FIX: DWM.exe er stoppet med at arbejde

Mange Windows 7-brugere har rapporteret, at de oplever et problem, hvor de modtager en fejlmeddelelse om, at "DWM.exe er stoppet med at fungere og er blevet lukket" sammen med et par andre detaljer, enten hvert par minutter eller når de skifter til deres skrivebord eller åbner. et Windows Stifinder-vindue. På de computere, der er berørt af dette problem, overføres problemet endda til Windows 10, når brugere opgraderede til den nyeste og bedste version af Windows-operativsystemet.

Mens DWM er et legitimt Windows-program, er denne fejlmeddelelse næsten altid forårsaget af en virus, der i de fleste tilfælde skaber en falsk DWM.exe-fil et eller andet sted i C: \ Brugere \ AppData \ Lokal \ Temp bibliotek, og dette fører til, at brugeren modtager fejlmeddelelsen "DWM.exe har stoppet med at arbejde". Heldigvis kan du løse dette problem og ikke længere modtage fejlmeddelelsen "DWM.exe har stoppet med at arbejde". Følgende er de to mest effektive løsninger, du kan bruge til at løse dette problem:

Løsning 1: Fjern virussen ved hjælp af Baidu Antivirus

Antivirusprogrammer - især Baidu Antivirus - er designet til at være i stand til at gøre meget mere end blot at forhindre computere i at blive udsat for vira og beskytte dem mod andre sikkerhedstrusler. En af de mest fantastiske funktioner, som de fleste antivirusprogrammer har, er evnen til at scanne en computer for vira og sikkerhedstrusler og derefter eliminere enhver sikkerhedsrisiko, som de opdager.

Alt du skal gøre er at gå her, Hent Baidu Antivirus, kør antivirusprogrammet, scan din computer for vira og tillad Baidu Antivirus for at slippe af med alle de vira, den finder, inklusive den virus, der er ansvarlig for “DWM.exe har stoppet med at fungere” fejlmeddelelsen. I tilfælde af at denne løsning ikke løser problemet, skal du gå videre og prøve den næste.

Løsning 2: Fjern alle spor af virussen ved hjælp af forskellige programmer

Denne løsning er en meget mere aggressiv og omfattende løsning til fejlmeddelelsen "DWM.exe har stoppet med at arbejde".

  1. her og download, installer og kør Malwarebytes - et antimalwareprogram, der er i stand til at finde alle virus, trojaner og malwarestykker på din computer.
  2. Brug Malwarebytes for at eliminere alle virus, trojaner og malwarestykker på din computer.
  3. her og download, installer og kør BitdefenderAntivirus Plus 2016.
  4. Brug Bitdefender for at søge efter og slette alle filer i karantæne på din computer.
  5. her og download, installer og kør Temp File Cleaner (TFC).
  6. Brug Temp File Cleaner for at rense alle de unødvendige midlertidige filer på din computer.