HP Deskjet 2652 All-in-One printeranmeldelse

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ HP Deskjet 2652 All-in-One printeranmeldelse

HP Deskjet 2652 All-in-One printeranmeldelse

Af Bill Wilson 10. september 2019 6 minutter læst

Når du køber printere, kommer navnet HP over øjnene, uanset hvad. HP har etableret sig som de universelle gutter, det være sig til professionel brug eller personlig. De er ansvarlige for at udgive utallige versioner af printere og har opgraderet deres modeller efter hinanden. Da flere og flere funktioner tilføjes, synes prislappen imidlertid at gå højere og højere. Da printere til en overkommelig pris bliver mere og mere tilgængelige, bliver de tilsluttet flere funktioner. I den rette brugers hænder kan en billig printer fungere lige så godt. I dette spektrum af avancerede og billige tierprintere ligger HP Deskjet 2652.

HP Deskjet 2652

Budget Utilitar

  • Understøtter WiFi-forbindelse trods billig pris
  • Udskrivning og kopiering er altid meget konsekvent og pålidelig
  • Tynd og svag opbygning
  • Patronkapaciteten er ikke for høj
  • Ikke egnet til langvarig brug

Printopløsning: 1200 x 1200 dpi (ensfarvet) og 4800 x 1200 dpi (farvet) | Kopiopløsning: 300 x 300 dpi | Scanningsopløsning: 1200 x 1200 dpi | Patrontype: HP 64 og HP 64 XL | Indføringsbakke: 125 sider | Udskriftsbakke: 25 sider | Sidestørrelse: A4 8,5 x 11,7 tommer

DOM:En godt afrundet ydelse ud af printeren, kopimaskinen og scanneren. Tilbyder ikke nogen specielt overbevisende funktioner, men leveres med en ret billig pris. Byggekvaliteten er i bedste fald tvivlsom, men for et gennemsnitligt kontor eller enkle og hurtige personlige opgaver er HP Deskjet 2652 et meget godt valg.

Tjek pris

Deskjet 2652 er et rigtig billigt køb, og alt i alt får det jobbet gjort. Der er ingen særpræg ved Deskjet 2652, og det skiller sig ikke rigtig så meget ud. Udskrivningskvaliteten er anstændig nok til at gøre det til et brugbart produkt til personlig brug. Og til kontorbrug har den en forholdsvis moderat hastighed for ikke at bremse arbejdet, mens man venter på udskrifterne. Desuden gør den kompakte størrelse det let at transportere og flytte. Deskjet 2652 kan mere end bare udskrive. Du kan også scanne dokumenter, kopiere dem og overføre dem trådløst. Som sådan blev vi glædeligt overrasket over at se Deskjet 2652 understøtte WiFi-forbindelse til denne lave pris.

Deskjet 2652 er i de billigere ender af tingene, og måske lider det også af et stort antal ulemper. Mest bemærkelsesværdigt føles plastikbygningen virkelig spinkel og svag, hvilket rejser spørgsmål om den lange levetid. Desuden er der ingen pålidelig funktion i denne printer, der hjælper med at spare på blæk. Dette er først og fremmest hvorfor Deskjet 2652 til et kontorbaseret miljø måske ikke er den bedste idé. Selvom prisen på selve printeren er meget billig, finder du ud af, at det er bedre at investere mere og købe alternative modeller i stedet.

Fortsæt med at læse videre, når vi diskuterer alt i detaljer og undersøger, hvad Deskjet 2652 gør rigtigt, og hvad det gør forkert.

Design

Alle printere i HP 2-serien har samme plasttype, der bruges i deres konstruktion. 2652-printeren kommer i hvid farve og har som nævnt den samme spinkle plast. Det overordnede design af det er ikke så dårligt. Miniaturestørrelsen er ret sympatisk sammen med de foldbare bakker. Øverst til venstre er der knapper sammen med et 7-segment LCD-display. Knapperne er til de grundlæggende ting som stop og pause, fjernelse af papirstop, trådløs forbindelse, scanning og fotokopiering. Alle kernefunktionerne findes på dette øverste venstre kontrolpanel. Bortset fra det har Deskjet 2652 en papirbakke på bagsiden, der, når den vippes ud, kan rumme op til 60 ark papir. Du skal være forsigtig, når du håndterer 2652, da bakkerne ikke taler styrke.

Deskjet 2652 har en flatbed-scanner i standard A4-størrelse. Du skal være forsigtig og prøve ikke at røre ved selve flatbed-glasset, da de er ret tilbøjelige til at fjerne fingeraftryk. På bagsiden er alle nødvendige porte og forbindelsesmidler - USB 2.0 til kabelforbindelser. Selvfølgelig har du mulighederne for standard USB-forbindelser, som du finder gemt bagpå. Imidlertid understøtter 2652 også WiFi-forbindelser fra en teknologi, som HP kan lide at ringe til, WiFi direkte. Download HP Smart AiO Remote-appen, og du bliver bedt om at tænde WiFi fra 2652. Derefter skal du blot følge de enkle trin, så er du klar til at gå. Forbindelser og udskrivning gennem denne funktion gøres utrolig let og enkel.

