Sådan handler du på Bittrex

Bittrex er muligvis ikke den enkleste kryptovaluta-handelsplatform at lære. Det er dog lavet til mennesker, og med lidt vejledning kan en total rookie udføre køb og salg. For dem af jer, der ønsker at komme ind i krypto-handelsspil ved hjælp af Bittrex for første gang, her kan du finde alt hvad du behøver at vide - Registrering, køb / salg af kryptokoiner og brug af Stop Loss-funktionerne.

Tilmeld dig Bittrex

 1. Det første trin i din handelsoplevelse med Bittrex starter med at registrere. Lige gå til Bittrex.com og klik på LOGIN (øverst til højre på siden).

 2. Klik på Tilmeld, og du bliver bedt om at skriv din e-mail-adresse, og vælg en adgangskode til din Bittrex-konto.
 3. Når du har indtastet oplysningerne, klik på Opret konto igen, og du vil modtage en bekræftelsesmail til den angivne e-mail-adresse.
 4. Bekræft din e-mailved at indtaste den modtagne kode i feltet på Bittrex.

 5. Nu bliver du nødt til det afslut en grundlæggende verifikation. At gøre det, klik på INDSTILLINGER og vælg GRUNDLÆGGENDE VERIFIKATION. Her skal du Indtast dit telefonnummer for at få et højere beskyttelsesniveau for din konto. Det forhindrer også hvidvask af penge eller andre ulovlige aktiviteter.

Aktivér tofaktorautentificering (2FA)

Bittrex kræver 2FA til brugerens konti.

 1. For at aktivere det, mens du er i menuen INDSTILLINGER, klik på TOFAKTORGODKENDELSE. Nu, aktiver 2FA.
 2. Bittrex bruger Google Authenticator til 2FA. Så hvis du ikke har på din enhed, skal du gå til appbutikken og downloade den.
 3. Nu, start Google Authenticator-appen og tryk på den røde (+) knap.
 4. Scan QR-koden fra Bittrex-webstedet, og appen giver et tidsbestemt godkendelsesnummer.
 5. Tag det nummer og skriv det i Bittrex.

Du har lige aktiveret 2FA på din Bittrex-konto. Nu kan du indlæse det med penge.

Indbetal penge på Bittrex

Du KAN IKKE deponere fiat-valuta direkte i Bittrex. Men hvis du har en cryptocurrency-tegnebog, kan du sende penge direkte fra den.

For dem af jer, der ikke har en cryptocurrency-tegnebog, skal du købe cryptocoins andre steder og overføre dem til Bittrex. Den nemmeste måde er at gå ned til en børs, der accepterer køb af bitcoins med et kredit- eller betalingskort (som Coinbase). Når du har penge i cryptocoins på din cryptocurrency-tegnebog, kan du overføre dem til din Bittrex-konto.

Overfør kryptovalutaer til Bittrex

 1. Mens du er logget ind på Bittrex, klik på tegnebøger øverst til højre på skærmen.
 2. Skriv den kryptovaluta, du vil deponere ind i søgefeltet (jeg vil f.eks. bruge Ethereum).
 3. Klik på plustegnet (+), og et vindue DEPOSIT BITCOIN vises.

 4. Bittrex genererer en ny unik kryptovaluta-tegnebogadresse til din konto. Kopier adressen fra Bittrex.

 5. Nu, åbn din eksterne tegnebog og naviger til afsnittet Send.
 6. sæt indditBittrexadresse, vælgedetbeløbafmønter du vil sende og bekræftedettransaktion.
 7. Alternativt, hvis du sender penge ved hjælp af din telefon eller tablet, kan du åbne den eksterne tegnebog-app og scanne den QR-kode, som Bittrex viser under din kryptovaluta-adresse.

Vent nu, indtil transaktionen er gennemført (det kan være så kort som 20 minutter, men det kan også tage nogle dage). Når din indbetaling får nok blockchain-bekræftelser, låner midlerne ud på din Bittrex-konto, og du kan begynde at handle med dine cryptocoins.

