FIX: ISDone.dll mangler

Når du installerer et program på en Windows-computer, er der en hel del ting, der kan gå galt, og masser af forskellige fejlmeddelelser, der kan vises, hvis noget går galt. En af disse fejlmeddelelser er en, der siger noget i retning af “ISDone.dll mangler”. ISDone.dll er en fil, der sammen med alle de andre .DLL-filer ligger inde i System32-mappe på 32-bit-systemer og SysWOW64-mappen på 64-bit-systemer.

ISDone.dll er medvirkende til en vellykket installation af en hel del forskellige applikationer, især high-graphics applikationer som high-end-spil. Dette er grunden til, at "ISDone.dll mangler" fejlmeddelelsen for det meste vises, når installationen af ​​et pc-spil mislykkes. Der kan være en hel række forskellige synder bag fejlmeddelelsen "ISDone.dll mangler", men i de fleste tilfælde er fejlen forårsaget af en beskadiget eller ikke-levedygtig installationsfil, et NTFS-eneste program installeres på et FAT-volumen eller en faktisk manglende ISDone.dll-fil.

Følgende er de bedste løsninger, der kan bruges til at prøve at rette fejlmeddelelsen "ISDone.dll mangler" og installere det program, du vil installere, med succes:

Løsning 1: Sørg for, at du installerer applikationen i en NTFS-lydstyrke

Først og fremmest skal du sørge for, at partitionen på din computers harddisk, du prøver at installere det pågældende program på, er en NTFS-partition og ikke en FAT-partition. Hvis lydstyrken viser sig at være en FAT-lydstyrke, skal du prøve at installere applikationen på en NTFS-lydstyrke og se om det løser problemet.

Løsning 2: Sørg for, at du bruger et levedygtigt installationsmedium

Fejlen “ISDone.dll mangler” dukker muligvis op, fordi mediet, du prøver at bruge til at installere det pågældende program, enten er korrupt eller ubrugeligt. For at sikre, at installationsmediet, det være sig et installationsprogram, du har fået fra internettet eller en CD / DVD, du bruger, faktisk fungerer, skal du blot bruge det til at prøve at installere applikationen på en anden computer. Hvis applikationen installeres med succes på den anden computer, er installationsmediet, du bruger, ikke problemet. Men hvis installationen også mislykkes på den anden computer, kan installationsmediet være problemet, i hvilket tilfælde simpelthen at bruge et andet installationsmedium skulle gøre tricket.

Løsning 3: Importer ISDone.dll-filen fra en computer, der har den til din

Den eneste årsag til, at "ISDone.dll mangler" -fejl, der endnu ikke skal løses, er ISDone.dll-filen, der faktisk mangler i den mappe, den skal være i på din computer. Hvis ISDone.dll faktisk mangler fra din computer, forårsager denne fejl, skal du være i stand til at løse problemet ved blot at importere ISDone.dll-filen fra en computer, der har den til din. For at gøre det skal du:

Få adgang til en computer, der har ISDone.dll-filen.

Åben File Explorer.

Naviger til et af følgende biblioteker:

C: \ Windows \ System32 (på en 32-bit computer)

C: \ Windows \ SysWOW64 (på en 64-bit computer)

Find en fil med navnet ISDone.dll.

Kopi ISDone.dll

Indsæt en slags lagringsmedium - såsom et USB-drev - i computeren, og indsæt ISDone.dllfil på den.

Fjern lagringsmediet fra den anden computer, og indsæt det i din.

Flyt ISDone.dll fil fra lagringsmediet, til hvilket af følgende biblioteker der gælder for din computer:

C: \ Windows \ System32 (på en 32-bit computer)

C: \ Windows \ SysWOW64 (på en 64-bit computer)

Genstart din computer, og når den genstartes, skal du prøve at installere applikationen igen og se om installationen lykkes.

Løsning 4: Download ISDone.dll-filen fra internettet

Hvis du ser fejlmeddelelsen "ISDone.dll mangler", fordi ISDone.dll-filen faktisk mangler fra din computer, kan du muligvis også løse problemet og få din applikation til at installere med succes ved at downloade ISDone.dll-filen fra internettet. Indrømmet, at internettet ikke er et sted, du skal anskaffe filer, som du vil placere i en af ​​din computers mest grundlæggende og vigtige mapper, der er et afprøvet websted, som du kan stole på, når det kommer til at downloade et helt ægte og virus / Trojan / malware / fidusfri kopi af ISDone.dll-filen.

Klik på her.

Klik på Download ZIP-fil under Manuel rettelse sektion af websiden.

Klik på den seneste version af ISDone.dll fil tilgængelig på hjemmesiden. Vær ikke bange for, at webstedet kun har en 32-bit version af filen tilgængelig - denne version fungerer til både 32-bit og 64-bit systemer.

Når versionen af ISDone.dll den valgte fil udvides og afslører en Hent Klik på den.

Tillad, at .ZIP-filen downloades. Det bør ikke tage meget lang tid, da filen er ret lille i størrelse.

Når .ZIP-filen er downloadet, skal du udpakke den ved hjælp af komprimeringssoftware som f.eks WinRAR.

Flyt den ene fil, der hedder, ud af indholdet af .ZIP-filen, du downloadede ISDone.dllfil til det af de følgende biblioteker, der gælder for din computer:

C: \ Windows \ System32 (på en 32-bit computer)

C: \ Windows \ SysWOW64 (på en 64-bit computer)

Genstart din computer, og prøv at installere din applikation igen, når den genstartes.