Funktioner

Deskjet 2652 har nogle ret anstændige funktioner, som du bemærker lige ud af flagermusen. Denne alt i én printer, scanner og kopimaskine kan være yderst nyttig til hjemmebrug. College studerende, der har brug for at få udskrevet sidste minuts opgave, vil gøre brug af Deskjet 2652 med sine nemme installationsfunktioner og meget god billedkvalitet. Tilføj alle disse med den lave pris, og det er en perfekt kirsebær på toppen. Deskjet 2652 har WiFi-forbindelser, så det er en lettelse. Desuden er installationsopsætningen med WiFi gjort super let. Sammen med udskrivningsmuligheder via WiFi understøtter Deskjet 2652 også Apple Air Print og Google Cloud Print. Første opsætning er ofte en meget kedelig opgave, der har nogle fejl undervejs. Heldigvis lider Deskjet 2652 ikke af det.

Flatbedscanneren på denne printer fungerer også godt, samtidig med at den understøtter en maksimal opløsning på 1200 x 1200 dpi til scanninger. Den maksimale scanningsstørrelse 216 x 216 mm og 8,5 x 11,69 tommer, standard A4-størrelse. Indbakken har en kapacitet på maksimalt 60 ark. Alle bakkerne til denne printer kan let foldes ind, så de ikke optager en masse af fast ejendom på skrivebordet. Udvidet til denne filosofi kan outputbakken også foldes, uanset om printeren er aktiv eller inaktiv. Selvom du glemmer at åbne outputbakken, registreres udskrivningskommandoer, og Deskjet 2652 vil simpelthen fortsætte fra det sted, hvor den slap. Dette er et pænt lille trick, der sikrer, at du aldrig støder på noget papirstop.

Udskrivning, scanning og kopiering

Deskjet 2652 understøtter de fleste af de almindelige almindelige papirstørrelser, der bruges i hjemmet eller på kontoret. Du skal huske på, at outputbakken kan rumme maksimalt 25 sider ad gangen. Denne printer er ikke den hurtigste på markedet, og hvad budgetprintere angår, er hastigheden anstændig. Deskjet 2652 behøver kun to patroner, der skal installeres - den sorte patron og den trefarvede patron. Den sorte patron er brugt op i næsten alle typer udskrifter, så sørg for at have den fyldt op. Disse patroner har en maksimal kapacitet til at udskrive over 100 sider hver. Den har en udskrivningshastighed på 12 sider pr. Minut for farvet og 20 sider pr. Minut for sort. Sorte udskrifter har en maksimal opløsning på 1200 x 1200 dpi, mens farvede er på 4800 x 1200 dpi.

Mens Deskjet 2652 kun markedsføres og sælges som en printer, har den scannings- og fotokopieringsfunktioner. Flatbed anvendt til scanninger understøtter en maksimal opløsning på 1200 x 1200 dpi. Det har en gråtonedybde på 8 bit og farvedybde på 24 bit. Vi prøvede scanneren ved at scanne enkle A4-sider og uddrag fra bøger. Kvaliteten var ret god til tekstbaserede dokumenter, men fotos og grafik led under en betydelig nedgradering. Det bruger CIS (Contact Image Sensors) til at scanne indholdet. Selvfølgelig vil scanning og derefter udskrivning af et billede altid resultere i kvalitetstab på selve billedet, men for hvad det er værd, ser Deskjet 2652 ud til at gøre et godt stykke arbejde.

Sammen med at bruge dette som en printer og scanner gør det også jobet med at være kopimaskine. Kopimaskinen har en hastighed på 6 sider pr. Minut for sort / hvid og 3 sider pr. Minut for farvet. Kopieringsopløsningen for både sort og farvet indhold er 600 x 600 dpi, hvilket ikke er det bedste på blokken. For studerende og kontorer, hvor der kræves en hurtig kopi, vil Deskjet 2652 bestemt ikke skuffe. Da denne printer ikke er en dedikeret kopimaskine, er kvaliteten ikke øverste. Vi var dog stadig meget lettet over at se, at farvedybden og nuancer var meget nøjagtige i forhold til kildebilledet, da vi scannede billeder. Alt i alt formår trioen at udføre et meget moderat job i betragtning af den lave pris. De udmærker sig ikke i nogen særlig bedrift, men giver en meget velafbalanceret afbalanceret præstation.

Dom

Hvis du har lidt af en pickle og har brug for en nem og billig løsning til dine trykbehov, anbefaler vi stærkt Deskjet 2652. Det vigtigste salgsargument er den meget billige pris. Byggekvaliteten er ret spinkel og svag, så du skal være forsigtig, når du håndterer den. Forudsat at du bruger den med forsigtighed og ikke lægger for meget kraft på Deskjet 2652, får du rimelig kompensation for den lave pris under $ 50. Hvis langvarig brug er det, du leder efter, investerer du sandsynligvis i 3000-serien af ​​HP i stedet for. Denne byggekvalitet har givet anledning til bekymring over holdbarhed hos købere, der rapporterer om defekte interne komponenter efter nogen tid.

For alle, der har brug for at udskrive 50 - 300 sider om måneden, og prisen er en vigtig faktor at veje ind, anbefaler vi stærkt HP Deskjet 2652. Denne kombinationsboks er “Jack of all trades but master of none”.

Pris på anmeldelsestidspunktet: 55 $

HP DeskJet 2652

Design - 9.5
Funktioner - 6.5
Kvalitet - 6.5
Ydeevne - 6.5
Værdi - 7,6

7.3

Brugerbedømmelse: 4.6 (3 stemmer)