langsommere end det. Dette er en stærk ulempe mod Envy 4512, da udskrivningshastighed er af største betydning for hurtige behov. På grund af dette anbefales ikke brug af denne printer i kontorbaserede miljøer. I sådanne tilfælde kan udskriftskvaliteten udveksles med hastigheden. Når man ser, hvordan udskrivningshastigheden på denne printer ikke er lige så hurtig, er brugen af ​​den bedre egnet til privat hjemmebrug.

Sammen med at være en printer har Envy 4512 også kopierings- og scanningsfunktioner, så lad os se på dem. Til kopiering understøtter denne printer en opløsning på 600 x 300 dpi til både farvede og ensfarvede medier. Kopieringshastigheden er 7 sorte og hvide sider pr. Minut og 4 farvede sider pr. Minut. På listen over funktioner, der er tilgængelig fra menuen på touchpad'en, er der også en til kopiering af id-kort. Der er også et par andre nyttige, der gør det let at kopiere med et tryk på en knap. Til scanningsformål har Envy 4512 en optisk opløsning på 1200 x 2400 dpi.

Bortset fra at integrere alle de grundlæggende funktioner - som en kombinationsprinter ville have - i hovedmenuen, er der også nogle ekstra. Mens du er forbundet til WiFi, kan du bruge menuen til at udskrive direkte fra et antal websteder. HP har også tilføjet nogle gemte skabeloner, der kan være nyttige - 7-dages planlægger, faxomslag, musikark, grafpapir og meget mere. Derudover understøtter Envy 4512 også direkte udskrivning via iPad, iPhones, Android- og Windows-mobilenheder og endda Amazon Kindle.

Hvis du vælger at tilmelde dig HP Instant Ink, kan du have et månedligt abonnement, der giver dig mulighed for at udskrive et fast antal sider og opkræve ekstra for mere. HP holder styr på dine blækpatroner og bestiller automatisk mere blæk, inden du løber tør. Der er dog en ulempe ved dette, og det er de ekstra gebyrer. Der er ingen berettigede målinger til måling af antallet af udskrevne sider. HP Instant Ink tæller et enkelt bogstav på en side som en fuldt udskrevet side. Dette kan medføre, at driftsomkostningerne bliver ret høje, da du med et abonnement kun kan udskrive det nævnte antal sider. Udskrivning mere vil betyde ekstra penge ud af lommen. Ligegyldigt om det er en helt sort blækdækket side eller en lille prik på en helt hvid side, vil de ekstra penge blive opkrævet.

Kvalitet

Printkvaliteten på Envy 4512 er lidt af en underlig bold. Vi testede flere typer billeder og tekst med variationer i størrelse og farvedybde. Alle disse blev gjort for fuldt ud at forstå, hvor Envy 4512 klarer sig godt, og hvor den mangler bagved.

Denne printer har i alt 328 sorte dyser og 588 farvede dyser til cyan, magenta og gul. Envy 4512 tager HPs opdaterede modelpatroner kaldet HP Cartridge 63. Med dette nye design er printhovedet integreret sammen med blækbeholderen for bedre blækfordeling og dækning. Det forbedrer også blækbalancering og konservering. På grund af at der kun er 328 sorte dyser, er udskriftskvaliteten af ​​sorte og hvide medier i bedste fald subpar. Forringelsen i kvalitet dukker virkelig op i stramme sorte pletter. Da tætheden af ​​disse dyser er lav, er den sorte tekst med mindre skrifttyper ikke særlig fyldt med blækket. En gennemsnitsforbruger vil næppe bemærke dette, men det bør stadig overvejes. Især for dem, der ønsker at udskrive nogle professionelle dokumenter.

Grafikken og fotokvaliteten er dog meget bedre end dette. Igen er dette på ingen måde en dræber til at udskrive grafik og fotos, men det er anstændigt nok. Kvaliteten af ​​farvede udskrifter er lidt bedre end de fleste multifunktionelle alt-i-én printere. Den sorte er imidlertid ikke, så det er her, Envy 4512 kommer til kort.

Afsluttende ord

Hvis du har brug for en printer til hjemmebrug, hvor brugen er et par sider hver dag eller endda en uge, kan Envy 4512 måske bare være det. Det tilbyder ikke noget specielt, og udskriftskvaliteten er i bedste fald meget gennemsnitlig, hvis ikke under. Heldigvis er den venlig på lommen så vidt alt i en printer går, og det tjener sit formål til fordel for 4512. Der er ingen automatisk dokumentføder i Envy 4512, som undertiden er ekstremt vigtig til kontorbrug. Dette sammen med det faktum, at tekstudskriftskvaliteten er meget moderat, gør det til et ikke så passende valg til arbejdsmiljø. Google Print og udskrivning direkte via WiFi er en mulighed for Envy 4512. Alt i alt er der en noget anstændig printer med en venlig pris, men der er ikke noget for specielt.

Pris på anmeldelsestidspunktet: $ 64

HP Envy 4512

Design - 9.5
Funktioner - 6
Kvalitet - 5.9
Ydeevne - 6.5
Værdi - 7,5

7.1

Brugerbedømmelse: 4.85 (2 stemmer)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found