Fix: Instagram-tilmeldingsfejl

Du kan muligvis støde på Instagram-tilmeldingsfejl hovedsagelig på grund af at blive blokeret af Instagram. Enten IP eller enheden er spærret på grund af overtrædelse af vilkårene og tjenesterne. En bruger vil se følgende fejlmeddelelse:

"Undskyld! Der er et problem med at tilmelde dig lige nu. Prøv igen senere. Vi begrænser bestemt indhold og handlinger for at beskytte vores samfund. Fortæl os, hvis du tror, ​​vi har begået en fejl. ”

Inden du fortsætter med flere tekniske løsninger, skal du sørge for at prøve at oprette Instagram-kontoen på en godkendt app (ikke en app som Instagram-tilhænger). Du kan også prøve at bruge en inkognito eller privat tilstand af browseren, hvis du prøver at bruge en webbrowser.

Nu er der to scenarier i denne fejlmeddelelse: enten er din konto forbudt af Instagram, eller dette sker på grund af en teknisk fejl. Hvis dette sker på grund af tekniske problemer, kan du følge de anførte løsninger. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du overveje at kontakte dem for at fjerne forbuddet.

Løsning 1: Log af Facebook

Instagram-tilmeldingsproblemet kan opstå, hvis du tidligere havde en Instagram-konto hos Facebook, og at Facebook er logget ind på enheden. Her kan det løse problemet at logge ud af Facebook og derefter oprette en ny Instagram-konto.

  1. På din enhed Log ud af Facebook / Messenger.
  2. Derefter genstart din enhed.
  3. Nu besøg Instagram-tilmeldingssiden og skab en ny Instagram-konto (husk bare at bruge en ikke-forbundet e-mail med ethvert socialt websted) for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 2: Brug en anden enhed

Hvis din konto blev forbudt på grund af overtrædelse af Instagrams TOS (som at sende ophavsretligt materiale osv.), Og du prøver at oprette en ny konto på den enhed, kan du blive udsat for den fejl, der diskuteres. I så fald kan brug af en anden enhed muligvis løse problemet. Bemærk, at du stadig ikke kan bruge den forbudte enhed til at logge på Instagram. Du kan også bruge Windows-applikationen til at tilmelde dig.

  1. Kontakt til en anden enhed (hvis du prøver at oprette en konto på en telefon, så prøv at bruge en pc).
  2. Prøv nu at Tilmelde for at Instagram-kontoen skal kontrollere, om problemet er løst.

Hvis du prøver at oprette kontoen ved hjælp af e-mail, skal du bruge dit telefonnummer (men dette nummer skal ikke være knyttet til nogen anden konto) og omvendt.

Løsning 3: Brug et andet netværk

Du kan støde på Instagram-tilmeldingsfejl, hvis IP-adressen, der i øjeblikket er tildelt din enhed, blev brugt af nogen til at sende spam (især når du bruger mobildata). I så fald kan skifte til et andet netværk løse problemet. Hvis der ikke er noget andet netværk tilgængeligt, kan du bruge en VPN / proxy. Men som VPN'er brugt af hundreder af tusinder af brugere, kan du også støde på den samme fejl. I så fald kan brug af en betalt VPN eller proxy muligvis løse problemet.

  1. Åben en hæderlig VPN / proxy efter eget valg.
  2. Prøv nu at Tilmelde til en Instagram-konto.

Hvis du stadig ikke kan oprette en Instagram-konto, skal du prøve at oprette en ny konto på en anden enhed på en forskellige netværk. En anden mulighed kunne være at opret et nyt Facebook-id i inkognitotilstand af en browser på en pc, og brug derefter dette id til at tilmelde dig Instagram-kontoen.

Tags instagram