Sådan løses 'Installationspakken kunne ikke åbnes' fejl i Windows?

Windows er et af de mest populære operativsystemer, der er udviklet og distribueret af Microsoft. Den seneste version er Windows 10, som er meget hurtigere og mere sikker end de foregående. Brugere kan installere fra en liste over næsten ubegrænsede applikationer på deres computer. For nylig har mange brugere imidlertid klaget over “Installationspakken kunne ikke åbnes”Fejl under installation af en app.

Hvad forårsager "Installationspakken kunne ikke åbnes" Fejl?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger til at løse det fuldstændigt. Vi kiggede også på årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger.

 • Installationstjeneste:Denne fejl skyldes, at installationstjenesten stoppes, tjenesten er ansvarlig for at installere alle pakker på computeren, og hvis den stoppes, forhindres også installationen af ​​pakkerne.
 • Administrative privilegier: Nogle installationspakker kræver muligvis specielle tilladelser fra administratoren for at installere dem. Hvis disse tilladelser ikke er angivet, udløses denne fejl muligvis for installationsprogrammet.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres i, for at undgå konflikter.

Løsning 1: Start af service

Da installationstjenesten er stoppet, forhindres installationen af ​​enhver pakke, indtil tjenesten startes igen. Derfor starter vi i dette trin tjenesten. For det:

 1. Tryk på “Windows” + “R”For at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "Tjenester.msc”Og tryk“Gå ind“.
 3. Rul ned og dobbeltklik på “Windowsinstallatør" service.
 4. Klik på “Start”-Knappen for at starte installationstjenesten.
 5. Naviger tilbage til skrivebordet, højreklik hvor som helst og vælg “Opdater“.
 6. Prøv at installere pakken nu og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Log ind som administrator

Hvis problemet ikke løses ved at starte tjenesten, kan det skyldes grund af utilstrækkelige tilladelser. Derfor vil vi i dette trin logge ind på en administratorkonto. For det:

 1. Tryk på “Windows” + “R”For at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "cmd”Og tryk“Ctrl” + “Flytte” + “Gå ind”For at give administratoradgangsrettigheder.
 3. Indtast følgende kommando, og tryk på “Gå ind”For at udføre det.
  netbrugeradministrator / aktiv: ja
 4. Log ud af din konto, og vælg “Administrator" konto.
 5. Prøv at installere pakken, og kontroller, om problemet fortsætter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found