Sådan håndteres den frosne Pokéball-glitch i Pokémon GO

Vi har alle været der - vi kastede en Pokéball på en Pokémon, vi ønskede at fange, Pokéballen forbandt og sugede Pokémon ind i den, Pokéballen faldt til jorden og derefter ... intet. Ingen vrikning, ingen beskeder på skærmen, intet flimrende lys i Pokéballen, bare total stilhed. Dette er den berømte frosne Pokéball-fejl, der har hjemsøgt Pokémon-trænere lige siden Pokémon GO blev frigivet og fortsætter med at hjemsøge en god del af Pokémon-trænerne i verden. Pokémon GO havde ganske mange fejl og fejl, da den først kom ud, og dette var en af ​​de mere almindelige og mest irriterende.

Denne fejl bliver særligt oprørende, når den dukker op, ligesom du har formået at fange den ene Pokémon, der har undgået dig i den sidste halve time, og hvad der er mere skærpende er frygten for, at hvis du ikke blev fanget, gik Pokémon at skulle gennemgå den ulidelige bestræbelse på at søge efter det igen. Selvom der ikke er nogen måde at løse eller løse dette problem på, da det er en fejl, som kun Pokémon GO-udviklerne på Niantic kan slippe af med, heldigvis kan du maksimere dine chancer for at fange den Pokémon, som du var i færd med at tilføje til din indsamling, da fejlen opstod, og endda forudsige, om fejlen vil forekomme, når du kaster din næste Pokéball på en Pokémon.

Sådan håndteres den frosne Pokéball-fejl

Hvis du allerede er gået i bytte for den frosne Pokéball-fejl, er den eneste måde, du kan håndtere det på, IKKE at lukke appen. I stedet for, når Pokéball er frosset, skal du holde appen åben i 10-60 sekunder, og hvis årsagen til fejlen var forsinket, vil problemet rydde op af sig selv, og Pokéballen frigøres. Men hvis de 60 sekunder er op, og Pokéball ikke frigøres, er alt, hvad du kan gøre, at tvinge lukning og derefter genstarte appen og håbe, at appen formåede at registrere fangsten af ​​Pokémon enten før Pokéballen frøs eller mens den var Frosset. Der er grundlæggende en 50% chance for, at Pokémon blev fanget, men også en 50% chance for, at det ikke var.

Når du åbner appen, skal du trykke på din avatar i nederste venstre hjørne og derefter på Tidsskrift (som beskrevet i billederne nedenfor), og hvis appen formåede at registrere fangsten af ​​Pokémon, logges Pokémon's capture i Tidsskrift og Pokémon er blevet føjet til din samling.

Selvom appen imidlertid ikke formåede at registrere Pokémon's capture, hvis du stadig er i nærheden af ​​det sted, hvor du i første omgang stødte på Pokémon, skal du blot vente et par minutter, og Pokémon kan muligvis bare reagere igen i samme sted alle klar til at blive fanget af dig igen!

Sådan forudsiges den frosne Pokéball-fejl

Forudsigelse af, om du vil blive påvirket af denne fejl, når du kaster din næste Pokéball mod Pokémon foran dig, er ret enkel: alt hvad du skal gøre er at kontrollere, om Skærmbillede og Rygsæk knapperne er synlige i nederste højre hjørne af skærmen (som vist på billedet nedenfor). Hvis knapperne er synlige, kan du gå videre og smide din Pokéball, da den ikke påvirkes af fejlen.

Men hvis du ikke kan se de to knapper på din skærm, bliver du nødt til at få dem til at dukke op igen, før du kaster en Pokéball på Pokémon foran dig. For at gøre det kan du vente et par sekunder (eller på den lille spindlende Pokéball i øverste venstre hjørne af din skærm for at stoppe med at dreje og forsvinde), og knapperne vises igen. Du kan også spilde Pokéballen ved at smide den, ja, hvor som helst andet end lige mod Pokémon, du prøver at fange, og knapperne vises igen med den næste Pokéball.