Sådan flyttes et vindue, der er FRA-skærm

Der er nogle tilfælde, hvor du starter et program eller åbner et vindue, og det vil være væk fra skærmen. I de fleste tilfælde kan du muligvis se og interagere med halvdelen (eller en del af vinduet), men den anden halvdel er uden for skærmen. Sjældent finder du dig selv med et program eller et vindue, der er helt væk fra skærmen. I disse situationer er det meget svært at flytte disse vinduer eller endda interagere med dem. Der er så mange tilfælde, hvor vi bemærkede, at brugerne ikke engang var i stand til at flytte vinduet, hvilket kan være virkelig ubelejligt og måske gøre vinduet / applikationen helt ubrugelig.

Dette problem kan opstå, når du ved et uheld flytter et vindue fra skærmen. Dette kan også ske, når du har en dobbelt skærm og lader vinduet være åbent på den anden skærm. Så når du flytter tilbage til en enkelt skærm, åbnes dit vindue muligvis på samme sted.

Metode 1: Brug Jobliste

Bemærk: Denne metode fungerer ikke for den nyeste version af Windows 10. Muligheden for at maksimere vinduet via Task Manager er ikke tilgængelig i de nyeste versioner af Windows 10.

Du kan maksimere dine vinduer ved hjælp af Jobliste. Her er trinene til at finde den maksimale mulighed for din applikation.

 1. Tryk og hold CTRL, SHIFT og Esc nede samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC)
 2. Dette skal åbne Jobliste
 3. Find din ansøgning fra listen. Sørg for, at du er i Behandle fanen
 4. Klik på det pil udover applikationsnavnet
 5. Højreklik applikationsposten fra den nyligt åbnede liste, og vælg Maksimer. Hvis du ser flere poster på den nyåbnede liste, skal du prøve at højreklikke og vælge maksimere for alle poster

Dette skulle maksimere dit vindue og løse problemet.

Metode 2: Brug Windows-genveje

Du kan bruge Windows-tasten sammen med piletasterne til at flytte dit applikationsvindue. Her er trinene til at få din Windows tilbage til skærmen

 1. Hvis dine vinduer er minimeret, så hold Windows-nøgle og tryk på Pil op-tast for at maksimere vinduet.
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på venstre piletast for at ændre placeringen af ​​dit applikationsvindue. Hvis det ikke vises på skærmen, skal du trykke på venstre piletast (mens du holder Windows-tasten nede igen). Ved at trykke på Windows og venstre piletast bringes applikationsvinduet til venstre på skærmen. Denne kombination af taster gør, at dit vindue gennemgår en cyklus af positioner. Så du bliver muligvis nødt til at trykke på venstre piletast flere gange for at bringe vinduet til den rette placering.

Metode 3: Brug proceslinjen

Du kan åbne højreklikmenuen via proceslinjen for den problematiske applikation og vælge flytteindstillingen derfra. Denne mulighed giver dig også mulighed for at flytte applikationsvinduet via piletasterne og endda musen. Følg nedenstående trin for at flytte applikationen via proceslinjemenuen

 1. Højreklik dit applikationsikon fra Proceslinje og vælg Bevæge sig
 2. Hvis du bruger Windows 10, eller du simpelthen ikke kan se en menu med Bevæge sig vælg Hold Skift-tast og så Højreklik applikationsikonet fra proceslinjen. Vælg Bevæge sig
 3. Tryk på en af piletasterne Nu er applikationsvinduet knyttet til din mus. Du skal blot flytte musen, og dit applikationsvindue skal bevæge sig sammen med det. Bemærk: Du behøver ikke at klikke eller noget, bare flyt musen rundt.
 4. Du kan også bare bruge piletasterne til at flytte applikationsvinduerne. I trin 2 skal du fortsætte med at trykke på piletasten og dit applikationsvindue bevæger sig i den retning. Da applikationsvinduet bevæger sig i retning af din piletast, skal du sørge for at trykke på højre piletast.

Dette skal hjælpe dig med at få dit ansøgningsvindue til det rigtige sted.

Metode 4: Brug proceslinjen (alternativ)

Du kan åbne proceslinjens egen menu og vælge indstillingen Cascade Window for at bringe applikationsvinduet tilbage til skærmen. Hovedformålet med Cascade-vinduesindstillingen er at arrangere alle åbne vinduer, så de overlapper hinanden med deres titellinjer synlige. Denne mulighed giver dig mulighed for hurtigt at se, hvilke vinduer der er åbne. Heldigvis for os bringer dette også vinduet uden for skærmen i midten.

Bemærk: Dette er en meget rodet mulighed, især hvis du har mange vinduer åbne på din skærm. Det vil bringe alle vinduerne i midten og også ændre størrelsen på vinduerne. Så hvis du ikke vil beskæftige dig med at ændre størrelse på alle vinduer igen, vil vi foreslå andre metoder, der er anført her.

 1. Højreklik på den Proceslinje (ikke på et ikon, simpelt på proceslinjen)
 2. Vælg Kaskadevindue

Det er det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found