Fix: iTunes-installation mislykkes og ruller tilbage

Dette problem opstår, hvor iTunes tidligere er blevet installeret på en Windows-computer. Det bliver ødelagt, når brugeren oprindeligt forsøger at opgradere / geninstallere, og derefter mislykkes de efterfølgende forsøg, hvor iTunes-installationen normalt ruller tilbage på grund af de spor, som installationsprogrammet finder.

Som resultat; du kan ikke opdatere iTunes.

Geninstallation efter afinstallation påvirker ikke dit iTunes-bibliotek.

Målet med denne vejledning er at geninstallere iTunes uden problemer; For at gøre det bruger vi en prøveversion af et afinstallationsprogram til at afinstallere programfilerne, det er registreringsdatabaseindstillinger og alle spor i mapperne.

At fortsætte; følg nedenstående trin:

a) Gå til www.revouninstaller.com og download 30-dages prøveperiode.

b) Åbn RevoUninstaller, efter at den er installeret, og søg efter ordet Apple i søgefeltet; fjerne / afinstallere alle de Apple-programmer, den finder (en efter en), og sørg for at scanne i slutningen af ​​afinstallationsprocessen, så den kan finde tilbage til filer og spor; vælg derefter dem alle, og vælg Fjern for at fjerne dem.

c) Når du har søgt efter ordet æble; søg efter følgende nøgleord og fjern dem også.

bonjourhurtig tid

Her er en komplet liste over alle de programmer, du skal afinstallere:

1) iTunes

2) Apple-softwareopdatering

3) Apple Mobile Device Support

4) Bonjour

5) Apple Application Support (iTunes 9 eller nyere). På nogle systemer installerer iTunes muligvis to versioner af Apple Application Support. Dette forventes. Hvis begge er til stede, skal du sørge for at afinstallere begge versioner.

6) Quicktime

d) Når alle apple-tilknyttede programmer er fjernet; gå til iTunes-webstedet og download Apple iTunes-installationen igen.

e) Genstart din pc, og kør opsætningen igen.

d) Dette skal løse problemet, og din iTune skal være tilbage.

Nu når du åbner iTunes igen; du vil se biblioteket og alle relaterede data automatisk importeres og sorteres tilbage i iTunes

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp; er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found