Hvad er: '.VCF' filtypenavn og hvordan man åbner den?

Mange brugere skal have set en filtypenavn '.vcf' med forskellige navngivne filer i deres adressebogskatalog. Hver fil har forskellige oplysninger gemt i sig. Brugere kan oprette denne fil manuelt ved at vælge import / eksport-indstillingen for kontakter. Nogle gange kan en enhed oprette den automatisk som en sikkerhedskopi. Flere brugere er dog nysgerrige efter, hvad .vcf filtypenavnet er, og hvad det bruges til. I denne artikel vil vi diskutere .vcf-udvidelsen, og hvordan du kan åbne den.

Hvad er .VCF filtypenavn?

VCF eller Virtual Contact File er en udvidelse til vCard-filer. vCard-filer bruges til at gemme kontaktoplysningerne for en person eller en virksomhed. Du kan gemme en kontakts navn, telefonnummer, e-mail-adresse, fysiske adresse og andre kontaktoplysninger til en person. VCF-filer bruges til at importere og eksportere kontakter fra forskellige adressebøger, det bruges også til at dele kontaktoplysninger med andre mennesker. Denne fil kan vedhæftes via e-mail, tekst og online beskeder. VCard-filen kan have digitale billeder og andet multimedie knyttet til en kontaktliste. De fleste platforme har deres adressebog og kan oprette vCard-filen til at gemme kontaktlisten.

Sådan åbnes .VCF (vCard) fil i Windows?

Du kan åbne vCard-filer i Windows gennem standardapplikationerne såsom Windows Contact, People-appen og Outlook. Tekstoplysningerne i vCard-filerne kan også ses gennem tekstapplikationer, som Notepad, Notepad ++, Word og enhver anden teksteditor. Du kan dog ikke se billeder og multimedierelaterede ting i teksteditorer. Der er også nogle applikationer, især til visning af VCF-udvidelsesfiler, og nogle online-sider giver også funktionen til visning og konvertering af vCard-filer. Der er mange metoder til at åbne vCard-filerne, men vi viser dig nogle af metoderne i form af eksempel for at give dig ideen om det.

Metode 1: Brug af Windows-standardfunktionen til visning af kontaktpersoner

 1. Højreklik på den vCard-fil og vælg en af ​​følgende muligheder, eller du kan Dobbeltklik filen, hvis der ikke er indstillet nogen applikation til Brug altid denne app-indstilling. Du kan vælge Outlook hvis du allerede har konfigureret din Outlook.
 2. Du kan også vælge Windows-kontakt for blot at se et enkelt kontakt vCard.

  Bemærk: Hvis du åbner et vCard med flere kontaktlister i det med denne funktion, viser det alle kontakterne en efter en, og du bliver nødt til at lukke dem alle, når de fortsætter med at åbne.

 3. Det Menneskerapp kan også åbne vCard og kun vise dig oplysningerne fra en enkelt kontaktperson. Hvis vCard har flere kontaktlister, viser dette ikke dem alle.
 4. Endelig blev tekstredaktører kan også åbne vCard i form af tekst. Det viser billederne i kodningsformen. Dette kan vise både enkelt vCard-kontakt og et vCard med en komplet liste over kontakter.

Metode 2: Brug af VCF Viewer-applikationen

 1. Der er mange VCF-visning software, som du kan finde, bruger vi Turgs vCard Viewer for at demonstrere, hvordan det fungerer. Gå til følgende link for at downloade det: Turgs vCard Viewer
 2. Installere fra den downloadede fil og åben ansøgningen.
 3. Klik på Tilføj filer og vælg den fil, du vil se i applikationen.
 4. Filen med en vejviser åbnes, vælg .vcf-fil i venstre panel, og du får alle oplysninger om vCard i detaljer.

Metode 3: Brug af onlinewebsted til at åbne VCF-filen

 1. Du kan også bruge en af online-sider for at se dine VCF-filer uden at downloade nogen applikation. Gå til følgende side: oconvert.com
 2. Klik på Vælg fil og vælg VCF-fil som du vil se online. Klik derefter på Se VCF-fil knappen nedenunder.
 3. Det konverterer filen til HTML og giver linket til siden. Du kan kopi det link og sæt ind det til en ny fane. Du vil være i stand til at få vist oplysningerne i din VCF-fil.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found