Hvordan løser jeg fejl 0x800CCC90 på Windows Live Mail

Fejlkoden0x8000ccc90 betyder atWindows Live Mail modtog et ugyldigt svar fra POP3-serveren. Dette kan være et problem med din mailserver eller med selve mailklienten, hvis den er korrupt. Mange mennesker, der stillede dette spørgsmål om at komme rundt med denne særlige fejlkode, efterlader ridser på hovedet, fordi det ikke bekræfter, hvor problemet / fejlen stammer fra.

Jeg har dog løst dette problem tidligere, men der er ikke en eneste metode, som du vil kunne løse det, så du bliver nødt til at følge alle trin, hvis man ikke fungerer, gå videre til den næste.

Lad os komme i gang uden at tale videre!

Trin et er at sikre sig hvad dine kontoindstillinger er, hvis de er opdaterede. Den nemmeste måde at gøre dette på er at ringe til din internetudbyder og få indstillingerne sendt til dig eller få dem skrevet ned (jeg foretrækker mail for at undgå menneskelige fejl) - Du kan stadig få adgang til dine e-mails ved at komme ind på webmailen .

Hvis du ikke ved, hvordan du kommer ind i webmail, skal du gå til www.google.com og skriv “isp name + webmail”, fx: comcast webmail

Den måde, jeg finder indstillingerne på, er ved at indtaste dem på Thunderbird, og det henter selve indstillingerne ved at kalde det til sin database.

Trin toer at bekræfte dine mail-kontoindstillinger i Windows Live Mail ved at åbne dine kontoegenskaber og matche dem med de indstillinger, du har modtaget. Tjek din Windows Live Mail indstillinger ved at gå til Konti fanen og vælge Ejendomme. Sørg for, at serverne (indgående og udgående) + portnumre / SSL er korrekte. Kontroller, om problemet er løst nu! hvis ikke, så

Trin treville være at afinstallere og geninstallere Windows Live Mail, men inden du gør dette, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dine e-mails, kontakter osv. ved at eksportere fra filmenuen, så du kan importere det senere efter geninstallation Windows Live Mail. For at afinstallere skal du gå til Kontrolpanel -> Programmer og funktioner -> Afinstaller et program - find Windows Essentials og dobbeltklik på det, og vælg derefterFjern et eller flere programmer, vælg Windows Live Mailog afinstallere det.

Når det er afinstalleret, skal du klikke her for at downloade det væsentlige og opdatere til den nyeste version af WLM. Når det er geninstalleret, skal du åbne og omkonfigurere klienten og derefter importere mailsne, hvis du har gemt dem tidligere.

Personligt er jeg ikke fan af Windows Live Mail på grund af den begrænsede support og antallet af fejl - hvis du spørger mig, hvilken klient jeg vil anbefale, er det Thunderbird.

Hvis du stadig har problemer, så spørg mig nedenfor! 🙂


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found