Fejl: Computeren opfylder ikke minimumskravsfejlen ved installation af grafikdriver

Fejlmeddelelsen 'Denne computer opfylder ikke minimumskravene til installation af softwaren ' skyldes ofte tilstedeværelsen af ​​et eksternt grafikkort, som som et resultat deaktiverer den integrerede GPU. Bortset fra det kan en forkert driver eller forkert OS-version også resultere i den nævnte fejlmeddelelse. Fejlen dukker op, når du forsøger enten at opdatere eller installere en driver til din Intel GPU, der leveres integreret med chipsættet.

I nogle tilfælde kan brugerne ikke engang se kortet under posten Displayadaptere i Enhedshåndtering. Dette refererer normalt til en begrænsning pålagt af BIOS-konfigurationen. Forskellige bundkort deaktiverer ofte det integrerede grafikkort i chipset, når et eksternt grafikkort er tilsluttet systemet. Det skal dog ikke ske hele tiden. Vi vil se nærmere på årsagerne til fejlmeddelelsen nedenfor. Lad os derfor uden videre gå ind i det.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen "Denne computer opfylder ikke minimumskravene til installation af softwaren"?

Vi gennemgik flere brugerrapporter for at få bedre forståelse af den nævnte fejlmeddelelse og udarbejdede en liste over forskellige årsager, som er nævnt nedenfor.

 • Grafikkort deaktiveret i BIOS-konfigurationen: Fejlmeddelelsen dukker op, hvis du har et eksternt videokort tilsluttet systemet, i hvilket tilfælde nogle bundkort automatisk deaktiverer det integrerede grafikkort i chipset. Tilstedeværelsen af ​​et eksternt grafikkort er dog kun en sandsynlighed og ikke et defineret scenario.
 • Forkert driver: En anden årsag til den nævnte fejlmeddelelse kan være implementeringen af ​​en helt forkert driver. Hvad dette betyder er, at den driver, du prøver at installere på dit system, varierer fra den, der er beregnet til dit grafikkort.
 • Forkert OS-version: Hvis du ikke allerede ved det, har hver version af Windows-operativsystemet en anden driver tilgængelig, som er specielt udviklet til den version af Windows OS. For eksempel, hvis du kører Windows 10, og den driver, du har downloadet, skal være til Windows 7 eller 8, så er det meget sandsynligt, at du i en sådan situation vil se en sådan fejl dukke op. En anden ting at bemærke er arkitekturen i dit operativsystem, for eksempel vil du ikke være i stand til at installere en 32-bit version af driveren på et 64-bit operativsystem.

Sådan løses fejlmeddelelsen 'Denne computer opfylder ikke minimumskravene til installation af softwaren'?

Nu hvor du er opmærksom på årsagerne til fejlmeddelelsen, så lad os komme ind i de løsninger, du implementerer for at løse problemet.

1. Brug Intel Driver og Support Assistant

Den første ting, du skal gøre, hvis du står over for den nævnte fejlmeddelelse, er at downloade Intel Driver og Support Assistant hjælpeprogram, der scanner din systemkonfiguration og automatisk installerer de nødvendige drivere til dig. Dette kan være nyttigt, når du ikke er sikker på din integrerede grafikkortmodel eller noget lignende. For at downloade værktøjet skal du bare gå til dette link og klik på knappen Download nu. Dette begynder at downloade Intel Driver og Support Assistant-værktøjet.

Alternativt kan du kontrollere modellen på dit grafikkort. Når du har din grafikkortmodel, kan du gå til dette link og download den rigtige driver manuelt.

2. Installer driveren manuelt

Fejlmeddelelsen vises, når du prøver at installere driveren ved at køre driverens installationsfil. Du kan omgå fejlmeddelelsen ved at installere den manuelt via Enhedshåndtering. Installation af en driver manuelt anbefales ikke altid, men i dette scenarie kan du sikkert gøre det.

Inden du fortsætter med installation af driveren manuelt, skal du sørge for, at den rigtige driver er downloadet på dit system. Følg derefter instruktionerne nedenfor:

 1. Tryk på Windows-nøgle + R at åbne op for Løb dialog boks.
 2. Når det åbner, skal du skrive devmgmt.msc og tryk derefter på Gå ind nøgle.
 3. Dette åbner op for Enhedshåndtering vindue.
 4. Udvid nu SkærmAdaptere post, skal du højreklikke på dit grafikkort og derefter vælge Ejendomme fra rullemenuen.
 5. Skift derefter til Chauffør fanen og klik på OpdateringChauffør knap.
 6. Klik på 'Gennemse min computer for driversoftware' mulighed.
 7. Klik derefter på 'Lad mig vælge fra en liste over tilgængelige drivere på min computer' mulighed.
 8. Klik på HarDisk knappen, og gennemse derefter den mappe, du har din driver. Gå til grafikmappen, og vælg.inf fil. Hvis du ikke har en grafikmappe, er du ikke bekymret, bare vælg .inf (dette er den, der er beregnet til din skærmadapter) -fil og klik Åben.
 9. Klik derefter på Næste og hvis du får poppet op med en besked, skal du bare trykke Ja.
 10. Vent på, at driveren er installeret.

Hvis du ikke har en Intel Graphics-post under Displayadaptere, skal du følge den næste løsning.

3. Aktivér integreret grafik

Som det sker, er nogle bundkort programmeret til automatisk at deaktivere det integrerede grafikkort, når du har et eksternt videokort tilsluttet. I nogle scenarier er det dog ikke tilfældet, og dit integrerede kort er muligvis stadig deaktiveret. I et sådant scenario skal du aktivere det integrerede grafikkort fra BIOS.

Aktivering af din integrerede grafik kan variere fra producent til producent, hvorfor vi ikke kan levere et defineret sæt instruktioner. Men for at give en grov ide findes den normalt i Fremskreden fane i dine BIOS-indstillinger, der normalt kaldes IGD Multi-Monitor, iGPU Multi-Monitor eller Intel Integrated GPU. Forskellige producenter har forskellige definerede nøgler til opstart til BIOS, så du bliver nødt til at slå det op på Google.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found