Hvad står WRT for?

Hjem/Lære/ Hvad står WRT for?

Hvad står WRT for?

Af Habiba Rehman 17. september 2018 3 minutter læst

WRT er en forkortelse for 'With Respect To'. Det er ikke kun internetslang, men bruges ofte også når man skriver papirer. Folk bruger normalt dette som en henvisning til noget, de allerede har nævnt tidligere. Det bruges også på sociale medianetværk, hvor folk kan kommentere ved hjælp af forkortelsen WRT.

Jeg husker, at da jeg var på college, kommenterede mine lærere ofte mit papir med en 'W.R.T'. Du kan enten skrive forkortelsen som WRT eller adskille dem efter perioder, w.r.t. Betydningen på begge måder forbliver den samme.

Hvordan kan du bruge WRT i en samtale?

Brug WRT i en samtale, når du vil tilføje en relateret information eller som reference til noget vigtigt om emnet, der diskuteres. For eksempel, når du taler om inflation, kan du sige 'WRT den nuværende økonomiske situation i vores land, inflation kan ikke kontrolleres.'

Kan du WRT i en afslappet samtale?

Fra det, jeg har set, og fra det, jeg har oplevet, er WRT et akronym, der kan bruges i både formel og uformel indstilling. Det er dog vigtigt, at du bruger det i den rigtige betydning. Brug af det et sted, hvor WRT ikke passer passende, kan sætte dig i en meget akavet situation.

Sådan bruges WRT korrekt

Lad os se på et par eksempler på, hvordan du kan bruge WRT i en formel eller en uformel samtale på passende vis.

Eksempel 1

Jay: Jeg tror ikke, de kommer til mødet.

Dan: Taler du WRT til deres kommentarer om budgettet?

Jay: Ja, selvfølgelig accepterer de ikke at betale mere for dette projekt, og vi kan ikke tage mindre.

I dette eksempel taler to personer om en klient. Og brugen af ​​WRT her giver os en idé om, hvordan vi kan bruge det, når vi taler med partnere i erhvervslivet, medarbejdere eller din chef. Du kan endda bruge WRT, når du taler med din klient. Se på det næste eksempel for at lære hvordan.

Eksempel 2

Virksomhed: Så hvordan kunne du lide præsentationen?

Klient: Det var fantastisk. Men WRT for at glide nummer 3, du har nævnt en klausul, der siger, at kunderne får overhånd. Kan du venligst forklare det lidt mere, så vi får en bedre idé om vores kundemarked?

På samme måde kan du endda bruge WRT, når du taler med familie venner. Eksempel nummer 3 forklarer kort hvordan du kan gøre det.

Eksempel 3

Ven 1: Jeg er ikke enig med dig. Du kan ikke forlade dit college, fordi du ikke kan styre dit job og din uddannelse samtidigt.

Ven 2: Du forstår det ikke.

Ven 1: Det gør jeg. WRT hvad du sagde om din nuværende økonomiske situation, kan du ikke forlade dit job, og det forstår jeg. Men du kan klare college side om side. Du tjener bedre, når du har en grad i hånden.

Ven 2: Glem det.

Eksempel 4

Du kan endda bruge WRT, når du reagerer på en persons besked, der blev sendt engang tilbage, eller en annonce, der blev sendt for et par dage siden.

'SKRIV din sidste besked, kan du venligst give flere detaljer om ledige stillinger?'

Eksempel 5

”” FORSKRIFT, hvad du sagde i går om sundhedspleje, jeg tror jeg måske bare starter en bedre diæt. Jeg ved, at den, jeg i øjeblikket følger, slet ikke er sund, men lad os se, hvilke muligheder vi har. "

Dette er et godt eksempel på en meget afslappet samtale med din ven eller familie. Forskellen i tone, når man bruger akronymer i en formel eller en uformel opsætning, er meget synlig.

Eksempel 6

Ven 1: Jeg har lyst til, at denne farve er bedre. Men måske passer dette ham ikke så meget.

Ven 2: WRT den kombination, som du og jeg diskuterede i sidste uge, denne farve passer perfekt sammen. Selvom det er op til dig nu, da det er dig, der køber en gave til ham.

Folk bruger WRT i begge typer samtaler.

Misforståelser om kun at bruge WRT i formelle

Folk er af den opfattelse, at WRT kun kan bruges, når man har en formel samtale som dem, der er i et kontor eller en samtale med din chef eller klienter.

Men for at være ærlig er det en forkortelse, der kan bruges overalt. Jeg bruger det, når jeg er i samtale med mine venner. Men ja, temaet for emnet er for det meste noget mere af en debat end en afslappet samtale. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge det i en afslappet samtale. Brug det, hvis du har lyst til, at det passer perfekt der, og det giver mening.

Andre forkortelser som WRT

Hvis du har lyst til, at WRT ikke passer til den sætning, du prøver at skrive, kan du i stedet bruge IMHO. IMHO betyder 'In My Humble Opinion'.

Andre alternativer til WRT inkluderer OTOH, der står for 'On the Other Hand' og YMMV, hvilket betyder 'Your Mileage May Vary'.