FIX: Trin til løsning af iPhone 6-fejl 4013

På trods af at iPhone 6 er den nyeste teknologi på platformen til smartphone. iPhone 6 brat lejlighedsvis en fejl (4013), hvilket resulterer i: brugere til at forhindre opgradering til den nyeste softwareversion ved hjælp af iTunes.

Denne vejledning; gælder også for iPhone 4 & 5.

Fejl 4013 er forbundet med hardwaren - Det er ikke relateret til telefonens software. Men som alt det digitale, får du ikke rigtig ordnet denne uden din andel af head-banging. Hvert problem kan hæmmes med en omhyggelig hjælp. Der er forskellige metoder.

Formentlig arbejdede de for mange brugere, men ikke alle. Alle disse metoder anbefales at prøve på ordnet måde, på den måde bliver det lettere at løse problemet. Hvis alt mislykkes, skal du tage din iPhone til nærmeste Apple-stikkontakt.

Metode 1: Udskift din USB-port

Som nævnt ovenfor er Fejl 4013 et hardwareproblem - en beskadiget USB-port eller et defekt USB-kabel. Prøv at skifte USB-port. Skift derefter dit USB-kabel. Brug af originalt tilbehør anbefales stærkt.

Hvis begge mislykkedes, skal du prøve at opgradere fra en anden computer med den nyeste iTunes-version allerede installeret i den.

Metode 2: Ryd op plads

Fejl 4013 kan skyldes manglen på plads til opdateringen til at installere på din enhed. Prøv at gå til Indstillinger> Generelt> Brug - Fyld lidt plads i din hukommelse.

Metode 3: Gendan og gendan

Hvis fejlen 4013 opstår, når firmwaren opdateres uden at foretage en ren gendannelse (selv efter udskiftning af kabler), skal kun denne metode overvejes i en sådan retning. Denne procedure anbefales som den sidste ting at prøve, men det er ret lettere at få dette gjort med det samme.

1. Tilslut din iPhone 6 til computeren. Åbn iTunes-hjælpeprogrammet.

2. Lav en sikkerhedskopi af alle dine nyttige data, ellers slettes de.

3. Efter afslutning af sikkerhedskopien skal du frakoble din iPhone og slukke for iTunes.

4. Åbn Gendannelsestilstand ved at holde tænd / sluk- og startknappen på samme tid, indtil den sorte skærm vises.

5. Åbn nu iTunes fra pc'en.

6. Tilslut din iPhone, iTunes vil angive “Enheden er tilsluttet i gendannelsestilstand ”

7. Følg nu de enkle instruktioner, og gendan din enhed. Resultat i; dine data bliver udslettet.

8. Gendan dine data fra den sikkerhedskopi, du lavede tidligere.

Se også den lignende guide for at gendanne din iPad til dens fabriksindstillinger.