Fix: Video fryser under afspilning på Windows 10

For nogle Windows 10-brugere introducerede opdatering fra tidligere OS-versioner en ejendommelig fejl; deres videoer begyndte at fryse efter hvert par sekunders afspilning. På trods af opdatering af drivere og forsøg på mange forskellige videoafspillere forsvandt fejlen ikke. I denne artikel deler vi to metoder for at slippe af med dette problem. Vi anbefaler at følge den første metode først, og hvis det stadig ikke fungerer for dig, skal du gå videre til den næste.

Metode 1: Opret en ny administratorkonto

Den første metode, som vi skal dele, involverer fjernelse af den administratorkonto, du er i øjeblikket, og derefter tilføjelse af den igen. VIGTIG: Sørg for, at du har lavet en sikkerhedskopi af alle de dokumenter og vigtige filer, der findes på den aktuelle administratorkonto, inden du fortsætter:

For det første skal du logge ind med en anden administratorkonto. Hvis du ikke har en administratorkonto, kan du oprette en ved at følge disse trin:

Gå til Indstillinger ved at trykke på “Windows-tast + A”Og vælge“Alle indstillinger

Gå nu til “Konti”Og gå over til”Familie og andre brugere”-Fanen.

Klik på "Føj en anden til denne pc”. Følg instruktionerne på skærmen, og tilføj kontoen med den type information, du ønsker.Du kan enten tilføje en lokal konto eller en Microsoft-konto.

Når kontoen er tilføjet, begynder de at blive vist under “Andre brugere”Sektion.

Klik på brugeren, vælg “Skift kontotype”Og skift fra“Standard" til "Administrator

Når du er logget ind med den anden administratorkonto, skal du slette den oprindelige konto, hvor du havde problemer med videofrysning, og oprette en ny bruger.

Dette skal løse problemet for dig. Hvis det ikke prøver vores anden metode.

Metode 2: Deaktiver batteri fra Enhedshåndtering

Som en anden metode beder vi dig om at deaktivere dit batteri fra enhedsadministratoren. Dette er en virkelig mærkelig løsning på et endnu fremmed problem. Nogle brugere har udskiftet deres batterier for at løse problemet, mens andre lige har fjernet det fra deres bærbare computere. Vi vil foreslå en renere måde at bare deaktivere batteriet på, stadig få det til at fungere som en UPS og løse problemet alligevel. Følg disse trin:

Tryk på “Windows-tast + X”Knappen og vælg“Enhedshåndtering”Fra listen.

Under “Batterier”, Vælg dit batteri, højreklik på det og vælg“Deaktiver”.

Mærkeligt nu ved Windows ikke, om du stadig har et batteri i den bærbare computer, og fejlen forsvinder. Som nævnt kan udskiftning eller fjernelse af batteriet også hjælpe, men dette er en bedre løsning. Lad os vide i kommentarerne, hvad der fungerede for dig!