Handel på Bittrex

 1. For at starte handel, åbenBitcoin Marketsdrop-downmenu øverst på Bittrex hovedskærm (den med Bitcoin-tegnet).
 2. Nu, vælg hvilket par du vil handle (Indtast koden eller navnet på den kryptokurrency, du vil handle med, og vælg den på listen).
 3. Du vil se forskellige statistikker om den kryptokurrency, du vælger. Du kan vælge mængden af ​​cryptocoins, du vil købe, og til hvilken pris. Under overskriften Trading kan du se mange felter. Den, vi er interesseret i, erBudkasse.

 4. Tryk påPris (Ved siden af ​​feltet Bud), og du vil se følgende muligheder:
  • Bud - Den højeste pris, som denne kryptovaluta tilbydes i øjeblikket. (Ligesom ved auktioner tager det højeste bud den auktionerede vare)
  • Sidst - Den sidste pris, som nogen købte den kryptokurrency til.
  • Spørge - Hvis du vil købe denne specifikke kryptokurrency til en lavere kurs end den faktiske markedskurs, kan du indstille denne. Transaktionen foretages kun, hvis der er en sælger, der tilbyder cryptocoin til den eller lavere sats.
 5. Vælg den budtype, du vil lave (vi valgte den sidste pris).
 6. I Enheder-feltet, indtast mængden af ​​kryptokurrency (ETH i vores tilfælde) du vil købe. Dette opdaterer automatisk dit samlede felt.
 7. Når du har besluttet at foretage købet, klikpå Køb (Ethereum). Dette fører dig til en anden skærm, hvor du bliver nødt til at bekræfte din betaling.

 8. Foretag bekræftelsen, og du opretter automatisk en ny Ethereum Wallet (hvis du ikke allerede har det), hvor den mængde kryptovaluta, du lige har købt, gemmes.

Salgsproceduren er stort set den samme. Den eneste forskel er, at du foretager disse trin i afsnittet Sælg i Bittrex.

Aktivér stoptab

Bittrex har en Stop Loss-funktion (Betingede ordrer), der kun kan udløses, når prisen når en værdi, som du definerede før.

 1. For at aktivere Stop Loss på din Bittrex-konto skal du klik på knappen Begræns (findes under knappen Pris) og vælg Betinget.

 2. Nu, klik på tilstanden knappen, der dukkede op nedenfor, og vælg “Mindre end eller lig med.”

 3. I feltet Pris, gå inddetværdi du vil sælge kryptokurrency på.
 4. Derefter kopi det værdi og sæt ind det ind i (<=) Markunder.

Du kan også bruge denne funktion til At få fortjeneste ved at sælge dine cryptocoins når prisen er større end tidligere defineret værdi.

 1. For at gøre det skal du vælg tilstandenStørre end eller lig med.”
 2. Nu, sæt den pris, du vil sælge mønter til.

Stop Loss-funktionen er en kritisk funktion for mange handlende derude. Så sørg for at prøve det.

Afsluttende ord

Først får du muligvis ikke det mest præcise billede af, hvordan og hvornår du skal handle på Bittrex. Når du først har mærket markedet, vil du dog kunne følge lydstyrken. Derefter foretager du køb, når satserne er i minus, og sælger dine cryptocoins, når satserne er i plus. Ved at bruge stoptabsfunktionen kan du endda indstille din konto til automatisk at købe og sælge cryptocoins og ikke spilde din tid.

Her dækkede jeg de vigtigste ting ved handel på Bittrex, som (ifølge mig) enhver Bittrex-nybegynder skulle vide om. Jeg håber, at denne artikel var nyttig for dig. Og hvis du er interesseret i at handle på andre cryptocurrency-børser, skal du kontrollere denne artikel: Sådan handler du på Binance


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found