Fix: Google Chrome - klasse ikke registreret fejl

Brugere har rapporteret problemer med at åbne Google Chrome, hvor de får enKlasse ikke registreret fejl.Problemet kan opstå, uanset hvilket operativsystem du bruger. Der er et rod i registreringsdatabasen, der udløser denne fejl. Generelt, hvis du gennemser det faktiske bibliotek, hvor chrome er installeret, skal det åbnes. For eksempel, c: \ Program Files (x86) \ Google \ Chromepå et 64-bit system ellerc: \ Program Files \ Google \ Chromepå et 32-bit system. Dette hjælper dog ikke med at løse problemet. I denne vejledning vil jeg lede dig gennem et par trin for at løse problemet permanent ved at adressere registreringsdatabase-problemer.

Hold på Windows-nøgle og Tryk på R at åbne Kør dialog.Skriv i dialogboksen Kørregedit.exeog klik Okay.

Tag nu en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, hvis du sletter forkerte nøgler og ender med at have flere problemer så nu. Klik på Computer i venstre rude, og klik derefter på Fil ->Eksport -> og gem filen somregistry-backup.

Når du er færdig, skal du gennemse de følgende taster og slette dem.VÆR FORSIGTIG!Slet kun de nøgler, der er anført nedenfor, undernøglerne (ikke rodtasterne),for eksempel: når du udviderHKY_CLASSES_ROOT,lede efterChromefolder. Højreklik på det og slet det.

HKEY_CLASSES_ROOT \ Chrome

HKLM \ Software \ Classes \ Chrome (det hele)

HKCU \ Software \ Classes \ Chrome (det hele)

HKLM \ Software \ Classes \ ChromeHTML \ open \ command \ DelegateExecute

HKCU \ Software \ Classes \ ChromeHTML \ open \ command \ DelegateExecute

Når tasterne er slettet, skal du genstarte din pc og derefter teste for at se, om Chrome fungerer. Hvis du ender med at slette forkerte nøgler, kan du importere registreringsdatabasen ved at åbne registreringseditoren og klikke Fil ->Importere -> vælg den fil, du har gemt.

Tags klasse ikke registreret

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found