Hvad er HP_Tools Drive og hvordan fikser man det, når det er fuldt?

Hewlett Packard (HP) fremstiller meget pålidelige computere og er kendt for dette faktum. Sammen med deres Windows-operativsystem implementerer HP normalt flere brugerværktøjssoftware for at hjælpe deres forbrugere med at køre deres computer problemfrit. Et sådant værktøj er HP Tools. Ved flere lejligheder får HP-brugere en besked på deres computer om, at HP_Tools-drevet er fuldt. Denne meddelelse bliver en gener, når den bliver ved med at blive vist hvert minut. Det bliver endnu mere frustrerende, når de ikke kan finde det nævnte HP_Tools-drev.

Denne artikel har til hensigt at forklare, hvorfor dine HP_Tools er fulde, og hvordan du kan frigøre pladsen til at stoppe meddelelsen 'drev fuld'.

Hvorfor er din HP Tools-partition fuld?

HP_Tools-drevet oprettes af systemet, når værktøjet HP Tools er installeret på din HP-computer. Dette drev har normalt drevbogstavet (E :). Partitionen huser din computers diagnostiske værktøjer. Disse værktøjer bruges til at kontrollere for manglende harddiske, hukommelse osv., Som normalt er adgang ved at trykke på F11 under opstart. Partitionen er omkring 100 MB, og kun 20 MB bruges til at gemme hjælpeprogrammerne.

Efter design skal HP_Tools-drevet altid være mindre end en fjerdedel eller halvt fyldt i værste fald. Så hvad ville føre det til en fuldt besat stat? Problemet er altid relateret til data, der ikke er beregnet til det drev. Her er et par årsager, der muligvis udfylder HP-værktøjspartitionen i dit tilfælde.

 1. Du har gemt personlige data i HP-værktøjspartitionen: - Hvis du gemmer dine personlige data i denne partition, vil partitionen før eller senere blive fyldt op. Dette betyder, atHP_Tools-drevet er fuldt ' fejl vises, når HP Tools-værktøjet forsøger at gemme data i denne partition.
 2. Windows Recovery eller Backup and Restore-værktøjet lagrer data i HP-værktøjspartitionerne: - Dette er den mest sandsynlige årsag til meddelelsen. HP værktøjsværktøj må ikke forveksles med 'Windows-gendannelse'Der opretter data baseret på et gendannelsespunkt på din pc. Et andet Windows-systemværktøj, der gemmer data, erBackup og genskab' funktion; der bruger enorme mængder plads. Et sandsynligt tilfælde er, at disse to hjælpeprogrammer eller en af ​​dem gemmer data i HP_Tools-drevet. Sikkerhedskopieringsværktøjer sikkerhedskopierer aldrig drev C, og i tilfælde af en HP-computer glider de ud over D, som er DVD-drevet, og lander på E, Tools-partitionen. Din computer kan løbe tør for plads, når du forsøger at gemme disse data automatisk til HP Tools-partitionen via Recovery, Backup and Restore eller HP tools utility. Du får derfor beskeden om, at din disk er fuld.

Efter at have påpeget de mulige årsager til fejlen, her er løsningerne på dit problem.

Metode 1: Stop windows fra lagring af sikkerhedskopieringsdata og fjern allerede sikkerhedskopierede og personlige data fra HP_Tools-partitionen

Trin 1: Stop Windows-sikkerhedskopiering

Dette forhindrer windows i at gemme sikkerhedskopifilerne til HP_Tools-partitionen i fremtiden.

 1. Trykke Windows / Start-tast + R for at åbne kørselsvinduet
 2. Skriv 'sdclt ’ i køreboksen og tryk på enter for at åbne vinduet Sikkerhedskopiering og gendannelse. Hvis sikkerhedskopieringsplaceringen er indstillet til (E :), gemmer windows sandsynligvis data på dit HP_Tools-drev.
 3. Til deaktiver automatisk sikkerhedskopiering af systemet, skal du klikke på “Deaktiver tidsplan” på venstre panel af vinduet.
 4. Til skift mappe hvor windows sikkerhedskopierer:
 • Klik på Ændre indstillinger under backupmulighederne.
 • Vent til windows-sikkerhedskopiering starter, vælg derefter placeringen / partitionen til din sikkerhedskopi (ikke HP_Tools-drevet) ved at klikke på den, og tryk på "Næste".
 • Vælg det, du vil sikkerhedskopiere, eller lad windows gøre det for dig, og klik på næste.
 • Klik til sidst på 'Gem indstillinger og kør sikkerhedskopi' for at gemme dine ændringer.

Trin 2: Slet personlige data og allerede sikkerhedskopierede data

Dette rydder det allerede opbrugte plads på dit drev

 1. Åbn HP_Tool (E :) -partitionen fra 'Denne computer.' Hvis du ikke kan se denne partition, skal du skrive 'E:'På adresselinjen til filstien, og tryk på Enter.
 2. Slet backup-filen med dit brugernavn, f.eks. USERNAME-HP eller YOURNAME-HP. Slet filen med navnet 'MediaID.' Disse filer er sikkerhedskopidataene.
 3. Flyt alt andet undtagen den navngivne mappe Hewlett Packard og filerne HP_WSD.dat og HPSF_Rep. Alt andet er sandsynligvis personlige data, så flyt dem fra denne mappe til en anden mappe.

Hvis du virkelig har brug for at tage en sikkerhedskopi af din computer, anbefales det at gemme dataene på en ekstern disk eller en partition / et drev, der ikke er i det samme drev som det, dit operativsystem er. Dette gør sikkerhedskopieringen mere sikker, hvis din primære harddisk fejler.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found