Hvad er: Gstatic

Der har været mange rapporter fra brugere, der har bemærket “Gstatic.com ”i deres browsere og nogle rapporter fra brugere, der omdirigeres til deres browsere af“ Gstatic ”. I denne artikel vil vi guide dig om funktionerne i dette domæne og informere dig om det er sikkert.

Hvad er "Gstatic"?

Gstatic.com er et domæne, der ejes af Google, og det bruges til at indlæse indhold fra deres indholdsleveringsnetværk. CDN'er bruges til at uploade webstedsindholdet til servere, som senere er adgang til via Gstatic-domænet. Gstatic bruges også til at gemme statiske data som JSlibraries, stylesheets osv. Der er også et domæne med navnet “//connectivity.gstatic.com/”Som bruges af Chrome og Android-enheder til at verificere forbindelse til internettet.

Der er dog også en forfalske af dette domæne i form af en virus. Denne virus har plaget mange mennesker, og den er forbundet med adware. Adware er et program, der downloader og installerer sig selv på computeren og viser brugerens reklamer. Det downloades sammen med andet indhold og installeres i baggrunden. Det sporer brugerens interesser og kompilerer derefter reklamer. Disse reklamer vises derefter, når brugeren forsøger at åbne browseren og omdirigeres af applikationen.

Er Gstatic et virus?

Der er modstridende rapporter om denne situation, nogle brugere foreslår, at det er et sikkert sted, mens andre har haft en frygtelig oplevelse med applikationen. Det er ret vanskeligt at etablere en dom, derfor foreslår vi, at du scanner computeren for vira, inden du beslutter dig. Nogle gange skjuler vira / malware sig under dække af legitime applikationer og inficerer computeren.

Derfor udfører en fuldscanning af computeren til bestemme hvis det er inficeret, er det ikke en dårlig idé. Det anbefales også at bruge Windows Defender til at scanne, hvis dit operativsystem er opdateret.

Sådan køres en systemscanning?

For at sikre, at din computer er beskyttet mod vira, kører vi en komplet systemscanning for at isolere og udrydde malware fra din computer. For det:

  1. Tryk på “Windows” + “jeg”For at åbne Indstillinger.
  2. Klik på "Opdatering&Sikkerhed”Og vælg “Windows-sikkerhed” fra venstre rude.
  3. Vælg “Virus- og trusselsbeskyttelse”Valgmulighed og klik på“Scanningsindstillinger”-Knappen.
  4. Klik på "FuldScanning”Og vælg“ScanningNu”-Knappen.
  5. Forsvareren scanner nu din computer for at sikre, at du er sikker på vira.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found