Sådan løses eller deaktiveres Magic Mouse Zooming af sig selv tilfældigt

Apples trådløse Magic Mouse til stationære Mac-computere er en virkelig revolutionerende computermus. For en mere præmieoplevelse for hele oplevelsen og for øget brugervenlighed sker alt på Magic Mouse - fra at klikke til rulning - via berøring. Hele Magic Mouse-overfladen er berøringsfølsom, hvilket i grunden gør Magic Mouse til en pegefelt, der har samme udseende og følelse som en mus. Magic Mouse har en rullezoomefunktion, der giver brugerne mulighed for at zoome ind og ud af deres skærme ved blot at røre ved at rulle.

I de fleste områder er Magic Mouse's scroll-zoom-funktion en gave. I nogle få områder, f.eks. Når interaktive kort er på brugerens skærm eller ved brug af en Adobe-applikation, kan selv den mindste bevægelse på Magic Mouse's overflade registreres som en scroll-zoom, der ukontrollabelt zoomer ind og ud af displayet. Hele din skærm, der ukontrolleret zoomes ind og ud, når du simpelthen flytter musen rundt eller trækker og slipper objekter på skærmen, kan være ret frustrerende, i det omfang det bliver næsten kørselsfremkaldende.

Heldigvis er følgende dog nogle af de mest effektive løsninger, der kan bruges til deaktiver Magic Mouse's scroll-zoom-funktion og / eller slippe af med den:

Løsning 1: Deaktiver rullezoomfunktionen

  1. Gå til Systemindstillinger >Universel adgang >Ser.
  2. Klik på Muligheder… i Zoom
  3. Fjern markeringen og deaktiver det Zoom ved hjælp af rullehjulet, mens du holder
  4. Gemme de ændringer, du har foretaget.

Løsning 2: Deaktiver Smart Zoom-funktionen

  1. Gå til Systemindstillinger >Mus.
  2. Find og fjern markeringen af Smart zoom indstilling under Peg og klik afsnit til deaktiver
  3. Gemme ændringerne.

Løsning 3: Få en anden mus, og brug den til at interagere med problemområder

Hvis ingen af ​​de to løsninger, der er beskrevet ovenfor, fungerede for dig, er din eneste tilbageværende fremgangsmåde at erhverve en anden mus (helst en kablet med fysiske knapper og et fysisk rullehjul) og bruge den til at interagere med områder og applikationer, hvor Magic Mus forårsager ukontrollabel og betydelig rullezoom. Du kan vælge kun at tilslutte den anden mus til din computer, når du har brug for det, men du kan også bare lade den være tilsluttet hele tiden og sikkert gemt væk, så når du har brug for det, skal du blot indstille Magic Mouse til side og brug din anden mus. Heldigvis, fordi din computer er en Mac, vil det ikke medføre nogen form for sammenstød mellem dem at lade Magic Mouse og den anden mus være tilsluttet til den, og begge fungerer nøjagtigt som de skal.