Sådan bruges Android som guitarforstærker

For musikere, der er på farten, der hurtigt vil indspille noget fantastisk guitarriff, de lige har tænkt på, eller bare på anden måde jammer, når du ikke har en forstærker praktisk, er der mange måder at bruge din Android-telefon som en guitarforstærker-simulator.

I denne eksklusive guide til Appuals dækker vi, hvad du har brug for for at forbinde din guitar til din Android-enhed, så du kan begynde at rocke ud, uanset hvor du er, intet tungt udstyr nødvendigt.

Andre tutorials til musiksoftware fra Appuals, som du måske er interesseret i:

  • Sådan optages guitar på pc ved hjælp af Reaper DAW
  • Sådan oprettes en forudindstillet lydrack i overhøj TH3

Krav:

Forstærker simulator app:

Kan ikke lide eller ToneBridge

Eksternt lydkort:

Til ToneBridge skal du bruge en kompatibel adapter, der bruger en hovedtelefonport til forbindelse, fordi ToneBridge ikke er kompatibel med USB-forbindelse. Dette betyder, at du for ToneBridge har brug for noget som:

  • Ampkit-link
  • iRig / iRig 2

Deplike er dog USB-kompatibel, så du kan bruge et USB-baseret lydkort som:

  • DTOL 5.1
  • Behringer UCG102
  • iRig HD / HD 2 / Pro

USB OTG-kabel

hvis du bruger Deplike + USB-lydkort. Behøver ikke dette til ToneBridge.

  • ¼” til 3,5 mm jackadapter
  • To 3,5 mm AUX-kabler

En slags bærbar højttaler med et hovedtelefonindgangsstik. Brug ikke en Bluetooth-højttaler, ventetid vil være forfærdelig!

Tilslutning af din guitar til Android-telefon til appen Deplike

Så for at oprette forbindelse til Kan ikke lide, vil du grundlæggende gøre dette:

Guitar -> AUX-kabel med ¼ ”til 3,5 mm adapter -> USB-lydkortindgangsstik -> USB OTG -> Android-enhed og derefter USB-lydkortudgangsstik -> AUX-kabel -> bærbar højttaler. Din opsætning vil grundlæggende se sådan ud:

Når du har tilsluttet alt, skal du bare starte Deplike-appen på din telefon og begynde at snuble. Du kan justere lydstyrken på din telefon og højttaler - jeg anbefaler at indstille telefonens lydstyrke til omkring 80% og derefter skrue op for højttalervolumenet for at kompensere. At skrue op for Android-lydstyrken op til 100% har tendens til at producere en vis forvrængning (ikke heavy metal-typen).

Brug af Deplike-appen er ret ligetil. Du har et antal forudindstillinger at vælge imellem, eller du kan sammensætte en kombination af forstærkere og effekter for at skabe din egen guitarlyd.

Tilslutning af din guitar til Android-enhed til ToneBridge

Din opsætning vil stort set være nøjagtig den samme som for Deplike, bortset fra at din lydgrænseflade opretter forbindelse til hovedtelefonstikket på din Android-enhed i stedet for via USB OTG. Så din opsætning vil se mere sådan ud:

ToneBridge som software er en bit mere avanceret end Deplike, fordi ToneBridge blev oprettet af Ultimate Guitar (ja, det populære websted med guitarfaner). Således har ToneBridge en masse ekstra funktioner, som at trække guitarfanen op for mange af dens sangforudindstillinger eller downloade nye forudindstillinger via hjemmesiden. Du kan også finde en masse brugeroprettede forudindstillinger i Ultimate Guitar forum sektionen dedikeret til ToneBridge specifikt:

Under alle omstændigheder er brugen af ​​ToneBridge også ret enkel og ligetil. Der er masser af forudindstillinger at vælge imellem, og hvis du går til Workshop-menuen i appen, kan du oprette din egen forudindstilling og sende den til offentliggørelse for andre at downloade.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found