Det er tid for Microsoft at præcisere Surface Pro 4s udskiftningspolitik

Hjem/Nyheder/Hardware/ Det er tid for Microsoft at præcisere Surface Pro 4s udskiftningspolitik

Det er tid for Microsoft at præcisere Surface Pro 4s udskiftningspolitik

Af Alex Schoff 7. december 2019 2 minutter læst

Hvis du er en Surface Pro 4-ejer, skal du være opmærksom på de iboende problemer, der følger med det. Microsoft forsøger konstant at kompensere sine kunder, da enheden oprindeligt blev frigivet tilbage i 2015.

Et stort antal brugere er rasende over Surface Pro 4-hardwarefejlproblemer. Oven i det hældte den uforudsigelige udskiftningspolitik for enheden til sidst brændstof på ilden.

For dem der ikke ved det, er Surface Pro 4-enheder påvirket af mange problemer. Microsoft har allerede erkendt problemet med flickergate. Redmond-giganten annoncerede en gratis udskiftning af renovering af enheder, der returneres inden for tre år.

Imidlertid kunne udskiftningspolitikken tilsyneladende ikke imponere Surface Pro 7-brugere på grund af åbenlyse grunde. Dem, der krævede refusionen, klagede over, at enten udskiftningen kommer med et lignende problem, eller at det er påvirket af problemer med typedækning.

Det værste ved de nye enheder er, at alle disse problemer begyndte at dukke op få timer efter brug af de udskiftede Surface Pro 4-enheder. Det er en klar indikation af, at problemet ikke er begrænset til et begrænset sæt produkter. Det ser ud til, at hele Surface-linjen er påvirket af kvalitetsproblemer.

Det er ikke svært at tro, at nogle Surface Pro 4-brugere bemærkede lignende problemer efter flere udskiftninger. Kvalitetsproblemerne synes udbredt, men Microsoft har besluttet at forblive tæt på den sag.

Surface Pro 4-enheder, der er påvirket af problemer med udbuling af batteriet

I løbet af de sidste par måneder rapporterede adskillige brugere, at en batteribulde til sidst forårsagede en løftet skærm på Surface Pro 4-enheder. Alle berørte enheder skal i så fald automatisk være berettiget til en gratis udskiftning.

Som en hurtig påmindelse, hvis Microsoft nægter at tilbyde en gratis udskiftning af renovering, skal du muligvis betale omkring $ 599 som udgifter til udskiftning af garantien. Det er overflødigt at sige, at du ikke rigtig kan forudsige den Surface Pro-model, der ville blive tilbudt.

Det er værd at bemærke, at problemer med udbuling af batteri [1,2] varierer fra sag til sag. Hver bruger rapporterede en helt anden oplevelse på Microsoft Community-forummet. Microsofts MVP Barb Bowman forsøgte at eliminere kundens usikkerhed og bad om detaljeret afklaring om Surface Pro 4-udvekslingspolitikker.

Microsoft reagerede ikke straks på anmodninger om afklaring. Ingen officiel bekræftelse er tilgængelig, selv efter 3 uger. Det ser ud til, at Microsoft undgår en situation, hvor den skal dokumentere en Surface Pro 4-erstatningspolitik for alle.

Forumrapporter bekræftede imidlertid, at folk skulle betale for en udveksling, eller den gratis udskiftning viste sig at være problematisk. Det er sandsynligvis en af ​​grundene til, at Microsoft ikke vil besvare sådanne spørgsmål. Ifølge Microsoft vurderer virksomheden hver enkelt sag individuelt.

Microsoft kan ikke ignorere det faktum, at antallet af problemer relateret til Microsoft Surface Pro 4 vokser hver dag. Virksomheden bør seriøst overveje at offentliggøre udvekslingspolitikken for at genvinde Surface-fanses tillid.

Mærker Microsoft Windows 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found