Fix: Kan ikke oprette forbindelse til App Store

Mac App Store er et vidunderligt sted, hvor du kan downloade alle slags applikationer og programmer designet specielt til din Mac. Mac App Store er dog ikke som alle andre App Stores uden sin rimelige andel af kinks. Et af de mest kendte problemer med Mac App Store er, hvor den viser en fejlmeddelelse, der siger "Kan ikke oprette forbindelse til App Store" hver gang en berørt bruger forsøger at starte den.

Dette er et problem, hvor den berørte brugers Mac simpelthen ikke kan oprette forbindelse til Mac App Store. Årsagen bag dette problem kan være alt fra en rystende internetforbindelse til et problem med certifikater i KeyChain-appen. I de fleste tilfælde skal du blot lukke og derefter genstarte Mac App Store eller logge ud af Mac App Store ved at klikke på butik >Log ud og derefter logger ind igen på det løser problemet. Men hvis ingen af ​​disse løsninger formår at løse dette problem for dig, skal du ikke frygte, da følgende er de mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve at slippe af med "Kan ikke oprette forbindelse til App Store" -fejlmeddelelsen og genoprette en sund forbindelse til Mac App Store:

Bemærk:Før du fortsætter, skal du sørge for, at du har gjort detnøjagtig dato og tidpå din maskine. Hvis tid og dato ikke er nøjagtig, nægter appstore at oprette forbindelse.

Løsning 1: Kontroller, om din internetforbindelse fungerer

Hvis du er blevet offer for fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til App Store", ville du tidligst mistanke om din internetforbindelse som synderen. Når det er tilfældet, er den første løsning, du kan prøve, at kontrollere, om din internetforbindelse fungerer.

Klik på Æble logo i værktøjslinjen øverst. Klik på Systemindstillinger i genvejsmenuen. Klik på Netværk. Kontroller, om der er et grønt ikon ved siden af ​​det netværk, du har forbindelse til. Hvis det grønne ikon er til stede, er din internetforbindelse ikke skylden. Men hvis der er et rødt ikon ved siden af ​​det netværk, du har forbindelse til, er din internetforbindelse nede, og det er sandsynligvis derfor, at din Mac ikke kan oprette forbindelse til Mac App Store.

Løsning 2: Indstil din Macs DNS-servere til Googles DNS

Klik på Æble logo i værktøjslinjen øverst. Klik på Systemindstillinger i genvejsmenuen.

Vælg dit netværk fra venstre rude, og klik derefter på Avanceret.

Naviger til DNS

Klik på + under DNS-servere og tilføj følgende DNS-adresse:

8.8.8.8

Klik på + under DNS-servere og tilføj følgende DNS-adresse:

8.8.4.4

Begge de DNS-adresser, du har tilføjet, er Apples globale DNS-adresser. Klik på Okay, afslut Netværk indstillinger og genstart din Mac. Kontroller, om problemet blev løst, når din Mac starter op.

Løsning 3: Slip af med ugyldige eller forkerte certifikater

Fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til App Store" kan også skyldes ugyldige eller forkerte certifikater. Hvis ugyldige eller forkerte certifikater er roden til dette problem i dit tilfælde, kan du her slippe af med dem og genoprette adgangen til Mac App Store:

Start Finder. Klik på . Klik på Gå til Mappe i genvejsmenuen.

Skriv følgende i vindue og klik på :

/ var / db / crls /

Slet cricache.db og ocspcache.db ved at trække begge disse filer en efter en til Affald. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte handlingen ved at indtaste og bekræfte en administratoradgangskode.

Tom det Affald.

Genstart din Mac, og kontroller, om problemet er løst, når det starter op.

Løsning 4: Rediger specifikke certifikater i KeyChain-applikationen

KeyChain-applikationen indeholder adgangskoder og certifikater, som din Mac bruger til at etablere sikre forbindelser fra apps, og det inkluderer Mac App Store. Et problem med visse certifikater, som KeyChain-appen indeholder, kan også give fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til App Store". Hvis det er det, der forårsager dette problem i dit tilfælde, skal du her gøre for at redigere bestemte certifikater i KeyChain-applikationen og løse dette problem:

Åben Adgang til nøglekæde placeret i / Applikationer / Hjælpeprogrammer /.

Klik på i venstre rude Certifikater under Kategori. I søgefeltet øverst til højre på Adgang til nøglekæde vindue, skriv Klasse og tryk på Vend tilbage.

Bland søgeresultaterne skal du finde og dobbeltklikke på et certifikat, der har et ikon med en blå kontur. Dette åbner et vindue med oplysninger vedrørende certifikatet.

Klik på trekanten ved siden af Tillid for at afsløre tilladelserne til certifikatet. Sæt Secure Sockets Layer (SSL): til Stol altid på og luk vinduet. Bekræft handlingen ved at skrive din administratoradgangskode i den resulterende popup.

Dobbeltklik på det samme certifikat, du åbnede i trin 4.

Klik på trekanten ved siden af Tillid for at afsløre tilladelserne til certifikatet.

Sæt Når du bruger dette certifikat: til Brug brugerdefinerede indstillinger og luk vinduet.

Bekræft handlingen ved at skrive din administratoradgangskode i den resulterende popup.

Gentage trin 411 for hvert af certifikaterne i søgeresultaterne har hatten et ikon med en blå kontur.

Genstart din Mac, og kontroller, om problemet var løst.

Løsning 5: Skift proxy-protokollen i Netværksindstillinger

  1. Klik på Æble logo i værktøjslinjen øverst og vælg Systemindstillinger i genvejsmenuen, og klik derefter på Netværk Mulighed
  2. Vælg Rykke indstilling i Netværksindstillinger
  3. Vælg “FuldmagterFanen, og marker derefter “Auto Proxy Discovery”Og fjern markeringen af”SOCKS Proxy”I protokollisten, og klik Okay


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found